Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #42345 üzenetére
Ez után még szerintem ekét is lehet kötni, mezőgazdaságban is használható lehet, ki sem kell belőle szállni.
Más téma:
Tudom, hogy nem specifikus topik (pedig de, ez mindenre IS specifikus...
), de a szomszédomnak kellene win11-et telepítenem, sajnos engem nézett ki erre a feladatra, én meg sajnos elvállaltam...
Mivel én jól elvagyok az Ubuntun továbbra is, így alapvetően nem nagyon érdekel ez a téma, így gépészkedni biztosan nem akarok vele, de egy megerősítést szeretnék kérni az alábbiak tekintetében:- ha alkalmas a gépe hozzá ( elvileg az),
- akkor a windows telepítési asszisztenst ha letöltöm és azt futtatom neki, akkor az a meglévő win10-et áttelepíti a 11-re, igaz? És nem kell nekem külső pendrive-ot csinálni meg onnan bootolgatni, meg mittudomén...
- előtte a fontosabb cuccait lementjük valahova, aztán hadd szóljon, a lehető legkevesebb időt és energiát akarok ezzel elcseszni.Szóval ez így működhet, ez a legegyszerűbb módja a win11 telepítésének? (Ha bárhol elakadna a folyamat, természetesen azt ki tudom magyarázni, hogy nem alkalmas, oszt kész, de azt akarom elkerülni, hogy órákat kelljen gépészkednem annak tudatában, hogy egyébként is sík hülye hozzá és bizonyára kurva nehezen fogja megszokni az újat, a saját időmet meg elcseszem vele.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest