- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
Sziasztok! A Wise kártyámat szerettem volna aktiválni egy ATM-es kp felvétellel, de az OTP-s automata be se vette csak visszalökte a kártyát. Ez lett volna az első fizikai használat és csak az "aktiválás" miatt történt volna. Ez ATM hiba, vagy valamit elrontottam? A kártyán nincs tiltva semmi, előtte megnéztem. Azóta a Revolutra tettem át egy próbaösszeget kártyás vásárlásként (topupoltam a Revolutom a Wise-os kártyával), az működott. Ezzel kész vagyok? Ez így megfelel az első pinkódos vásárlásnak?
-
gab1ka
senior tag
Sziasztok, a témaösszefoglalóban csak wise díjakat látok. Még nincs itt accountom, most szeretnék nyitni. A kérdésem annyi volna, hogy itt is elérhető e valamilyen meghívó affil rendszer friss regisztrálóknak (mint a Revolutnál pl), illetve ha igen akkor esetleg van e több féle?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest