Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
HussarF
üzenetére
Lehet. Azért nem találtad, mert egyenleg visszatérítés és nem kamat.
A 2025 márciusában a Wise-számlákon tartott, jogosult egyenlegek után a Wise éves szinten a következő pénzvisszatérítési kamatokat fizette ki:
1,2% minden EUR után
2,8% minden GBP után
2,8% minden USD utánA mérték havonta változik.
-
fatal`
titán
-
-
fatal`
titán
válasz
UberMutant
üzenetére
Magyar banknál azért vannak csomagok, ahol ingyenes az utalás, úgyhogy azt nem számolnám a költségek közé.
De a wise nagyon drága lett.
-
fatal`
titán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Az régen is megvolt. De úgy látom, akkor visszaállították a régi működést és nem kell már fizikai.
#8989 Ezzel tisztában vagyok, nem értem ez hogy kapcsolódik ide.

-
fatal`
titán
Azért, mert ha véletlen kitörlöd a digitális kártyát, akkor nem lehet többet létrehozni, csak, ha van fizikaid.
Régebben nem így volt és azt hittem, hogy most már a tiltás/engedélyezés se megy. Én eldobáltam a digitális kártyáimat használat után, egy idő után nem engedett újat létrehozni, rendelnem kellett egy fizikait.
-
fatal`
titán
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Van fizikai kártyád?
-
fatal`
titán
Na, áremelés.
HUF -> EUR váltásnál jól megemelték a fix díjat (a változó díj minimálisan csökkent), az utalásokat még nem néztem.
-
fatal`
titán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Igen, a nem munkából származó jövedelem után. De lehet, hogy ez összeghatárhoz van kötve.
-
fatal`
titán
válasz
-szabi-
üzenetére
Gondolom erre is vonatkozik ha a visszatérítendő vagy fizetendő adó nem éri el a határösszeget
Az az adott adónemre vonatkozik, gondolom fizetsz SZJA-t egyéb forrásból is.Én a szochóra lennék kiváncsi, mert annak viszont van maximuma (de ott meg nem én vagyok az adóalany, hanem a cég ahol dolgozom).
Röhejes ez az egész, szerintem tavaly talán még az ezer forintot sem éri el. Több kerül az államnak is az adminisztráció, mint az adó, amit befizetek.
-
-
-
fatal`
titán
válasz
scott_free
üzenetére
Beírod a magyar számlaszámot és kidob mindent.
De egyébként az IBAN az HU56 és mögé a magyar számlaszám kötőjelek nélkül.
A BIC meg TRWIBEBB.
-
fatal`
titán
válasz
HoppMaster
üzenetére
Igen, tökmindegy.
-
fatal`
titán
Nem váltottál eszközt, vagy állítottad át másra a kétfaktoros hitelesítést? Nemrég volt erről szó, újra át kell állítani az adott eszközön, hogy az legyen a jóváhagyó/2FA eszköz.
A wise app nem küld felugró értesítést, így nem tudok online fizetést engedélyeztetni.
Amíg nem működik kérhetsz SMS-t. -
fatal`
titán
Utalt ma valaki Wisera (forintot)? Utaltam rá kb. 10 perce, eddig azonnal jóváírta (bank már levonta), de még nem érkezett meg.
-
fatal`
titán
válasz
merqree
üzenetére
A Revolut ugyan bank, de én oda se tenném a pénzem így.
Értem, hogy elvileg betétbiztosított, de ha csődbemegy a Revolut, akkor vajon hogyan fog a Litván nemzeti bank ennyi ügyfelet kártéríteni?
És ott van még a kavarás a könyvvizsgálatukkal is, nem túl bizalomgerjesztő.
-
fatal`
titán
válasz
marquuard
üzenetére
Nekem azóta nem megy, amióta átállítottam a logint standard TOTP-re, az működik is, de kártyaadatoknál vagy utalásnál mindenképp az app-pal akarja megerősíttetni, de oda nem jön semmi, úgyhogy mindig SMS-t kell kérjek...
Igaz, közben volt egy reinstall a telón, de ki voltam lépve elvileg mindenhonnan. De lehet, hogy teszek majd mégegy próbát.
-
fatal`
titán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nekem se megy, amióta átraktam TOTP-re a kétfaktoros authot.
-
fatal`
titán
válasz
sambenez
üzenetére
Nekem nincs, nem tudok továbblapozni. És PC-n (weben) sincs az opciók között. Ha hétfőig nem áll helyre írok a supportnak, köszi. Azt hittem áthelyezték máshova és vak vagyok, de ezekszerint nem.
A HUF számlán nincs pénz, de gondolom ez nem befolyásolja, legalábbis eddig nem volt ilyen probléma, pedig majdnem minden vásárlás után törölni szoktam a virtuális kártyát (az utolsót mondjuk tovább használtam lustaságból
). -
fatal`
titán
Sziasztok,
Biztos vak vagyok, de hova rakták a virtuális kártyát? Töröltem egy korábban használtat, újat hoztam volna létre, de csak fizikai meg fizikai ökokártyát enged rendelni. Sem a mobilappban, sem a weben nem találom a virtuális kártya létrehozását. Megszűntették?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Spórolós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gran Turismo
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi