Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• EmberXY

veterán

válasz KROK640 #42345 üzenetére

Ez után még szerintem ekét is lehet kötni, mezőgazdaságban is használható lehet, ki sem kell belőle szállni. :D

Más téma:

Tudom, hogy nem specifikus topik (pedig de, ez mindenre IS specifikus... :D), de a szomszédomnak kellene win11-et telepítenem, sajnos engem nézett ki erre a feladatra, én meg sajnos elvállaltam...
    Mivel én jól elvagyok az Ubuntun továbbra is, így alapvetően nem nagyon érdekel ez a téma, így gépészkedni biztosan nem akarok vele, de egy megerősítést szeretnék kérni az alábbiak tekintetében:

- ha alkalmas a gépe hozzá ( elvileg az),
    - akkor a windows telepítési asszisztenst ha letöltöm és azt futtatom neki, akkor az a meglévő win10-et áttelepíti a 11-re, igaz? És nem kell nekem külső pendrive-ot csinálni meg onnan bootolgatni, meg mittudomén...
    - előtte a fontosabb cuccait lementjük valahova, aztán hadd szóljon, a lehető legkevesebb időt és energiát akarok ezzel elcseszni.

Szóval ez így működhet, ez a legegyszerűbb módja a win11 telepítésének? (Ha bárhol elakadna a folyamat, természetesen azt ki tudom magyarázni, hogy nem alkalmas, oszt kész, de azt akarom elkerülni, hogy órákat kelljen gépészkednem annak tudatában, hogy egyébként is sík hülye hozzá és bizonyára kurva nehezen fogja megszokni az újat, a saját időmet meg elcseszem vele.)

Új hozzászólás Aktív témák