- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
Hali!
Mivel a másik topicban nem igen kaptam választ, (mellesleg lehet rossz helyen is kérdeztem, ) így ide átmásolnám, illetve 1-2 szót módosítottam benne:
"Olvasgattam, hogy a noti cpu-ját alulfeszelni szokás. Na most épp cpu limitet kaptam, és én épp szeretnék egy kicsit húzni rajta. (párszáz mhz-t). Konkréte ő róla volna szó: AMD Athlon 64 X2 Ql-62 (Notebook proci, igen)
Ezzel együtt lehet, hogy nem is ide kellene írnom. De már megtettem, hisz olvassátok, tehát mindegy... Na szóval, olyan emberre lenne szükségem, aki ért hozzá, és nagy vonalakban interaktívan eltudná mesélni nekem a dolgokat, mivel amit olvasok, ilyen szorzó, olyan fsb, amazt vissza kell osztani, ha ezt emeljük, mer akkor nem száll el a gép, meg ilyesmi, tehát eléggé, nagyon kínai számomra.
Amennyiben volna valaki vállalkozó szellemű, aki a holnapi napon 1-2 óráját rám fecsérelné, az legyen szíves írjon itt, vagy Pm-ben. Illetve linkeket is szívesen fogadok, ahol konkrétan erről leírják, mit kell csinálni, hogy, meg mittómén. Sajnos amit a Turion x2 cikkben alulfeszelnek, azt feltudnám használni, csak az RM Clock nem ismeri fel a cpu-m...
Előre is köszönöm a segítséget, + amit még itt kapni fogok!
"
Illetve itt is várom a válaszokat, építő jellegű hozzászólásokat!
Még egyszer köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest