Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Sziasztok!
Ennek a topiknak nincs összefoglalója? Ha nincs, akkor mi az ajánlott, aktuális olvasmány kezdők részére?[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz HoppMaster #2728 üzenetére
Nem hiszem, hogy az Erste számla annyiba kerül, hogy megérné ilyesmivel vacakolni. Én is Erste Euró számlára kapom a fizumat.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz HoppMaster #2731 üzenetére
Ha nincs Forint hiteled, akkor a Forint számla a fölösleges. Nekem van hitelem, amit arról vonnak. Csak arra használom.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Hogyan lehet ingyen tölteni az egyenleget? Topup Revolutra és onnan utalás?
-
Somatom
veterán
Hali!
Próbálok ismerkedni, de az összefoglaló lenyitásakor nem történik semmi. Több böngészővel próbáltam. User error, vagy nincs összefoglaló?Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz UberMutant #6185 üzenetére
Köszi! Akkor ez rövid kör volt, ezt a szolgáltatást nem nekem találták ki.
-
Somatom
veterán
válasz dredjudge84 #6245 üzenetére
Mindenben van kockázat és ennek a kockázatnak az arányában kell használni. Egyik fintech -ben sem bízok. A havi elköltőst forgatom át rajtuk. Ha bukik, nem dőlök a kardomba. Ha lehet, akkor telóval fizetek, de mindíg van nálam kártya, meg kp.
-
Somatom
veterán
válasz dredjudge84 #6254 üzenetére
Sztem amit leírtam, abban benne van a véleményem. Nem okos dolog fájdalomküszöb feletti pénzt tartani fintech -nél.
-
Somatom
veterán
válasz dredjudge84 #6264 üzenetére
Mondjuk, a kiutalások vizsgálata számomra is fura. A pénz forrását kéne vizsgálniuk. Ha azt írom, hogy hálából utalok tízmilliót Gipsz Jakabnak, mert kimentett a jeges Dunából, akkor azzal mit kezdenek?
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
Wise -on van hétvégi felár a váltásra?
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
Keresgéltem ilyen bankszámlát, de nem olyan egyszerű. Reklámoznak ilyeneket, de aztán az apróbetűsből kiderül a trükk. Pl. hogy csak az utalás 20 ezer alatti részére vonatkozik az ingyenesség. Vagy, hogy egészségügyi dolgozónak kell hozzá lenni. A bankok nem osztogatják az ingyenes utalást. Ahhoz be kell vállalni valamit. Én a Raffinál havi 400 ezer bejövőt vállaltam hozzá. De, ez nem mindenkinek felelne meg. Szvsz. igenis probléma, hogy a Wise sarcolja a Ft kártyás feltöltést. Egyébként meg akinek ingyen utalós Ft számlája van, annak minek a Wise?
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz TrollBalint #6783 üzenetére
Az ingyen utalós csak Forintra vonatkozik.
cocka:
Láttad, hogy nem légből kaptam a 20 rugós korlátot. Az EÜ csomag a Gránitnál van. Amióta az állam sarcolja az utalásokat, azóta a bankok nem osztogatják az ingyenességet. Vszínűleg a tiedet is ezért zárták le.
zsola400:
Ahhoz is vállalás kell és ha jól emlékszem, akkor időkorlátos a Bankmonitoros kedvezmény. Vmi egyéb korlátozás is rémlik az apróbetűsében.
Egyébként sztem félreértitek. Revolut vs Wise -ból indultunk. Nem az a kérdés, hogy hazai bank mellett hasznos-e a fintech, hanem az, hogy miért épp a Wise.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Az okostelómentesség érthető érv. Számomra pont az ellenkezője az előny, mert a teló mindíg nálam van. Az más téma, hogy egyáltalán nincs PC -m.
A másiknál viszont hiába kapsz számot a topuphoz, ha fizetős az utalás. Ha ingyen utalsz, akkor meg utalhatsz közvetlenül oda is, ahova a Wise -ról utalnál. Persze, ott a váltás, meg a nemzetközi utalás, de azt a Revo is tudja.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz dredjudge84 #6807 üzenetére
Kizárt, hogy a fizumat fintech -nek utaltassam. Erre pont jó egy nullás, hazai számla, ahonnan kártyával mehet a Revora, amennyire épp szükség van.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz dredjudge84 #6809 üzenetére
Még egyszer. Nem a hazai bank és a Wise összehasonlítása volt a téma, hanem a Revolut és a Wise összehasonlítása. Mindkettő mellé célszerű egy hazai bankszámla. Ha az nem nullás utalásos, akkor a Wise -ra pénzküldés plusz pénzbe kerül. A Wise legnagyobb előnye a hazai bankszámla, amiről az utalás ingyenes. Ezt fölöslegessé teszi egy olyan bankszámla, amiről ingyen lehetne tölteni a Wise -t.
-
Somatom
veterán
Találtam Wise előnyt a Revoval szemben. Tegnap gyorsban kellett 250 kp. Raffi Euroról behúztam Revora, Sepa átutaltam Wise -ra, váltottam, a Forintot átutaltam Raffi Ft számlára, és saját ATM -ből engedte felvenni egyben a 250 -et. Fél óra alatt a kezemben volt sarcmentesen (közel van az ATM ). Wise nélkül ez nem ment volna (persze, Revo nélkül sem).
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Ha más fizeti, az nem zavar, ez is része az optimalizálásnak.
Elvileg úgy van a Raffi csomagomban, hogy ha évi 500 ezer felett vásárolok kártyával, akkor a kártyadíjakat nem terhelik rám.Boond:
Havi 4x300 ezer az ingyenes ATM kp. keretem, úgyhogy nem kell a 150 -et beregisztrálnom. A Revo, Curve keret így megmarad az Euro kp. felvételekhez.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Van vmi gebasz most a Wise -zal? Rovorol nem érkezett meg azonnal (kb.10 perce) egy SEPA utalásom. A Revo szerint megérkezett a címzett bankjához, bár tudjuk, hogy ez sem szentírás.
Szerk.: Tárgytalan. Megjött.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz VikMorroHun #7030 üzenetére
Mi is jót nevettünk a tieden. Ez egy ilyen tréfás topik.
-
-
Somatom
veterán
válasz #33802016 #7084 üzenetére
Az inkasszóhoz nem is kell, hogy adósságod legyen. Elég az, ha szerintük van. Tavaly a NAV kitalálta, hogy cirka fél milla TB tartozásom van. Fél év hercehurca után sikerült meggyőznöm őket arról, hogy semmilyen tartozásom sincs. Nem örültem volna, ha közben berántják azt az összeget a számlámról.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest