- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HÁZIGAZDA
válasz #20749568 #21798 üzenetére
most voltam ügyvédnél. pici szoba, az ügyvéd volt, egy fiatal házaspár meg én. mondtam, hogy ugye mindenki oltott, én igen, de maszkot húzok, mert beteg vagyok. kiderült, hogy rajtam kívül senki sem oltott, ezen felül a házaspár azért nem oltott mert - wait for it - babát várnak.
elmondtam két mondatban a nem kedves véleményem, meg hogy van ám ismerős anyuka, aki már nincs, mondták, hogy tudják, sokan haltak így meg. mit lehet erre mondani?
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
törölt tag
válasz #20749568 #21792 üzenetére
A statisztika valóban nem hatja meg az embert. Nem is úgy lett tervezve az emberi agy (szerencsére), hogy mindig minden miatt megálljunk sajnálkozni.
Az érdekesebb amikor ma is írta valaki a szüleit majdnem elvitte tavasszal a vírus és akkor most júliusban külön unszolásra beoltatta magát. Végül is siker... csak kicsit furcsa. Még mindig jobb azoknál, akiknek saját példa után sem tűnik fel az Industrieverband Fahrzeugbau. -
t72killer
titán
válasz Ezekiell #21734 üzenetére
Ingerküszöb . A magyar választópolgárral effektíve MINDENT meg lehet etetni, ráadásul a brit eredményekből kiindulva nem tippelnék Ducato-nál nehezebbre, akkor meg minek is aggódjunk ugye...
SzVSz oltási sikersztorira hajtanak: ehhez kell egy sok eset+alacsony halottszámú hullám. A longról, gyerekekől persze mélyen fognak hallgatni, merthát "teccettek vóna az első 28 napban felfordulni...".
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
-
veterán
válasz Tigerclaw #21789 üzenetére
azt számításba kell venni, hogy az oltás következtében kialakuló immunválasz lefoglalhatja az immunrendszert amivel már meglévő vagy hamarosan kialakuló (hajlamos) betegségek kialakulhatnak...
csak a közvetlen környezetben volt:
- izületi gyulladás
- nálam hátamon csomók
- anyósnál és nálam herpesz
ezek nagy részét nem az oltás okozta - vagyis érszben de - hanem az hogy az immunrendszert lefoglalta az oltási reakció / oltás maga. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz #32839680 #21785 üzenetére
El tudom kepzelni, hogy az amugy is jelentkezo betegsegeket, tuneteket most sokan az oltas nyakaba varjak. Mindenki arra az oltasra keni, amilyet kapott es mivel milliokat oltanak be mindegyikkel, elobb vagy utobb eleg nagy lesz a metszete ket halmaznak. Eleg nehezen lehet elszeparalni az ilyen dolgokat a valodi mellekhatasoktol.
Vagy pl. az hogy az oltas helye faj, az lehet attol is, hogy nem jol adta be az orvos, vagy epp szerencseltenul eltalalt egy ideget, vagy valami kisebb eret. Ezek a beadas tunetei, nem az oltoanyage, megis szinten annak a mellekhatas listajara kerulnek. Ahogy a veradas, vervetel helye valakinek hetekig faj, lilul, kekul, sargul, masnak meg nem.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Floyd80
addikt
válasz Tigerclaw #21786 üzenetére
Ez volt a következő kérdés:
A Covid-oltást csak törvénymódosítással lehetne kötelezővé tenni
A kormány egyelőre nem tervezi, hogy a koronavírus elleni oltást kötelezővé tegyék, bár az ezzel kapcsolatos társadalmi vitának van értelme Gulyás szerint. Akár úgy is, hogy esetleg bizonyos foglalkoztatási körökben, például az oktatásban vagy az egészségügyben lehetne megfontolni kötelezővé tételt. Kihangsúlyozta azonban, hogy a kormány részéről jelenleg nincs ilyen törekvés.
---
Lefordítva: ez lesz a nemzeti konzultáció S03E11 egyik kérdése[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
senior tag
Azért én ezt túlzott optimizmusnak érzem. (1) Az oltás nem ad védettséget, csak javítja az esélyeket (delta ellen kb. 20-szorosra). (2) Az sem garancia semmire, hogy valaki korábban átesett a betegségen, és megúszta. Sajtóban is megjelent számos eset, hogy másodjára súlyosabb betegség alakult ki, vagy éppenséggel a második fertőzésbe halt bele valaki. (3) A vírus is egyre virulensebb (bocccs), azaz egyre komolyabb betegséget okoz. És persze bárki kifoghat egy egyedi vagy ritka (de ugyanakkor veszélyesebb) mutánst.
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
Tigerclaw
nagyúr
Sokat ezzel nem fognak elerni.
Miert nem teszik egyszeruen kotelezove az oltast? Valasztek van oltasbol. Vagy keruljon torvenybe, hogy aki koronavirussal kerul korhazba oltas nelkul, annak kiszamlazzak a kezelest.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Floyd80
addikt
válasz Tigerclaw #21783 üzenetére
még nincs vége a heti hakninak...
Mit javasol azoknak, akiket kínai vakcinával oltottak be és nincs védettségük?
Akit beoltottak és két oltást kapott, annak semmit nem kell tennie, válaszolta a miniszter a kérdést kikerülve. Valamennyi gyártó esetén vizsgáljuk azt, hogy kell-e harmadik oltás, a szakemberek szerint vélhetően erre minden oltottnak szüksége lesz. Az már szakmai kérdés, tette hozzá Gulyás, hogy a harmadik adagot hány hónap után adják be."Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
-
Floyd80
addikt
Már látom, hogy az átlag 7x-es háziorvosok kislattyognak Mari nénihez.
Oltási akció indul
A háziorvosok akár személyesen is felkeresik majd azokat, akik 60 évnél idősebbek és még nem oltatták be magukat.
de ez is kemény:Felelőtlenség az antitest-tesztelés
Reagált Gulyás arra a kérdésre, amely arra vonatkozott, mit szól a kormány a Fővárosi Önkormányzat ahhoz az akciójához, amely szerint tesztelik a 60 év feletti Sinopharm-oltottakat, hogy kialakult-e bennük a koronavírus-antitest.
Felelőtlenség, a születésed volt az.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
senior tag
"elolt virus tuskes Janssen vakcina"
Ez lehet, hogy csak elírás, vagy én értem félre, de a Janssen vakcina vírus vektor alapú, azaz olyan mint az Astra vagy a Szputnyik. (Nem pedig elölt koronavírust tartalmaz.) A linkelt leírás is azzal indít, hogy 26-os típusú adenovírust használ vektorként.''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
törölt tag
-
HÁZIGAZDA
na, kis stat húgoméktól (biológus labor):
- sputnikosok, kínaisok antitestesek
- astrásoknál hatból ketten 0, de full 0. ötven évesek, egészségesek, és igen, megmérették két különböző helyen, pontosabban az egyikük sejtest is nézetett, az is 0. gyúrnak az erdélyi pfarizerre...rusvai mégis birtokában volt valami számoknak? amúgy persze eredetileg az astra is 73%-ot vagy mennyit ígért.........
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz Angel2014 #21767 üzenetére
a Magyar TV1 -ben is mondták a híradóban. Ha meg ott mondják lehet valami valóság alapja
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
törölt tag
válasz #32839680 #21733 üzenetére
Mikor milyen témában volt empátia, szolidaritás a társadalomban? Sikeres a megosztás a társadalmi csoportok között, akár foglalkozás szerint is, ezért nincsenek sikeres tüntetések, sztrájkok. A csóró se áll ki a másik csóró mellett, pedig melós, tanár, eü dolgozó együtt közösen már lehetne kritikus tömeg. Mindenki a maga túlélésével foglalkozik, pedig élni is kellene már. Ahhoz változás kellene. Társadalmilag az lehetetlen, hiszen el lett tékozolva a rendszerváltás és az EU csatlakozás is, csak egyéni változás lehet aki tud elmegy külföldre.
Most a Sinopharm antitest ügyben is olyan jól működik a propaganda, elvileg érdekében lenne a kormánynak ellenőrizni a főleg öreg fiatal demokrata szavazók védelme milyen, na de anélkül is kihirdetve a győzelem már. Felesleges méricskélni azt mondják, ha a vírus tesztelést se vették komolyan akkor miért vennék ezt komolyan? Valószínűleg azért a Béla a vezírnek már mérte, bár ahogy kinéz ő maga egy anti test.
-
HÁZIGAZDA
válasz attiati #21751 üzenetére
megfejtés még nincs, de sok jel mutat arra, hogy a genetika jelentős szerepet játszik. több dolog számít egyszerre, sejthetően. aki átesett rajta simán, meg még be is van oltva, annak szerintem nulla félnivalója van, tényleg.
-
BlackV
őstag
válasz Ezekiell #21759 üzenetére
Azt is hozzátenném, hogy ez a járvány nem igazán az egyén járványa. "Miért pont én lennék az a 100/1 aki kórházba kerül és miért pont én lennék az az 1000/1 aki bele is hal." - Mármint nem lényegtelen kockázat egyén szempontjából, de talán tényleg nem ilyen áron, hogy másfél évre lezárd magad. -
Ugyanakkor ez a járvány az egyénnel ellentétben a közösség járványa. Ha már felülről nézzük, akkor elég durva. Márpedig pl. egy kormány csak felülről nézi, muszáj neki. Nála a közösség egy személyben az egyén. És ez a szerencsénk..
Szerk.:
És ez az oka pl a másik topikban lévő frusztrációnak. Képtelenek elfogadni, hogy nem csak az ő egyéni érdekeik léteznek.[ Szerkesztve ]
-
Ezekiell
veterán
válasz BlackV #21756 üzenetére
vagy pedig értik, felfogták de vállalják
Dehogy... Az emberek ostobák. Tudod milyen hülye az átlag ember? Na, a fele annál is hülyébb.Nem kétlem, hogy van, aki mérlegelt, összeszedte a tényeket pro/kontra, és megértette a dolgot, és úgy vállalja - de hogy nem ez az általános, arra a nyakamat teszem.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
Ringman
nagyúr
válasz BlackV #21756 üzenetére
Úgy tűnik az emberek nem kérnek belőle, hogy atyáskodjanak felettük.
hát a választási eredmények nem épp ezt tükrözikEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
BlackV
őstag
"Az hogy 30.000 ember meghalt, az annyira nem üti át az ingerküszöböt hogy félelmetes."
Úgy tűnik az emberek nem kérnek belőle, hogy atyáskodjanak felettük. Vagy nem értik a kockázatokat és vagy IFA-s hasonlat, vagy pedig értik, felfogták de vállalják. 4-6 villamoson 95%-on nem volt maszk (rajtam se.)
Szóval pont akkora lesz a fegyelem, mint amit törvénybe vésnek. Az pedig csak a kórházi ágyak függvénye lesz, semmi másé. Se a kormány, se az emberek nem akarnak korlátozást.
Itt mi kb az az 5% kisebbség vagyunk a 4-6 villamoson. -
balojazz
aktív tag
válasz attiati #21751 üzenetére
Szerintem nem tudják, egyelőre randomnak vehető az egészségesek közt, a statisztikai vizsgálatok nem tudom, mit hoztak ki, ha bármit is. Hallottam a nullás vércsoportról, hogy az ritkán gáz, az AB+ ról, hogy az inkább gáz, de AB+ ként nálam észrevétlen volt, ez csak egy példa. Szerintem nincs megoldókulcs.
Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.
-
balojazz
aktív tag
válasz Elektrosokk #21752 üzenetére
Azt tapasztaltam, hogy az orvosi maszk semmit nem szűr a szagokból....
-
attiati
veterán
arról van már kutatás, hogy a betegség lefolyásának súlyosságában melyik faktornak van jelentősebb szerepe?
1. genetika
2. pillanatnyi / általános egészségi állapotMagyarul kinél lesz súlyos a kimenetel?
Tegyük fel, hogy a vírus nem mutálódik tovább.
X elkapta a vírust, szövődmények nélkül átesett rajta.
Számíthat rá, hogy nála nincs súlyosbító genetikai faktor és pl jövőre is "hasonló" lefolyású marad egy esetleges fertőzés?[ Szerkesztve ]
-
Tigerclaw
nagyúr
Ez a melyik ujjamba harapjak jatek. Ahogy Nagy Britanniaban is es kvazi szinte minden orszagban valamennyire a donteshozok bealdoznak x%-nyi embert a gazdasagert, a tobbiekert. Itt jon a kepbe az, hogy az okosabbja/szerencsesebje mar oltott, igy kisebb az eselye, hogy o is az aldozatok kozott legyen.
A problema az, hogy sokan nem sajat dontesbol nem oltottak, vedettek es oket ugy lehet csak vedeni, hogy mindenki masnak kotelezove teszik az oltast. A nem dohanyzokat is torvennyel vedik, most is megtehetnek hogy kotelezove teszik az oltast. Ez pont nem az az eset, amikor liberalisnak kell lenni.
-
Sped
aktív tag
válasz radi8tor #21744 üzenetére
Tudom ,alapvetően ez hit kérdése, de az orosz-kínai dolgoknál sztem alapvetően mindig jobb választás a nyugati, már csak a transzparancia miatt is. Mindenki hozott egy döntést, aztán most ezzel kell együtt élni. Lehet 20 év múlva bajod lesz az mrns-től, de a kínai meg most hatástalan.
IndyCar Series - Real Racing, Real Sport
-
Sped
aktív tag
válasz #32839680 #21739 üzenetére
Nem értem továbbra sem ezt a temetős dumát... be vagy oltva nem? akkor minek ez a rettegés? Igen itt van a vírus, továbbra is, van ahol pusztít satöbbi, de az oltottak 99%-ban védve vannak ennél jobb úgyse lesz. sztem a saját lelki egészséged érdekében jó lenneh a ezen túllépnél, mert oltottként már tényleg nem veszélyesebb mint egy mezei influenza.
IndyCar Series - Real Racing, Real Sport
-
Sped
aktív tag
Az emberek felelőssége is, milyen oltást kértek. Lehetett választani.
Lehetett tudni, hogy jön a nyár, meg a nyomás is nagy volt, hogy nyissanak. Egyszerűen muszáj volt, nincs itt semmiféle alternatíva. Az enyénnek is van felelőssége.
Az orosz rulettről meg majd szavaznak az emberek. Valószínűleg jól kavarta a kártyákat a kormány, mert ha nem lesz új hullám akkor lehet sorosozni, migránsozni és buzizni, ha mégis lesz, akkor pedig marad a veszélyhelyzet és lehet tovább harcolni a vírus ellen moratóriummal, 13. havi nyugdíjjal és még ki tudja milyen pénzinjekcióval. Win-win.IndyCar Series - Real Racing, Real Sport
-
JSaN
addikt
válasz Chesterfield #21735 üzenetére
Keletit biztos nem akartam amugy sem, mrns maradt meg a hagyomanyos. Amerikaban europaban jova hagyva, elolvastam a leirast (Janssen) aztan ezt szimpatikusnak talaltam.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
HÁZIGAZDA
egyrészt, csak "delta kovidos" lesz innentől, mert mostantól az A covid. másrészt, a gondolkodó emberek, mint például te is, azért elég sok szempontot mérlegelnek. hogy a régebbi gondolatmeneted folytassam, nem csak akkor nehéz a gyerek szemébe nézni, ha longos lesz, hanem akkor is, ha pszichológushoz kell járni huszonévesen. ugyanúgy szembesíthet vele, hogy nem úgy döntöttél, ahogy ő döntött volna, mert egy 0,01%-os halálozási és 10%-os longozási esély miatt így alakítottad az életét.
mindenki meghozza a döntését, nehéz szívvel, és jó lenne, ha aztán nem mutogatnánk egymásra, miután lefutott az egész. utólag könnyű okosnak lenni, de ahogy "te megmondtad", más meg azt mondta meg, hogy hülyeség volt bezárnod a gyereked. az, hogy aztán ki mondhatja a másiknak, hogy "én megmondtam", csak azon múlik, hogy hogy fut le nála ez a szar.
szóval, onnantól, hogy valaki mérlegelve és nem gúnyolódásból, keménykedésből, érzelemből hozza meg a saját döntését, szerintem megszűnik az abszolút igazság.
-
HÁZIGAZDA
válasz Tigerclaw #21725 üzenetére
azt nem értem, hogy ezeket honnan szeditek? odáig értem, hogy olvastad valahol és olyan jól hangzik, de fogalmad sincs, hogy egy gyógyszer és egy oltás között mi a különbség fejlesztési fázisokban, meg úgy egyáltalán, fogalmad sem lehet arról, hogy amit állítasz, az tényleg úgy van-e. annyi van a kezedben, hogy olyan jól hangzik, és több helyen olvastad, majd ezek alapján egyszer csak tény lett belőle.
bocs, de ez így tényleg konteó.
egész pontosan ugyanazokat a fázisokat csinálták meg egyébként, mint korábban, csak párhuzamosan, de ha érted, hogy mit jelent egy fázis és annak kiértékelése, akkor tudod, hogy ennek nincs jelentősége, az eredmények ugyanolyan pontosak. a negyedik fázis meg most zajlik, élesben, ahogy egyébként eddig is így zajlott az ilyesmi, az egyetlen különbség, hogy a korábbi vakcinákat jellemzően nem kérték azonnal milliárdos nagyságrendben, "csak" milliós, tízmilliós. de ennek megint kevés jelentősége van, mert a statisztikai dolgok, az összes, kijön abból a nagyságrendből is.
-
balojazz
aktív tag
Mégis, mit tehetnék a 30000 covid-halott ellen? Amúgy ja, nagyjából mi is leszarjuk a vírust, meg ismerőseink döntő többsége. Addig volt izgi picit, amíg beoltattuk magunkat, de addig se pánikoltunk. A kormány válságkezelése katasztrófa, de az más kérdés: orvosszakmai, gazdasági és politikai.
-
veterán
Az az egyik, a másik meg az, hogy orbitális pályáról szarnak arra a tényre, hogy megfeküdt az EÜ rendszerünk a szarvihar alatt, és mivel ezt nem engedték bemutatni, ezért a probléma nem is létezett/létezik.
Minap elmentem haveri társasággal kortyolgatni, belefutottunk egy "munkatársas" csoportba, persze, hogy a kettőből bagázsból lett egy... duma, duma... covid téma... erre az egyik megkérdezi, hogy "te tényleg hiszel a vírusban?", a másik meg "nem is volt komoly a járvány", a harmadik meg rákezdte, hogy nem is veszélyes, és túl van fújva.
Fogtam magam, eltereltem a témát, aztán inkább elvonultam NLC-t nézniA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Ringman
nagyúr
hosszú évek verejtékes munkájával a társadalmi szolidaritás írmagját is sikerült kiirtani, ez az eredménye.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
-
veterán
Oszt' hány emberben van megfelelő mennyiségű antitest?
A nyár, és a meleg húzta ki a kormányt a szarból... amúgy nincs ez még lecsengve, lásd Ponciusz Pilátusz egykori lakhelyét, vagy Indiát, Dél-Koreát, stb.
Az meg, hogy mennyire szép dolog orosz rulettet játszani emberek életével, azt meg mindenki döntse el maga.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
UberMutant
őstag
válasz Tigerclaw #21725 üzenetére
fú öregem ez elég gáz ebben a topikban:
Nezd meg hany evig tart egy gyogyszer kifejlesztese, piacra kerulese. Egy ilyen jarvany eseten toredek idorol van szo. - ez így nem igaz, párhuzamosítás történt, mert volt elég pénz.
Kevesebb es alacsonyabb lecet kell atugraniuk, mert surget az ido. - erre bizonyíték?
Emiatt lehetnek olyan mellekhatasok, amik nem derulnek ki, vagy elbagatelizaljak azokat. - a mintaszám megvolt. a bagatellizálás értelmezhetetlen, minden esetet kivizsgálnak. erre kötelezi a törvény a hatóságot/gyártót.
Nem csak a gyarto sopri a szonyeg ala, hanem az engedelyezesert felelos szervezetek is. - ez egyszerűen nem igaz. konteós bullshit
-
JSaN
addikt
Udv
Eddig nem nagyon foglalkoztam hogy be legyek oltva, de parom unszolt legyen meg. Mult szerdan voltam oltani Janssen 1 dozisos vakcinat valasztottam, keletit nem akartam, mrns alaput meg idegennek tartottam igy lett elolt virus tuskes Janssen vakcina. Aznap csak a helye fajt, utana 2 napba pedig ki voltam utve kicsit, faradsag fronthatas szeru fejfajas es erzekszervi tompulas, pentek estig. Szombat reggel mar ugy pattantam ki az agybol es jo kondiban voltam hogy csak na, meg is lepodtem, azota minden ok. Amugy tavaly oktoberben mar at estem rajta minimalis tunettel a viruson, 2 hetig kicsit tobett kelett lelegeznem illetve faradsag es nem ereztem szagokat.
Tavasszal a szuloket majdnem elvitte a virus, ijeszto volt mikor a sajat csaladodban tortenik a dolog, és nem a TV-ben/internetet nezed olvasod. Szerencsere tuleltek, nekem akkor semmi nem volt.
Azt mondom mindenki oltsa be magat, most pangas van, nyar miatt meg mindenki nyaralgat, illetve most van minden fajta vakcina azt kap amit akar. Nagyon a levegoben van ez a kozeledo 4ik hullam.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Ringman
nagyúr
A vásárlókat már kevésbé értem, mivel tök ingyen kaptak volna oltást és vele igazolványt.
antivaxxerek.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz UberMutant #21648 üzenetére
Nezd meg hany evig tart egy gyogyszer kifejlesztese, piacra kerulese. Egy ilyen jarvany eseten toredek idorol van szo. Kevesebb es alacsonyabb lecet kell atugraniuk, mert surget az ido. Emiatt lehetnek olyan mellekhatasok, amik nem derulnek ki, vagy elbagatelizaljak azokat. Nem csak a gyarto sopri a szonyeg ala, hanem az engedelyezesert felelos szervezetek is. Ez egy szukseges rossz.
-
veterán
Jelen pillanatban sincs túl sok értelme a kártyáknak, bár ez napról napra javul, ahogy jutunk előre a második oltásokkal, és azok hatásaival.
De az, hogy első körös oltottak 3-4 nap múlva már megkapták a kártyát pusztán politikai és propaganda okokból, az akkora öngól amit azért tőlünk nyugatra nem engednének meg maguknak.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
mpo
veterán
válasz lafaty80 #21718 üzenetére
Oltásellenes kamionsofőr, csempész, stb., akinek a munkájához kell.
és szeretne oltást, akkor mit fog mondani?
Kimegy Romániába és kap oltást vagy hasonló módon elintézi pénzért, mint a kamu igazolványt.
A kamu műszaki vizsga is veszélyes játék, mégis űzik.Ha érted, akkor már elavult.
-
Sir Pocok
őstag
Rövidhír:
A delta vírusvariáns lappangási ideje a kínai Guangdong tartományban végzett májusi megfigyelések szerint 4,4 nap (valamivel rövidebb, mint a Wuhanban korábban jelentett 5,2 nap). A fertőzések továbbadása 64,7%-ban még a tünetmentes szakaszban történt.
Hivatkozás: https://www.globaltimes.cn/page/202107/1227847.shtmlForrás: D.S. FB
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Nem tudom volt e ..
Élethosszig tartó védelmet nyújthatnak az mRNS alapú oltóanyagok
Ez igaz lehet?
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
titán
válasz Ringman #21717 üzenetére
Valahol meg is értem az elkövetőket. Mivel semmi értelme nem volt a védettségi igazolványoknak, gondolták legalább keresnek is rajta. A vásárlókat már kevésbé értem, mivel tök ingyen kaptak volna oltást és vele igazolványt. Mindemellett mint bűnelkövetést természtesen elítélem mindkét oldalról.
-
lafaty80
addikt
válasz Ringman #21717 üzenetére
A képzettségi papírokat még talán megérteném, de ezt sosem fogom. Ez mire lenne jó?
Aztán majd ha meg mégis páli fordulat jönne és szeretne oltást, akkor mit fog mondani? Vagy ha ennyire oltás ellenes valaki, akkor vállalja annak minden következményét, ahogy én én vállaltam azzal hogy oltattam magam.Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Ringman
nagyúr
-
Ricardo
titán
-
Vesa
veterán
-
t72killer
titán
válasz Chesterfield #21711 üzenetére
Viszont mérjen egy antitest szintet, asszem kiüti a műszert
(vagy a 7k már az eredmény?)30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
mozso
senior tag
Szerintem satnya nyarunk lesz. Mindenki megy mindenhova, mintha nem lenne holnap.
Akinek pont a szomszédos asztalnál az étteremben delta covidos van az megszívja (gyerek + család). Akinek pont nincs a közelben covidos az meg mondja “na ugye, eddig sem volt semmi”.
Csak a maszk tudna védeni, de azt már ciki hordani. Bent is, kint is. Megint lesz csomó dühös ismerős majd utólag, amikor mennek long covid kezelésre. Pont mint 1 éve.
Én is nagyom unom az egészet.
-
Chesterfield
őstag
válasz #32839680 #21697 üzenetére
"Haverom" AZ-ra oltott moderna után 1 napig meg akart halni.
Ha azt hiszitek, hogy az első AZ szar, akkor ki kell próbálni rá az mrns boostert.
Hát az 2x olyan szar.
Életemben nem voltam olyan rosszul. Este konkrétan reszketve feküdtem le aludni.
Vagyis a haverom.
Cserébe nagyobb a bizodalom a heterogén oltásban, plusz >7k antitest. -
t72killer
titán
a briteknél is totál más a mostani hullám. Brutálsok eset van már egy ideje, de 30 alatti a halálozás.
#21708: +1, a hideg önmagában nemigen okoz "megfázást". Kempingezéskor volt, hogy patakvízben fürödtünk, és reggel 3-4fokra ébredtünk, mégis tiszta volt az orrom az egész 2 hétben. Bemegyek a városba, felszállok tömegnyomorközlekedésre párszor: egy hét és tuti nyúzom a zsebkendőket.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Vesa
veterán
A tudomány a valóság költészete!
-
Ringman
nagyúr
Data predicts 2m UK summer Covid cases with 10m isolating
Guardian analysis prompts health warnings as Javid says England entering ‘uncharted territory’Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
HÁZIGAZDA
gyerek épp úszótáborozik, nem egyedül... (viszont tök lelkes és ügyes és motivált)
viszont szerintem is ők lesznek a gyenge láncszem, de most talán nem akkora a kockázat még, és ha úgy sejtjük, hogy legkésőbb ősszel elkapják majd, akkor ennyi erővel most is lehet
-
Ringman
nagyúr
válasz #32839680 #21702 üzenetére
hát nekem a covid nem volt ennyire durva, de mondjuk az jóval tovább tartott...
2. pfizernél volt lázam éjszaka + kis fejfájás (fronthoz képest semmiség), elsőnél gyak. semmi, csak aludtam egyet délután
-
mozso
senior tag
Szerintem nem, a gyerekek lesznek a gyenge láncszem. Apu-anyu náthás biztos megfázott 35 fokban amikor futott. Aztán kiderül, hogy hazahozta, csak anyut-aput védi az oltás. A gyereknél meg bízunk a fiatal immunrendszerben (ez sem egyértelmű aki kutatja a témát).
majd ha rosszra fordul a dolog, húzunk sorszámot a Heim Pálba. Mi csináltunk ilyet, akkor nem volt Covid és akkor is alig volt kapacitás.