Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximus43
tag
HELP!!!
Sziasztok!
WISE-ra való hitelfolyósítással kapcsolatban szeretnék segítséget/tapasztalatot kérni.
Próbáltam kulcsszavak alapján visszaolvasni, 1 esetet találtam is, de hátha azóta volt több, vagy volt valakinek tapasztalata.
Mint eladó szerepelek egy ingatlan adásvételben, amihez a vevő hitelt vesz fel, tehát a bank majd a részemre folyósítja a hitelt.
Az ügyvéd jelezte, hogy jó lenne nem a WISE számlát beírni oda, mert nem szoktak a bankok.Szerencsére 1,5 nap múlva adásvétel, tehát addig körbe kell járnom az új témát.

Kérdés hogy ez így van-e, miért érdekli hogy mi a szolgáltató ha ugye Rafi-s a kapcsolódó számlaszám ergó tök magyar, illetve hát itt van minden adatom stb.
Van másik számlám tartalékba, de nem csak a 10e körüli tovább mozgatás, de úgy alapvetően lázadó bank és magyar székhelyű bank ellen szeretnék függetlenségi harcot nyerni. Amolyan, nekem ne mondja meg senki hogy hol tároljam a pénzem címszóval.
Volt már valaki akinek nem utalás, hanem hitelfolyósítás ment végbe WISE számlára?
Hívom majd persze a vevő bankját, írtam a wise-nak, beszélek a hitelesemmel, az ügyvéddel mindenkivel, de itt sok a szakértő és a tapasztalt.
KÖSZÖNÖM ELŐRE IS!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Arc Raiders
- Építő/felújító topik
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Star Trek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest