- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caldera
senior tag
válasz
UberMutant #2746 üzenetére
Ez így akkor is szimpatikusabb mint a Revo. Ott a fizetés pénznemébe próbál terhelni, ha nincs elég, akkor az alap deviza (HUF), ha az sincs akkor amiből a legtöbb van, és nem osztja szét. A fenti fizetés Revo-val fizetve elutasítottra futott volna.
-
sopruk
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #2744 üzenetére
Jaja, nagyon profik, csak lestem hogy mindent milyen szépen, tételszerűen lehet látni az appban. És hogy azt nézik a váltás során, hogy neked legyen kedvező...
-
-
sopruk
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #2742 üzenetére
"Ha egy olyan pénznemben költesz pénzt, melyet már aktiváltál a számládon, és elegendő pénz is van rajta, az összeget ingyenesen vesszük le onnan.
Ha ez a pénznem nem elérhető a számládon, automatikusan átváltjuk neked. Egy másik elérhető egyenlegből vesszük majd le, az alapján, hogy melyikből a legolcsóbb az átváltás. Így nem kell az utazás előtt pénzváltással bajlódnod."
ForrásÉn az elején próbaképpen raktam rá 3 féle devizát, mindegyikből csak keveset, továbbá kevés HUF is volt rajta. Lidlbe vásároltam vele, egyúttal aktiváltam is, és minden egyenleget szépen átváltott fizetéskor...
link -
Sziasztok! Megjött ma a TW bankkártyám (nagyon szép), kérdés, hogy ha használom automatikusan választ hogy forint vagy euró egyenlegről költ?
-
sajtos365
tag
válasz
HoppMaster #2740 üzenetére
A Cibnél 100 ft a befizetés költsége a Barionból HUF esetén átutalás magyar bankszámlára 0.1% (min. 50 HUF)
-
sajtos365
tag
válasz
HoppMaster #2737 üzenetére
Ezt már írtam: "A TW számlád a Barionról fel tudod tölteni, a Barionra pedig CIB-nél kp-ben tudsz befizetni."
-
KTU
addikt
válasz
HoppMaster #2737 üzenetére
Arra tartom az otp-t, ha kell, befizetek szinte bárhol az országban, onnan meg megy tovább kártyáról valamelyik FinTech-hez.
Majd 600 Ft havonta, régi Net számlacsomag, és persze a kártyadíj évente. -
KTU
addikt
KP. befizetés nincs TW számlára.
Igaz már több mint 2 éve, azóta nem változott a szabályzat, meg lehet próbálni, legfeljebb kicsit foglalkozós lesz a fiókod. -
Somatom
veterán
válasz
HoppMaster #2731 üzenetére
Ha nincs Forint hiteled, akkor a Forint számla a fölösleges. Nekem van hitelem, amit arról vonnak. Csak arra használom.
-
zerodot
aktív tag
válasz
HoppMaster #2731 üzenetére
De mire kell neked akkor a kp. befizetés? Miért nem küldöd a nem magyar számláról a nem magyar pénzt egyenesen a TW-ra? Ott átválthatod kedved szerint, költheted a kártyával stb.
-
Somatom
veterán
válasz
HoppMaster #2728 üzenetére
Nem hiszem, hogy az Erste számla annyiba kerül, hogy megérné ilyesmivel vacakolni. Én is Erste Euró számlára kapom a fizumat.
-
norrberth
addikt
Ha elhagyom a kártyámat.
És igényelnék újat.Akkor új kártyaszámot kapok?
-
Masooo
aktív tag
válasz
HoppMaster #2726 üzenetére
A TW nem csak forinttal tud dolgotni külön zsebekben külön valutákkal is tudsz használni ilyet, mint ahogy én is.
-
-
sopruk
senior tag
Azt írják az oldalukon, hogy sajnos ez nem működik
Fizethetek készpénzzel vagy csekkel? -
István89
tag
Ígérgetik állandóan. Most már azt írják nem kell sokat várni és jön az új euronetes ATM.
Kiválhatod az ERSTE számládat, mivel itt is magyar számlád lesz, csak nincs kp. befizetési lehetőség. Szóval vagy átutalod a pénzed és általában ez a legolcsóbb módja a számla feltöltésnek vagy ide kéred a fizetésedet és akkor nem kell utalgatnod se.
-
sopruk
senior tag
válasz
HoppMaster #2718 üzenetére
a Lechner Ödön fasori központi fiókjukban
-
sopruk
senior tag
válasz
HoppMaster #2715 üzenetére
Én is a nyáron váltottam Otp-ről Gránit digitálisra. Feltétel nélkül ingyenes a számlavezetés, a kártya díj is csak 1390,- a második évtől. Onnan tudom tölteni TW-t, Revolut-ot. Az a gond csak, hogy kp. befizetés csak két helyen lehetséges Bp.-en, így ez neked lehet nem jó.
Nekem ebben a topikban segítettek, biztos tudnak neked is ajánlani valami jó csomagot a mostani helyett... -
sopruk
senior tag
válasz
HoppMaster #2713 üzenetére
Igen. Banki utalással, betéti kártyával, hitelkártyával, Google Pay-el tudsz pénzt adni a TW egyenlegedhez...
-
sopruk
senior tag
válasz
HoppMaster #2711 üzenetére
Banki átutaláson kívül, kártya adatok megadásával is tudsz tölteni az egyenlegedre. Ennek díja van, az átutalással szemben...
-
goop
őstag
válasz
HoppMaster #2709 üzenetére
Sehogy, ez nem egy bank, nincs fiók, utalás és kártyás feltöltés van.
-
HoppMaster
aktív tag
Nem nagyon találok hozzászólást, pl hogyan tudok kp-t elhelyezni a TW számlámon?
-
Masooo
aktív tag
válasz
Caldera #2706 üzenetére
Köszönöm, megvan a revo, bár a számláról utaltam rá 4k huf-ot de még nem ért oda, viszont lehet eltoltam mert nem néztem, hogy melyikre kell utalni, volt egy magánszemély átutalás valami közleménnyel és ne néztem körbe, azt elutaltam, majd láttam hogy van nemzetközi lehetőség is ott és lehet arra kellett volna. Mindegy majd visszaküldik ha nem talál gazdát magának gondolom. Már persze akkor ha nem jó helyre utaltam.
-
Caldera
senior tag
Azonosításhoz az appban kell egy fénykép a személyi elejéről-hátuljáról és egy szelfi, ami alapján elvégzik az azonosítást. Azonosítás után használhatod, 4000,- Ft a minimális feltöltés, ha kártyával töltöd, akkor arra indít egy próba terhelést ellenőrzés céljából.
A TW alá nem kötelező bankszámla, az a Curve ami gyarkorlatilag csak egy átjáró és a mögé tett számláról húzza a pénzt használatakor. A TW is feltöltős elven működik és az maga ad egy magyar bankszámlát. (Mindhármat használom időnként, Revo-t egyelőre csak virtuális kártyával netes vásárlásra.) -
Masooo
aktív tag
válasz
Caldera #2704 üzenetére
Szia megint
Revo fiók miatt keresnélek.
Amikor igényelted akkor mit kellett tenni az azonosításhoz?
Személyi másolata és ilyesmi?
A bankszámláról kellett utalni oda összeget az elején, vagy az azonosítás után a tiéd és használhatód? Elég neki a bankszámla vagy kötelező a kártyát csatolni hozzá?Annyi kérdésem van de még le kell ülepedjen.
Transferwise amit használok jó ideje, azt is akartam nyitni, de a gond, hogy mindenképpen kötelező alá tenni egy bankszámlát. Most nyitnom kéne egy banknál valami számlát, TW-t nyitni majd megszüntetni a banknál lévőt. Ez opció lenne de igazából nem játszanék ezzel, ahhoz a számlához csapnék egyet amihez a TW is csatolva van és annyi. -
zerodot
aktív tag
Revolutnál nincs olyan, hogy "hozzárendelsz egy számlaszámot". Egyszerűen banki utalással tudsz rá pénzt küldeni a bankszámládról (a Revolut által megadott gyűjtőszámlára, plusz saját azonosító megadásával a közleményben).
Arról nem tudok, hogy kötelező lenne bankkártyát is megadnod. Esetleg annyi lehet, hogy úgy megbízhatóbb ügyfélnek tartana a Revolut, és kisebb eséllyel kezdene ellenőrizgetni és mindenféle igazolásokat bekérni.
De ezt már talán inkább a Revolut topikban kellene kitárgyalni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- VoLTE/VoWiFi
- Ukrajnai háború
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest