Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Masooo
aktív tag
válasz
zerodot
üzenetére
Sziasztok
Igen azt hiszem rosszul fogalmaztam és nem volt egyértelmű.
A TW Revolut vagy bármelyik szolgáltatótól igényelnék kártyát.
Csupán a most meglévő saját bankkártyám nem akarom hozzájuk rendelni. A számlaszámot viszont igen. Erről is tölteném és jó lenne ha ezzel azonosíthatnám is náluk magam úgy hogy nem kérnek el kötelezően kártyás adatokat.
A tw amit most is használok egy bizonyos célra, nos ahhoz sem rendeltem hozzá a kártyát, csak az egyik számlámat, arról is volt az azonosítás, felutaltam x összeget stb.
Valami ilyesmit keresek megint. Viszont speciálisan a neten való vásárláshoz, mert a bankomnál a netes kártyáért fizetni kell amit viszont nem szándékoznék.
Alipay is megoldás lenne, de szintén csak akkor ha szmlát elég hozzá csatolni és kártya adatokat nem közelező.Bocsi, talán igy már egyértelműbb picit.
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest