Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Én nem akarok kaszinózni, ezt honnan vetted? Én csak leírtam egy tényt, ami úgy van. A tény következményeinek lehetőségére ne ugorjatok rá, amiről nincs szó. Azt sérelmezem, hogy tőlem mérvadó bizonyítékokat kértek és amikor én leírtam 3 hete, hogy x dolog nagyon valószínű, akkor az nektek nem volt elég és leírtátok, hogy nem mondok igazat, hol a 100%-os bizonyíték, mert ennek itt akkor helye nincs, ez a komoly topik, ahol adatok és számok vannak. Kettős mérce. Most tőletek viszont a "nagyon valószínű állítás" nem probléma?
Zavarjatok el megint, de itt eléggé látszik, hogy a topikban ki felé hajlik a szimpátia és a kéz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs