- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
Utolsó Intel gépem: AsRock P4I65G alaplap és egy Prescott Pentium 3,0 GHz. Azóta AMD, mert nekem jobban bejönnek. Az biztos, hogy az AMD prociknál nincs ilyen gond, azért is tettem be a képet. Mint láthattad, az Everest által mért, vagy inkább számolt CPU Vid 1,31-1,34 V lett az eredeti 1,3 V helyett. Ez bőven mérési hibahatáron belül van. A stabil fesz meg jó táp és jó alaplap kérdése. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy a Tiéd nem az. Az biztos, hogy volt már az elmúlt években rengeteg AMD processzoros gép sA-tól AM3-ig, amit vagy karbantartottam, vagy én raktam össze és ilyen túlfeszeléssel nem találkoztam. Pedíg az Everest riport file-okat mindíg lementem, hogy ha valaki évek múltán kérdez valamit, meg tudjam neki nézni.
Harry! Akkor tedd manual-ra, de ne állítsd el. Persze nem csak a memória értéket, hanem az időzítést is tedd manual-ra. Aztán lesd meg a slotokat. Szerintem a lap lesz a hunyó. Az Athlon-II 240-es 200 MHz x 14 és 1.325V az alapfesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Autós topik
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Trollok komolyan
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hisense LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest