Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
EmberXY
üzenetére
Ha már ennyire kihegyezte, hogy tartani akarja nekünk a száját....
Más nem utána elássuk
C. s. aje!
Ebben most igazad van, nem láttam, és nem is akarom őket látni! Nekem ezek a kis pláza macsekok nem szimpik!
Neked amúgy van még hova fejlődni perverzitás terén!
Ha most belekezdenénk ebbe Ember-el! Jajj neked
Amúgy ha akarsz csatlakozhatsz a csapathoz, de lesz egy casting, hogy tényleg úgy tudod-e tartani a szádat, ahogy azt sejteted!
-
C. s.
addikt
válasz
DJ WOKKY
üzenetére
„Elmész te a Glamour napoddal a tudod hova”
Persze, hogy tudom! A plázába.

Ha azt hiszed, hogy egy Glamour-nap a szempillaspirálos polc előtt kispálya, akkor még messziről sem láttad, mire képesek a megvadult plázacicák...
Mégegyszer nem merészkednék a közelükbe, annyit nem ér egy szempillaspirál sem. 
és EmberXY:
Ha bevesztek engem is, tartom a számat, hogy mit olvastam itt. Mivel semmit. Egyáltalán semmit. - Na, ugye, milyen jól csinálom?

„Mit javasolsz?”
Hogy mindig olvasd el az apróbetűs részt.
-
DJ WOKKY
addikt
És tudja!!!
Jahh, NEM!
Csaje!
Elmész te a Glamour napoddal a tudod hova
Ember!
Az az arab sejknél volt, onnan hoztunk ki sok aranyat, amit aztán keresett!
Amiről én beszélek, az a még kalóz nagyapád által elsüllyesztett luxushajók kitakarítása volt!
Azóta is hálás vagyok az öregnek, azért amit tett, és mindezt hátra is hagyta neked a térképen
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
EmberXY
üzenetére
Igen, de csak azután tudod, miután szabad tüdős merülőbúvárok voltunk a Karib - tengeren 20 évig!
C. s. aje!
Melyik gyík húsra gondolsz, te kis troll?
A katonához közel álló hasonló amolyan "rokonszakma", amiben dolgoztam! De ezt megint csak neked, csak most, csak itt...
-
C. s.
addikt
válasz
EmberXY
üzenetére
Ha már csajozás volt, legyen pasizás is!

DJ WOKKY:
A gyíkhúst meghámozod előtte vagy széttéped úgy, ahogy van és kiköpködöd a héját?
„álá'náture” - Nyersen???

A
PH-t nem ismerem, csak aPH!-t látogatom, de azt csinálsz mindkettővel, amit csak akarsz. Rád bízom.
„Egyébként már lőttem több típusú lőfegyverrel is...”
Bankrabló vagy vagy katona? Vadakat terelő juhász?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(József Attila után szabadon.)
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114
üzenetére
Hú, bakker...
Amikor effektekkel sincs hangod, az bizony szar lehet.
-
kenwood3
addikt
-
válasz
EmberXY
üzenetére
Talán ezért is törölték el, nem tudom.
Azért törölték a sorkatonaságot, mert még amellett, hogy szar volt (konkrétan értelmetlen volt a kiképzés - főleg annak hiánya miatt), még egy csomó pénzébe is került az államnak.Soha egyetlen háborúban nem jöttek még rá a katonák, hogy az ellenség nem az, akire lősz, hanem az, aki a bársonyszékből odaküldött téged harcolni.
Mondjuk ez a lövészárokban a rohamozó gyalogsággal szemben ritkán jut az ember eszébe. Vagy amikor fütyörészve vonul "visszafogalni" Edélyt, vagy a Felvidéket... -
DJ WOKKY
addikt
válasz
EmberXY
üzenetére
Én megeszem álá'náture! Nem kell nekem fűszer! Olyan ez mint a gyíkhús, vagy a kenguru!
C. s. aje!
Melyiket szeretnéd melyik legyen?PHvagyPH!
Már állítom is!
Egyébként már lőttem több típusú lőfegyverrel is, csak úgy megsúgom csak neked, csak most, csak itt! Amolyan 5 szem között
-
EmberXY
veterán
Nem a katonasággal van igazán bajom, hanem a sorkatonasággal. Ha valaki alkalmas katonának, kiképzik és hivatásosként szolgál, arról elhiszem, hogy katona, ellenben ha egy suhancot szívatsz pár hónapig, abból nem lesz katona. Talán ezért is törölték el, nem tudom.
Az megint egy más kérdés, hogy mi a katonaság szerepe... Amíg mondjuk embereken segít, közrendet tart fent, stb, addig akár én is vállalnám, na de háborúba nem mennék, ez a "meghalnék a hazámért" duma a legnagyobb f*szság amit valaha hallottam. Soha egyetlen háborúban nem jöttek még rá a katonák, hogy az ellenség nem az, akire lősz, hanem az, aki a bársonyszékből odaküldött téged harcolni. Én nem döglenék meg egyetlen öltönyös bűnözőért se.
Na, de hogy valami komolyabb téma is legyen, ha már a csajozás került szóba: [link]
-
C. s.
addikt
válasz
EmberXY
üzenetére
„manapság már nem lehet ilyesmivel még viccelni sem....”
Hát igen. És rögtön 2 legyet is üthetnének 1 csapásra. Nemcsak homofób címkét kapnál, hanem mellé egy rasszistát is.
A mai ülést berekesztem. 
„...nem is lett volna sok köszönet benne, ha 4-5-6 évesen éles fegyverek használatára tanítottak volna.”
Na, látod, ebben nincs igazad. Mire elkezdett volna nőni az első ragyád, már profi bérgyilkos lehettél volna.
A katonaság egy érdekes téma, számomra is ellentmondásos, ahogy mondod, bár másképp is. Egyrészt pacifista vagyok, másrészt van bennem is életösztön. Bizonyos kellemetlen körülmények között ezek ellentmondáshoz vezetnének. Na nem úgy, hogy személyesen intézkednék, de adott esetben örülni tudnék annak, hogy nem mindenki pacifista, és képes megvédeni minket szükség esetén. (Amire nyilván nincs sok esély, mi inkább exportáljuk a katonákat egyéb helyekre, ahogy hallom.) Ez komoly ellentmondás, ha tagadnám, az már képmutatás is volna.

Jaj nekem, de elkomolyodtunk! Váltsunk témát!

-
EmberXY
veterán
"Most akkor kiről is van szó?"
Ő teljesen átlagos, nem? Próbálnám az ellenkezőjét állítani, manapság már nem lehet ilyesmivel még viccelni sem....
Honvédelmi napon még soha nem voltam, de nem is lett volna sok köszönet benne, ha 4-5-6 évesen éles fegyverek használatára tanítottak volna.

A sorkatonaságnak is érdekes a megítélése, sokak szerint szükség volt rá ahhoz, hogy némi fegyelmet tanuljanak a fiatalok, sokak szerint meg nagy baromság az egész, hiszen pár hónapnyi "kiképzés" után egy sereg léhűtőből nem katona lesz, hanem maximum golyófogó.
Egy kicsit talán mindkét félnek igaza van, de annyi biztos, hogy én fegyvert csak olyannak adnék a kezébe, aki azt felelősséggel tudja viselni és használni is, és olyan célra használja, ami nem értelmetlen, fizikailag és mentálisan is rendben van, és ezt nagyon sűrűn ellenőrizném is (nyilván azoknál a hatóságoknál, ahol van ilyen, ott meg is teszik).
A vadászokról meg ne is beszéljünk, azt egy vicc kategóriának tartom. -
C. s.
addikt
válasz
EmberXY
üzenetére
„...ha valaki hosszú hajjal, szakállal és mikrofonnal...”
Most akkor kiről is van szó?
„áramütött frizurával”

Puska:
Valamikor a középkorban, még a 80-as évek legvégén és a 90-es évek legeslegelején volt egy érdekes népszokás (illetve nyilván korábbról maradt ránk). Egy olyan nap, amikor nem volt tanítás, mégis megbocsáthatatlan bűnnek számított (volna) elbliccelni. Úgy hívták, honvédelmi nap. Minden hormontúltengéses kamasz kezébe éles fegyvert adtak, és gyakoroltatták velünk a használatát. Gondolom, azért tették ezt, hogy ha bármi miatt úgy alakulna, hogy egy seregnyi kamasznak kell megmentenie a világot, sikerrel járjanak.
Azóta már csak bizonyos amcsi filmeken látni ilyen csodát. 

-
EmberXY
veterán
A piros haj egyáltalán nem átlagos és a zöld felső sem, ezzel szemben ha valaki hosszú hajjal, szakállal és mikrofonnal a kezében jár, az igen.
Ugyanígy íjjal, nyíllal felfegyverkezve, áramütött frizurával, pödört bajusszal, vagy éppen szkafanderben járni is teljesen átlagos, úgyhogy most nincs igazad.
A puskákra visszatérve, én a távcsövessel se tudnék célozni, csak nagyobb lenne az esélye, hogy nem magamat lövöm le.

-
C. s.
addikt
válasz
DJ WOKKY
üzenetére
„...a PH motorját mi irányítjuk”
Na, akkor tisztázzuk, mert kerültem már emiatt kellemetlen helyzetbe.
PHvagyPH!?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
„Itt semmi nem az aminek látszik!”
EmberXY:
Most arra célzol, hogy a piros haj nem eléggé átlagos?

„...talán még egy távcső hiányzik róla...”
Én is pont erre gondoltam!
Ez már annyira spéci, hogy nem is csúzli. Egyszer valami filmben hangzott el olyasmi piszkálódás, hogy a távcsöves meg lézerfityfirittyes puska azoknak való. akik nem tudnak célozni. 
Csak egy ötlet: Nagy igazság, hogy a sas is madár, de ugyanennyire igaz az is, hogy vad. Szóval...
Egyfajta sas a pupusas is. Olyan lehet, mint a puputeve.
-
-
EmberXY
veterán
Éppen az átlagosság miatt írtam, mi itt mind átlagosak vagyunk, sokkal feltűnőbb az, ha valakinek nincs egyedi avatarja, szóval ne feltűnősködj itt!
A csúzlihoz annyit, hogy ilyet még nem is láttam, spéci cuccnak tűnik, talán még egy távcső hiányzik róla, de kipróbálnám.
DJ WOKKY: a saspörkölthöz milyen fűszerek kellenek?
-
C. s.
addikt
válasz
somogyib
üzenetére
Koktélvirsli.
De behajítottam mellé pár bagettet, mert úgy nézett ki, mintha üres puttonnyal sétafikálna. 
EmberXY:
Nálad nehezebben viselném, ha mikdzseggernek néznének.

Igazából csak az az oka, hogy nem érzek késztetést. Talán mert jó néha átlagosnak lenni.
(#28552) DJ WOKKY:
„A statisztika szerint...”
...az kiabál, akinek a háza ég.

De tessék, itt az eredeti a koktélvirslivel

Már a fórum motorja is fölfigyelt rád. Ezt tényleg nem bírtam kihagyni, annyira jó.
[link] Bocs!

-
-
C. s.
addikt
válasz
DJ WOKKY
üzenetére
„,,,mondott neked valamit is a Zöld íjjász...?”
A világon semmit, csak bűntudatos képpel meredt rám, amikor rajtakaptam. Tudta, hogy lőttek a (jó)hírének.
Le is fényképeztem, mert nem hinne nekem senki: 
Kívül állok a statisztikán, már rég lementem a térképről.

EmberXY:
Nem tervezek ekkora bakot lőni.
De azért elkezdhetsz tippelgetni, hátha egyszer majd bejön! 
„hát ledöbbentem, hogy én valaha ilyen stréber voltam”
Elnézzük Neked, mert zsenge ifjú voltál, de az idő múlása meghozta az eszed.
-
EmberXY
veterán
Neked mikor lesz már valami egyéni avatarod, amire tippelhetnénk?

albiosz: ezek szerint mégis van valami hasonlóság, ha ennyien eltévesztik. Amúgy kíváncsiságból ráklikkeltem az általad linkelt hsz-ben arra, hogy mire is válaszoltál, hát ledöbbentem, hogy én valaha ilyen stréber voltam?

-
DJ WOKKY
addikt
Mint ahogy te sem vagy szent
, vagy épp angyal!
Mit csinálsz éjjelek éjjelén te lány?
Egyébként mondott neked valamit is a Zöld íjjász így elsőre, vagy googli spanodat hívtad segítségül?
Amúgy meg statisztikai adatok alapján a rossz fiúkat jobban szeretik a csajok. S ez a karakter egy jó "rossz" fiú!
Te is a többségi statisztikába tartozol amúgy? -
C. s.
addikt
válasz
DJ WOKKY
üzenetére
Ráébredtem, hogy Te sem vagy egy Robin Hood.
Többet kellene tévéznem! 
-
C. s.
addikt
válasz
somogyib
üzenetére
Na jól van, csak azért vigyázz az ilyen szélsőséges viselkedéssel, mert még megszokják a melóhelyen, aztán nézhetsz!

EmberXY:
Ez a szőrös változat valóban nem hasonlít annyira, mint az előző, de valamit tippelnem kellett. Törpapát már az elején kizártam.

„...szóval senki se tökéletes, te meg kiváltképp nem.”
Hogy mersz ennyire jó ítélőképességű lenni?

„Végre majdnem sikerül valakit elüldözni, erre hiányolni kezded?”
Ahan!

Nikaré:
„A barikád innenső felén vagyok én is.”
Barikája is van? Eddig csak a cicájáról tudtam.

-
DJ WOKKY
addikt
Én nem tudom, hogy ki az itten aki az ilyen ilyen...
-
-
-
-
C. s.
addikt
válasz
EmberXY
üzenetére
A hagyomány szerint a lóláb szokott kilógni, bár ebben az esetben talán rendhagyóak lehetünk, mivel lólábra végképp nem hasonlít.

Magamtól sosem jöttem volna rá, és nem csak azért, mert fogalmam sem volt, ki az a Lemmy.

Köszi a linket, másik megvilágosodás is ért.
Szóval nem Jagger.somogyib:
Köszi a képet, tényleg nem masni.

Te készítetted? -
válasz
EmberXY
üzenetére
Nem pipa az, stilizált füst. Ez az eredeti rajz.
-
C. s.
addikt
válasz
EmberXY
üzenetére
Szóval vízágyad van és kopoltyúd?
shifty!:
A halak csak a saját széttrollkodott vizüket isszák meg, a csapvizet nem szeretik. Fura a gusztusuk. És végső soron a mi csatornalevünkben is áztatják magukat, nemcsak a sajátjukban.
Ki akar ezek után halat enni? Undorító lények! Jaj, de jó, hogy növényevő vagyok! 
EmberXY:
„Mi van abban a pipában, amit szívsz?”
Az egy pipa? Nem inkább egy héliumos minilufi?

-
shifty!
senior tag
A helyes megfejtők a végére maradtak... szóval a lényeg, hogy a halak értelmesebbek, mert nem fogyasztják azt a közeget, amiben más élőlények trollkodnak. Cserébe mi megisszuk azt, amibe ők beletrollkodnak. Na de nem akarok sértegetni senkit, ha éppen halaknak érzi magát.
-
shifty!
senior tag
-
koshmar
veterán
'sszátok meg, itt szállingózik a hó!

-
C. s.
addikt
válasz
RandomName
üzenetére
Igazad van, olyan! Mick Jagger mostanában nem járt itt, ez is ezt támasztja alá. Ő volt itt a topikgazda régen?

-
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114
üzenetére
Nem.
-
EmberXY
veterán
válasz
koshmar
üzenetére
Nem teljesen ugyanaz a kettő, a vezetékes gáz az földgáz, több alkotóeleme van mint a PB gáznak, ez utóbbi csak propán és bután keveréke, a földgázban meg van minden más szar is (nézz utána, nem tudom a pontos összetételét
) .
Az biztos, hogy a palackos gáznak jobb a fűtőértéke, ezért is más színű a lángja.
Az is biztos, hogy más nyomáson megy a két gáz, ezért nem lehet csak úgy 1:1-ben átkötni a berendezéseket egyikről a másikra, a fúvókákat is cserélni kell ennek megfelelően.Azt nem tudom, hogy palackos gázként miért a hatékonyabb (és drágább) gázt használják, de ha tippelnem kéne, akkor azért, hogy legyen értelme a dolognak, és ne kelljen olyan sűrűn cserélgetni a palackot.
Arra viszont tippem sincs, hogy a hálózatban miért a szarabb minőségű gáz van, biztonsági, üzleti, nép átbaszási szempontok lehetnek a háttérben, ezt majd a többiek megszakértik.
Szerk.: van egy általános vélekedés, hogy a vezetékes gáz "levegővel van felnyomatva", azért olyan szar, ezt már több 10 éve hallom, de amióta tanultam fizikát, tudom, hogy ez biztosan faszság (bármivel is nyomják teli, az biztosan nem tartalmaz oxigént.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csak hogy egyértelmű legyen, a négylábú

Ez már annyira spéci, hogy nem is csúzli. Egyszer valami filmben hangzott el olyasmi piszkálódás, hogy a távcsöves meg lézerfityfirittyes puska azoknak való. akik nem tudnak célozni.

vs.