Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Kezdek bepöccenni a Wise-ra.
Van egy Otp-s számlaszámunk a családban ami fater nevén van és én meghatalmazott státuszban vagyok hozzá, valamint az Otp-s Android applikációt is én használom a telefonomon. Tegnap délután fél egy körül bementem a helyi Otp-s fiókba és befizettem a számlára 17000 forintot. Megkaptam a befizetést igazoló papírt, amin rajta van az én nevem is, fater számlaszáma és az én adataim is.
Ezután irány a Wise applikáció, ahol beállítottam hogy szeretném befizetni a 17000 forintot magyar számlaszámra - ez az első alkalom -, oké itt hibáztam én is hogy nem a családtagos opciót választottam ki, hanem hogy saját számláról fizetek be.
Az app megadta az átutaláshoz való adatokat, amiket az Otp-s appnál be is írtam és elküldtem a zsetont a Wise felé. 432 forintot le is kapott az OTP érte (csesszék meg szép kis járulékos költség egy utalásért
) de oké a lényeg elment a lé.
Kaptam letölthető pdf fájlokat a 17000 forintról és a 432 forintról is.Igen ám, de a Wise jelez hogy bibi van! Nem biztos abban hogy rendben van az utalás mert nem az én nevemben jött, ugyan adjam már meg nekik a nevet hogy kitől ment. Leírom nekik. Krisztin Dezső (én Krisztin Zoltán vagyok) gyors megvagyunk.
Hát nem, ez még kevés... Küldjek el nekik további adatokat. Hát legyen! Elküldöm nekik fater személyi igazolványának a másolatát és a tranzakció kivonatot.Nem ez sem elég, nem biztosak abban továbbra sem, hogy megbízható ebben a formában az utalás...
Oké elküldtem nekik minden banki kivonatot, az applikációból képernyőképeket amiken látszik hogy befizettem az OTP felé, ÉN Krisztin Zoltán 17000 forintot Krisztin Dezsőnek, látható a bankszámlaszám, az hogy a Wisenak ment - minden kért adattal természetesen - valamint elküldtem a készpénzbefizetést igazoló papírt is nekik.
Egész éjszaka sem jött válasz tőlük.
Ma 9 óra után a Wise appban a segítségkérésnél újra kiválasztottam az Utalás javítását, újra elküldtem MINDEN de tényleg MINDEN képernyőképet, bizonylatot, fotót az adatokról és szépen szájbarágósan leírtam mindazt amit most itt nektek is bepötyögök.
Erről legalább már jött egy gyors email hogy megkapták, persze legyek türelemmel és XXXXX sorszámmal van regisztrálva a levelem.
Kérdem én mi a francokon tudnak ennyit tökölni ezek? Esetleg küldjem el nekik a házunk tulajdonlapját még vagy csináljunk csoportos szelfit és tegyek mellé egy mai újságot egy digitális órával ami mutatja a dátumot is vagy mit csináljak???
Telefonálni persze nem lehet nekik és a chat sem működik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- LG LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- Pixel 7 pro 128/8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) de oké a lényeg elment a lé.