Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz Bogyi007 #5592 üzenetére
Igen, van rendes magyar számla és be van kötve az azonnali átutalási rendszerbe. Mások válaszai alapján (Amikor én csináltam még nem így volt), már nem kell fizikai kártya, elég a virtuális és igen, elég önmagában a Revolutos feltöltéshez. A virtuális kártya ingyen van, a számlának valami pár ezer forint (3 ezer körül talán, 5 esetleg), de azt megkapod, elköltheted teljes mértékben.
30 ezer forint felmegy Wisera, Revoluton ha jól emlékszem ingyenes a kártyás feltöltés, de javítson ki aki többet használja, így 30 ezer megy fel Revolutra. A Wise, nem fog rá semmilyen díjat felszámolni, nyilván az egyszeri díjat a bankszámláért (A párezer forintért amit vissza is kapsz nem csak a magyar bankszámlát kapod, hanem bármilyen a Wise által támogatott devizában létrehozhatsz saját névre szóló bankszámlát (Van 1-2 kivétel ahol nem jár saját névre szóló, de elenyésző)) kivéve.
-
zsola400
aktív tag
válasz Bogyi007 #5608 üzenetére
Wise/Revolut kártyát (fizikai/virtuális) ugyanúgy be kell rakni valamilyen Wallet-ba Gpay/Apay, hogy NFC fizetés működjön, közvetlenül egyik sem kezeli. Ha az atm tudja az NFC pénz felvételt akkor mobillal is működnie kellene, viszont pin kódot kérhet ami virtuális kártyáknál nincs.
-
Oliverda
félisten
válasz Bogyi007 #5627 üzenetére
”Ezután irány a Wise applikáció, ahol beállítottam hogy szeretném befizetni a 17000 forintot magyar számlaszámra”
Ez egy teljesen felesleges lépés volt amivel csak komplikáltad a folyamatot. Egyszerűen csak át kellett volna utalni az összeget a Wise magyar számlaszámára és kész."Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz Bogyi007 #5629 üzenetére
"De ez akkor sem mentség erre a csigalassú tempóra és érthetetlen ügyfélszolgálati tevékenységre."
Még 24 óra sem telt el...
"De egyébként ha onnan a fiókból utalom kapásból a befizetett összeget, akkor is vélhetőleg ez lesz az eredmény. Jogilag fater a számlatulajdonos az Otp-nél míg a Wise számla az én nevemen van."
Nem. Arra a számlaszámra bárki utalhat, nem csak a tulajdonosa."Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz Bogyi007 #5632 üzenetére
Igen, de rosszul kezdtél hozzá. Az egyedi számlaszámra kellett volna utalnod, nem pedig a gyűjtőre, ahogy Remov is írta. Esetleg kártyával feltölteni a 6000-et, a többi pedig utalni egy második körben.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
törölt tag
válasz Bogyi007 #5641 üzenetére
Azonosítás után kapsz számlaszámot. Nem kell kezdőként sem gyűjtőre küldeni, én legalábbis így emlékszem.
Ami fura volt, hogy előbb volt meg a fiók, és csak később kellett hitelesíteni.. máshol ez ugye fordítva van talán nem véletlenül... hitelesítés után lett saját számaszám+ kártya lehetőség.
Kérdezd meg mi kell még időnkéntiül
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz Bogyi007 #5645 üzenetére
"úgy tűnik, hogy nem a teljes neved szerepel rajta."
Szóval nem fogták fel, hogy egy családtagod utalta el a pénzt és azt hiszik 2 keresztneved van? Vagy valóban nem a teljes neved szerepelt valamelyik képen?Én hagynám a francba, térítsék vissza, közben meg töltsd fel kártyával az egyenleged.
-
Oliverda
félisten
válasz Bogyi007 #5648 üzenetére
"Magyar számlaszám kellett volna egy másodlagos, de így kvázi lehetetlen összehozni mert kellene egy saját nevemre szóló számlaszámról utalnom a Wisera... "
Jaajj...istenem. Nem kell saját számláról utalni! Töltsd fel kártyával a 6000-et utána pedig mehet utalva a többi. Mivel az utalás nincs ingyen az OTP-s csomagodban, nem is fog többe kerülni neked a tranzakció."Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
axioma
veterán
válasz Bogyi007 #5648 üzenetére
Azert azt ugye konstataltatok, hogy pont attol ingyenes/olcso, hogy az ugyfelhitelesitest a 'valodi bankra' bizza? Ezert kell sajat nevu szamla vagy kartya, mert akkor csak annyit mond hogy banki termekre jogosultnak ad csak banki termeket... de ha itthon csinalsz 1 hetre szamlat, majd regisztracio utan lemondod, az mar mukodik.
-
Oliverda
félisten
válasz Bogyi007 #5788 üzenetére
Tudom, mi került annyiba, de cseszheted, ha váltás nélkül nem tudsz utalni, akkor ennyi a díja és kész.
"Ha Forintot/Eurót akarsz küldeni Revolutról egy Wise tulajdonosnak akkor az ingyenes ha ő nem akarja az Eurót átváltani."
A forint euróra váltása sem ingyenes, úgyhogy ebben az esetben legfeljebb akkor lehet teljes ingyenességről beszélni, ha euróban kapsz pénzt és azt utalod tovább."Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
törölt tag
válasz Bogyi007 #5790 üzenetére
Oliverda-nak van igaza, ez akkor jó/járható ha eleve abban van a pénzed (€).
Lehet neked ingyenes a váltás, de a váltás is maga költség még ha rejtet is. Senki nem vált 1:1-ben pénzt. Ráadásul akár az alatt a pár perc alatt is lehet kilengés... Hétvégén meg még felár is.Ha meg másik számlacsomagot választottál volna, akkor 0,1% lenne az utalás kb
Wise-ra kártyás feltöltés is pénzbe kerül egyébként.
-
Oliverda
félisten
-
törölt tag
válasz Bogyi007 #5792 üzenetére
Szerintem a wise előnye a hazai számlaszám, kb ennyi (jó van ingyenes készpénzfelvétel korlátozottan). Esetleg annak jó még aki ingyen utal, vagy minimális díjjal. Vagy onnan tovább küldi.
Euróra a revolut is tökéletes és még biztosítás is van rá. De megférnek egymás mellett végül is igaz
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz Bogyi007 #5957 üzenetére
Miért nem lehet?
Minden héten 20-asával küldöm a csomagokat, egy része saját EV- ként megy, és a történetben semmit se számít, hogy a címzett az ügyfelem, vagy én magam vagyok, az a posta szempontjából lényegtelen, elmegy a postás a címre, lehet kártyával fizetni, másnap a feladószelvényen megadott számlán van a pénz.
És megkockáztatom, packeta, easybox, foxpost automata esetén még olcsóbb is lehet a szállításra eső költség.[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
cog777
senior tag
válasz Bogyi007 #7890 üzenetére
Altalaban ott van problema ahol nem egy "ernyoszervezet" alatt fizetek, hanem a sajat rendszeren keresztul.
Mechwarrior Online-nak van sajatja, ott nem megy, de pl Paypal-on keresztul sem mukodik a Revo nekem. Ami furcsa.
@Remov: koszi az infot.HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11
-
pictigjis
senior tag
válasz Bogyi007 #7987 üzenetére
szerintem ember nem érti, minek váltogattál ennyit oda-vissza. és az valószínűleg elkerülte a figyelmedet, hogy eddig sem vitatta senki, hogy eurót lehet ingyenesen küldeni a revolutról wise-ra. FORINTRÓL volt szó, hogy azt nem lehet, de sajnos rendszeresen visszatérő probléma, hogy a kétféle utalás közé valamiért egyenlőségjelet tesznek a userek, mintha ugyanaz a kategória lenne. de nem az
[ Szerkesztve ]
-
Krethx
aktív tag
válasz Bogyi007 #7987 üzenetére
"Nos utoljára is ez történt. Párom bankjánál (CIB) befizettem személyesen 20000 forintot, amit a Revolut számlámra mozgattunk egy ottani meglévő összeghez, majd a maradék 18991 forintot szerettem volna a Gránithoz átjutatni a lehető leggyorsabb módon."
CIB-ből utalás Gránit-ra. A maradékot pedig feltöltöd a Revolut-ra.
A fennmaradó kis (1009 Ft.) összeget a revolut.me-n keresztül kártyás fizetéssel feltöltöd.
https://revolut.me/Revtag (Revtag helyére beíród a te azonosítódat.)[ Szerkesztve ]
Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest