- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dawe88
csendes tag
Sajnálom, de konkrétan passzolok. A Te rendszered meg aztán kicsit se hasonlít az enyémre. Ez persze csak részben számít, mert a probléma u.a.
Gondolkodtam, ez szerintem nem fesz probléma, mert a Windows indulásakor tutira a (az én esetemben) 2,8Ghz-el indul a gép. Meghát a szorzónak nincs köze a feszhez (csak az FSB-nek). De majd utánanézek, hogy a szorzó miért változik... Egyet próbálj még meg (majd én is megteszem, de csak pénteken megyek haza)!
A BIOS-t állítsd vissza alapra (restore vagy mittudomén) és úgy nézd meg, hogy van-e ilyen probléma. Igazából az EVEREST-et én is csak az után néztem, hogy 'tuningoltam', tehát lehet, hogy eddig is volt ilyen. De szerintem ez nem probléma, de tényleg utánanézek majd...
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest