- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
Sziasztok,
ilyen volt már máskor is: [link]?
"Ideiglenesen szüneteltettük az új vállalkozások regisztrálását. Regisztrálj a várólistára."
Ha volt, akkor meddig tartott a stop?
Köszi.
-
Krethx
aktív tag
Egy kis kiegészítés a Barion-hoz.
Eddig a feltöltést utalással egy közös Barion-os CIB-es számlaszámra keltet utalni és megadni a közleményben az azonosítót. Most már ez megváltozott az új verzióval együtt. CIB-es névre szoló számlaszámot kapunk. Értesíthetek volna legalább. Még jó hogy megnéztem. -
fatal`
titán
Nem váltottál eszközt, vagy állítottad át másra a kétfaktoros hitelesítést? Nemrég volt erről szó, újra át kell állítani az adott eszközön, hogy az legyen a jóváhagyó/2FA eszköz.
A wise app nem küld felugró értesítést, így nem tudok online fizetést engedélyeztetni.
Amíg nem működik kérhetsz SMS-t. -
Drughi
addikt
Sziasztok,
A wise app nem küld felugró értesítést, így nem tudok online fizetést engedélyeztetni.
Az app minden engedélyt megkap, eddig működött.
Már újra is telepítettem, de semmi. Másnak működik, vagy mi lehet a gondja? -
gab1ka
senior tag
Sziasztok, a témaösszefoglalóban csak wise díjakat látok. Még nincs itt accountom, most szeretnék nyitni. A kérdésem annyi volna, hogy itt is elérhető e valamilyen meghívó affil rendszer friss regisztrálóknak (mint a Revolutnál pl), illetve ha igen akkor esetleg van e több féle?
Köszönöm! -
törölt tag
válasz
Oliverda #8029 üzenetére
Tudomásom szerint csak magyar számlára utalnak. Nem adhatsz meg más bankszámlát sem, hiába van neked személyesen. Legalábbis régebben így volt.
Ebből is látszik, hogy halvány fogalmad sincs arról, amit olykor beböfögsz ide.
Forint számla az is. Ha csak forintot fogadnak el. Mert pl euróst, vagy mást biztosan nem, hiába van. Tudom, hogy Nemzetközi a Revo számla, a Wise, meg nem. De mindkettő megfelel a forint kitételnek és mindkettő határonátnyúló szolgáltató.Ha kifogadást akarnak keresni Paypalnál, akkor találnak.
-
Krethx
aktív tag
Nem tudom kiket érint a probléma (gondolom keveseket) de leírom.
Barion Payments-et használom KP. befizetésre és onnan kiutalom a Wise-ra. Pénteken CIB Bankban utaltattam pénzt a Barion "számlámra". Közben jött frissítés a Barion-ra. (6.0.0 - 6.0.2) Ezek után már be sem tudtam lépni. Töröltem az App-ot és az sem hozott megoldást. Email cím beírás után visszadobott újra az Email cím beíráshoz. Akkor gondoltam Web-es felületen belépek és visszaváltom a pénzt. Ott meg a következő fogadott:
Válasszak hitelesítési módot. Egy mód van rá ami csak a telefon. Így belekerültem egy ördögi körbe és sehogy nem tudok belépni. A pénz meg ott van.
Írtam az ügyfélszolgálatnak és kaptam is választ. Remélem meg is oldják mimnél hamarabb. -
válasz
Oliverda #8029 üzenetére
szerintem az lesz a gond amugy, hogy az unicredit ahol a paypal magyar számlát vezet, nem teljesíti az utalásokat
azért gondolom, mert nem látok semmi okot, amiért ez a paypalt érdekelné
KHB bank is csinálta egy időben hogy nem engedte az ügyfeleit wise-ra utalni, nem tudom csinálják-e még -
TMhun
tag
Igen, kb. mindenkinél ez a helyzet.
Tippem szerint megszűnt ez a lehetőség, vagy jobb esetben tényleg csak egy elhúzódó technikai probléma van.
-
Adalena
csendes tag
Paypal utalás Wise HUF számlára
Kb. 1 hónapja áll fenn az a problémám, hogy nem tudok a Paypal-ról a Wise számlámra levenni pénzt.
Előtte simán ment mindig, most a Paypal elutasítja 2 nap után, amikor megérkezne a pénz, és törlik is a bankszámlámat az accountom-ról.
Nem is lehet visszarakni csak úgy, a supporttal kell beszélni hozzá.
A Wise azt mondta legelőször hogy jelenleg nem megy náluk a Paypal technikai okok miatt, de már 2x is írtam nekik és továbbra is ugyanazt hajtogatják csak.
Ma írtam harmadjára..tényleg lassan már 1 hónapja megy ez a szenvedés.
Más is járt már így mostanában? -
-
Hovi
aktív tag
válasz
TrollBalint #8008 üzenetére
Igen, csak ez az egy tranzakció volt. Közben írt a Wise is, hogy köszönik hogy jelentettem, és hogy igen ez csalás volt. Tiltották a kereskedőt. Sajnos bővebb infót nem osztottak meg.
-
-
K1nG HuNp
őstag
otp euros vallalkozoi szamlarol utalhatok wise lakossagi euro szamlara? vagy baj lesz mert nincs businessem?
-
TrollBalint
addikt
Csak ez a 10 AUD-os költség látszik? Annak idején, mondjuk az hagyományos bankkártya volt, jött értesítés, hogy 10 AUD-ot költöttem. És mint kiderült, előző nap volt egy 0-s (gondolom próba) terhelés. Amit szintén nem én indítottam és értesítést sem kaptam róla. (ez lehetett mondjuk limit beállítási gond is)
-
Sziasztok!
Azt tudom ajánlani, hogy a fizikai és virtuális kártyák fizetési módjait a felhasználásnak megfelelően be kell állítani. Tehát, amire nincs szükség, azt tiltani kell. Valamint az online fizetőkártyákat használat után zárolni kell. Ezekkel a beállításokkal 0 közelébe lehet redukálni a meglepetéseket. -
Hovi
aktív tag
Biztos hogy nem! Előfizetéses dolgokra csak revolut limit beállítással. (még próbára is) Sok kártyám van. Revolut, Wise, magyar és külföldi bankok. Minden adott tipusú költésre más és más. Ha valhol szivárgás lenne, megvan honnan. Tehát 100% hogy nem arról van szó, amiról írsz. + hogy PIN hiány miatt lett elutasítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Google Pixel topik
- Automata kávégépek
- Last Epoch
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Dell OptiPlex 5080m micro/mini PC- i5-10500T Win11- Számla/garancia
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest