Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
válasz
zerodot
üzenetére
Én igazolva vagyok elég régóta. Használom a szolgáltatást.
4 éve (lekopogom) nincs belőle baj. Ha mégis lenne, majd igazolok mindent. Első perctől előfizetőjük vagyok, talán megértik. Ha nem, akkor kiküldik a pénzem és használom a feleségem Revolutják onnantól (gondolom tiltás lenne a vége).
-
Gardaai
senior tag
válasz
zerodot
üzenetére
Csak arra használva tökéletes megoldás. Itt már rég elhagytuk, hogy a csalók letudják szedni a pénzt a számláról, hiszen ő maga akar fizenti nekik.

Autofeltöltés amikor fizet, ezáltal nem kell figyelni, hogy legye rajta pénz. Az összes többi kártya (ha lesz ilyen), befagyasztva, beírja az egyszerhasználatos kártyát és létrejön a tranzakció anélkül, hogy azzal törődne, hogy mennyit töltsön fel.
-
válasz
zerodot
üzenetére
Hogyne számítana! A Wise-tól függetlenül az automata üzemeltetője plusz költséget számíthat fel a felvételért. A legtöbb meg is teszi, csak ezzel te nem találkozol itthon, mert csak az otp-nek van eurós automatája, ami nem számít extra költséget. De póbálj meg külföldön eurót (vagy bármilyen pénzt) felvenni, jellemzően minden bank extra költséget számít fel.
-
-
-
-
Masooo
aktív tag
válasz
zerodot
üzenetére
Sziasztok
Igen azt hiszem rosszul fogalmaztam és nem volt egyértelmű.
A TW Revolut vagy bármelyik szolgáltatótól igényelnék kártyát.
Csupán a most meglévő saját bankkártyám nem akarom hozzájuk rendelni. A számlaszámot viszont igen. Erről is tölteném és jó lenne ha ezzel azonosíthatnám is náluk magam úgy hogy nem kérnek el kötelezően kártyás adatokat.
A tw amit most is használok egy bizonyos célra, nos ahhoz sem rendeltem hozzá a kártyát, csak az egyik számlámat, arról is volt az azonosítás, felutaltam x összeget stb.
Valami ilyesmit keresek megint. Viszont speciálisan a neten való vásárláshoz, mert a bankomnál a netes kártyáért fizetni kell amit viszont nem szándékoznék.
Alipay is megoldás lenne, de szintén csak akkor ha szmlát elég hozzá csatolni és kártya adatokat nem közelező.Bocsi, talán igy már egyértelműbb picit.
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Óra topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Házimozi belépő szinten
- eGPU tapasztalatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GamingFórum.hu - Meghívó link
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
- X13 Yoga Gen3 27% 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1245U 32GB 512GB ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Sovol SV08 Tele extrákkal
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)