Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
Kezdő vagyok, segítséget kérek tőletek. Barátom útmutatásával próbálkoztam tuninggal a pár hetes cuccommal. A HT-t 4-re állítottam, és (első lépésként) bepróbálkoztam 210-es FSB-vel (feszhez, RAM-hoz stb. nem nyúltam). Három percig csináltam Everest stab.tesztet (100%-os CPU-terhelésnél 49°C/68°C-t mért a CPU-n és a NB-en), majd leállítottam. Kb. 3 másodperc múlva kikapcsolt, leállt a gép. Újraindítás után meg be se bootolt a Vista... Visszatettem 200-ra - most jó.
Vajon mit csináltam rosszul? A ház egy remekül szellőző Thermaltake, elöl-hátul 12 cm-es ventikkel (az első szív, a hátsó fúj), a CPU-n egy Arctic Freezer Pro64 van, a VGA-n meg egy Zalman VF-700Cu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 14900k-hoz keresek delid kittet vagy valakit BP-en akinek van és használhatnám (anyagiakat megbesz)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 2400G
- 8.gen i3 és 9.gen i5 processzorok érkeztek!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest