Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
T0mBd1gg3R
veterán
OTP-ről utalok a feleségem Wise számlájára mindig hó elején. Kaja, rezsi, stb.
Ez eddig is magas költséggel járt, de ez már eszméletlen sok. Van olcsóbb mód otp-ről wise-ra pénzt tenni? Lehet jobb lenne egy társkártyát kérni.
Otp-re jön a fizu. Még egy jó évig van ott egy hitelem ameddig ezen nem nagyon változtatnék, utána már lehet hogy igen.
Wise nekem is van -
T0mBd1gg3R
veterán
Köszi, Honor és találtam olyat benne, hogy Párhuzamos tér. Appokból instance-ot, fotókat, fájlokat lehet bele külön tenni, mintha egy külön jelszóval védett Launcher lenne.
Mondjuk nem tudnám eldönteni a sajátomat tegyem-e bele vagy az asszonyét.
Lehet minden banki app jobb helyen lenne benne. -
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok!
Hogy lehet 2 accounttal is belépni az alkalmazásba? Ikeralkalmazások közt nincs ott a Wise, nem tudom klónozni.
Histórikusan rálátunk a feleségemmel egymás számláira, az OTP-sre is. Csupán emiatt kérdezem. -
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
UberMutant
üzenetére
"wise-on eur parkoltatása bizonyos összeg felett díjköteles."
Meg tudnád mondani, mennyi fölött?
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
Ivy.4.Ever
üzenetére
A bankomtól függ, oké, melyikre gondolsz? Ahol most van külföldön, ahol itthon van számlám, a Wise vagy amelyik automatába bedugom a Wise kártyát fölvenni? Gondoltam Wise-ról vennék föl valszeg olcsóbb.
Nem 3 számhegyű összegről lenne szó, százalékban mennyi afelett?
Én itthon élek, nem hazafele menekülök nyugatról. Csak laktam kint egy ideig és hagytam kint pénzt. Viszont ha elkezdik hekkelgetni meg korlátozgatni a számlákat lehet nem tudok majd szabadon hozzáférni.Illetve hogy találok olyan automatát ami eurót kiad és hogy kell, hogy euróban is terhelje meg a Wise kártyát és átváltásért ne kelljen fizetnem?
-
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok!
A jelenlegi helyzetben szerintetek mennyire lehet indokolt nyugat-európai euró bankszámláról pénzt "hazamenekíteni"?
Jó megoldás lenne-e erre a Transferwise?
Inkább euróban hagynám, mert szerintem könnyen megzuhanhat most a forint. Milyen költséggel tudok kp-t levenni róla euróban és hol?
Az átváltás után forintszámlámra utalás megy, azzal nincs gond. -
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
Beniii06
üzenetére
Nem, csak félek a gebaszoktól, azért egyszerre 1500-2000 eurónál nagyobb összeget nem szivesen tartok TW-n vagy Revoluton.
Most az a kérdés, hogy átutalom a pénzt a Deutsche Bankról a TW számlámra, és onnan utalom az autókereskedőnek a TW-jére, vagy közvetlen a DB-ről. -
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok! Wise-ról Wise-ra utalni valakinek gyorsabb, mint (német) eurós bankszámláról?
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
UberMutant
üzenetére
jaaa, te valaki másnak utaltál, aki ezt a számlaszámot adta meg, akkor sztornó
Dehogy! Azt írja a TW alkalmazásom, hogy ha pénzt akarok utalni a számlámra ide kell és közleményben meg egy adott kódot beírni. Euró számláról próbálok utalni. Semmilyen személyre szóló számlaszámot nem látok.
Sajnos hiába van MasterCard bankkártáym a Deutsche Banknál, a legelső alkalom óta nem tudok róla közvetlenül pénzt tenni sem erre sem a Revolutra.Szerk:
Ja közben találtam olyat hogy banki adatok és ott tényleg látok Eurószámlás saját neves banki adatokat, BE56 kezdetű belga számlaszámmal. -
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
UberMutant
üzenetére
Ahogy az alkalmazás írta:
Kedvdzményezett: TransferWise
Szlaszám: EE297700771000701243 -
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok! Elkövettem egy hibát, közlemény nélkül utaltam Transferwise-ra. Viszont utaltam már erröl a számláról korábban.
Ilyenkor mi van, visszautalják?
Illetve ha utalok előtte végig kell menni a pénz hozzáadása lépcsőkön? Most nem tettem meg, multkor igen. -
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok! Megjött ma a TW bankkártyám (nagyon szép), kérdés, hogy ha használom automatikusan választ hogy forint vagy euró egyenlegről költ?
-
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok! Van valakinek ötlete, hogy miért nem tudok bankkártyáról pénzt tenni a Transfervise-ra? Múlt héten még működött.
Német Deutsche Bank, van a banknak egy photoTAN nevű alkalmazás ami tranzakciónként azonosít és jóváhagyat, az is megtörtént, mégis elutatsítja. -
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok! A Transferwise-tól mennyi idő alatt jön meg a bankkártya? Ugyanis ha 2-3,5 hét akkor Magyarországra kérném, ha több Németországba. Márha egyáltalán lehet más országba kérni, mint ami meg van adva.
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
UberMutant
üzenetére
Köszi a választ.
Megvan már, csak még a német kártyámhoz nincs pin kódom így nem tudok rá addig pénzt tenni. Mondjuk a forintról tudnék de azt meg nem akarok.
Igen az váltás, de ha lenne mögötte egy valós huf magyar bankszámla meg egy valós német-belga euró számla akkor az átutalásnak számítana/számíthatna. -
T0mBd1gg3R
veterán
Köszönöm! És nem lehet vegyes számlám? Most egy évig Németországban élek. Itteni pénzből ami megmarad hó végén azt kéne hazautalni.
Kint ingyenes Deutsche Bank számlám van (a cég dolgozóinak ingyenes ez a számla)
Otthon OTP, az 1200Ft-os számlacsomagot kapom korábbi munkáltató miatt havi 600-ért.
Mondjuk ami tök jó, hogy a kinti számlám több mint egy hete meg van nyitva, bankkártyám hétfőn megjött, pénz már van rajta, PIN kód még sehol, netbankba nem tudok belépni, fizetni nem tudok a kártyával, csak személyesen bemenni és KP-t felvenni. -
T0mBd1gg3R
veterán
Röpke 33 évem első huszon évében azt gondoltam ez így működik, majd kormányváltás után, majd ha megszedték magukat utána abbahagyják. Soha! Aki egyszer hozzászokott a nagy pénzekhez az akár a tömegbe is lövetne hogy védje amit összelopott. A hálapénzesdivel is jól be fogunk fürödni. Mikor egy sebész hozzászokik, hogy van napi 5 műtétje, 2 nagyobb meg 3 kisebb, ebből bejön 300, meg még a kötözések, amublánsok az esti magánban, ha lájtosan nyomja 5 millió, ha odateszi magát 10 havonta. Vajon a havi 2 millió bruttóért leköti magát? Magánkórház vagy külföld.
-
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok! Új vagyok még erre felé, Revolutom az van.
Hamarosan szükségem lenne nagyobbacska euróösszegek átmozgatására Magyarországra forintszámlára.
Kell ehhez kártyát kérni a Transferwise-tól? Vagy elég regisztrálni? A pénzt fel kell hozzájuk tölteni? Vagy tudják közvetlenül bankszámláról bankszámlára intézni?
Bocs ha hülye kérdések, nem tudom miben más ez mint a Revolut. A bizalmam korlátozott, de jó lenne nem kifizetni 100 ezret az átváltásra meg az utalásra.
Kb 10 ezer euró nagyságrendről lenne szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ahelyett, hogy kis darabokban utalná mingyen. Jó hát ki a hülye? Nyilván én