- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
-
adam320
senior tag
A lényeg: Mivel notebookom (mint a hordozható gépek nagy része) nem enged semmiféle tuningot a BIOS-ból ezért valamilyen szoftveres megoldáshoz kellett folyamodjak. Kis keresgélés és mások tapasztalatainak olvasgatása után találtam rá az RMClock (RightMark CPU Clock/Power Utility) nevű programra, ami nem volt számomra teljesen ismeretlen, de eddig nem sok sikert értem el vele. Egy másik ok ami miatt RMClock-al próbálkoztam a kissebb feszültségek elérésén kivül, hogy nálam gyakran észrevétlenül elvesznek a proci-beállitások a Windows-os energiaprofilokból, ilyenkor kikapcsol a Cool & Quiet, a proci pedig folyamatosan 2GHz-en üzemel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest