Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-08-02 22:50:59

LOGOUT.hu

Wise díjak [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1151) zichie válasza V/ (#1150) üzenetére


zichie
senior tag

Igen a bank nagyon rosszul vált, nagyságrendekkel többet buktam volna.

Más téma... Ma kipróbáltam a k.p. felvételt TW kártyával. Az első atm-nél hárman vettek gond nélkül ki pénzt, amíg ott voltam, én kétszer próbáltam, a két próbálkozás között eltelt 10 perc. Miután bedugtam a nyílásba a kártyát az OTP ATM megadta magát, műszaki hibát jelzett, kiadta a kártyát, majd újraindult. Vicces volt látni bootolásnál a Win XP ablakot. Mind a két próbálkozásnál ez volt. Úgy tűnik az atm csak az én kártyámat nem szerette, mások gond nélkül vettek fel eurót. Mentem kb. 10 percet, ahol volt egy másik OTP ATM, ott nem volt semmi probléma, adott ki eurót.

[ Szerkesztve ]

(#1152) spe88


spe88
senior tag

Sziasztok!

Nagyjából megvan, hogy működik a TW.
Olyan kérdésem volna viszont, hogy az eladó mit lát, amikor megkapja a pénzem a TW-től?
Én elutaltam az adott forintösszeget a TW magyar számlájára, ő egy külföldi számláról elutalja az eladónak euróban. Ezt értem.
Az eladó mit lát, amikor megérkezik a pénz? Az én nevemet vagy a TW-ét, ha előbbi, akkor milyen számlaszámot lát, hisz tudtommal nekem nem jár külön számlaszám, míg nincs TW-bankkártyám, márpedig nincsen. Azt sejtettem, hogy minden devizanem, amit használok arra nyit egy abban a devizában lévő számlát, de sehol a beállításaim közt nem találom, hogy lenne ilyen.

Köszönöm

Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!

(#1153) V/ válasza spe88 (#1152) üzenetére


V/
titán

Nincs a bankkártya ás bankszámlák összekötve így ahogy te most írtad.
Kártya nélkül is aktiválhatod.
Azt a mit beírsz közleménynek, az ő bankja meg a TW bankszámlaszámot kapja meg.
Ha belépsz akkor a Tevékenységek ablak jelenik meg a bal oldali menüben válaszd az Egyenlegek menü pontot, felül a Pénznem aktiválása után választhatod hogy melyiket szeretnéd, a felsorolásban van a Elérhető egyenlegek banki adatokkal ez ahol kapsz bankszámlaszámot.
Ha itt aktiválod az €-ot lesz egy német bankszámlád és ha azután teszel pénzt az € egyenlegre akkor ha erről küldesz pénzt, akkor a te itteni számlaszámodat és nevedet kapja meg az akinek utalsz.
Ezek az adatok:
TW számlatulajdonos: A te neved
IBAN: DE67 7001 1110 .................
Bankkód (SWIFT/BIC) DEKTDE.............
Bank címe: Handelsbank
Elsenheimer Str. 41
München
80687
Germany

A bankkártyát mindenképp érdemes kérned, igénylés előtt legyen a forint egyenlegeden minimum 6000 Ft, azt majd ha megkapod a kártyát úgy 1 héten belül azután felhasználhatod.

[ Szerkesztve ]

(#1154) vnorbi válasza spe88 (#1152) üzenetére


vnorbi
aktív tag

Nyáron utaltam magamnak utoljára így, de visszanéztem párat korábbról is.

Két eset volt megfigyelhető, vagy egy német vagy egy észt IBAN számról érkezett az euró. Amikor a német számláról jött (ez volt a gyakoribb), akkor az én nevem volt megadva feladónak (keresztnév vezetéknév sorrendben ékezet nélkül), és a TW londoni címéből az épület és az emelet került még mellé. Ha pedig az észt számláról jött, akkor a TransferWise LTD volt a feladó neve, és szintén a TW londoni címéből az utca és a házszám.

[ Szerkesztve ]

(#1155) spe88 válasza vnorbi (#1154) üzenetére


spe88
senior tag

Köszi a válaszokat!
Ezek szerint, ha nem aktiválom a számlát, akkor a pénzfogadó csak a közlemény alapján tudja beazonosítani, hogy én lennék a pénzküldő.
Viszont, ha aktiválom az eurószámlám a TW-nél, ahogy írtátok, és lesz egy német eurós számlaszámom, akkor azt feltölteni pénzzel ugyanolyan költségekkel jár, mintha nem lenne ilyen számlaszámom? Mint amikor simán elutalom a Ft-összeget a TW-nek?
Illetve van-e egyéb előnye, ha aktiválom az eurós számlámat azon kívül, hogy a pénz fogadója látja, hogy én voltam a küldő? Ha nincsen, akkor kihagyom, mert a közlemény alapján úgy is be tud azonosítani. Egyébként a közleménybe a TW automatikusan beilleszti a nevem? Én ezt kihagytam és csupán a vásárolt áru számlájának a számát írtam be.

Bocs a sok kérdésért, de mindig feljön valami újabb! :D

Egyébként nem gondolkoztam a bankkártyán, mert Revolutom van, az egyelőre jónak tűnik minden vásárlásra, nem látom értelmét egy TW-kártyának, viszont utalásban a TW a nyerő.

Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!

(#1156) vnorbi válasza spe88 (#1155) üzenetére


vnorbi
aktív tag

Ha kérsz EUR számlát a TW-tól, akkor arra fogadhatsz utalást bárkitől.

Mondjuk ezt a Revolut is tudja, és amúgy utalásnál szerintem olcsóbb is, mint a TW. Nálad van valami speciális körülmény, amiért a TW-ról történő utalás a jobb?

(#1157) V/ válasza spe88 (#1155) üzenetére


V/
titán

Simán feltöltöd akár utalással is forinttal a TW egyenlegedet és ott átpakolhatod bármelyik másik egyenlegre. A névtelen, anonim utalások kora lejárt, nem vléletlenül van au október 31-i határidő a banki egyeztetésre. A számlaszámok egyértelműen személy vannak kötve nem egészen értem a nevemet nem akarom megadni dolgot.

(#1158) V/ válasza vnorbi (#1156) üzenetére


V/
titán

A Revolut és a TW €-os bankszámla nem egyforma, a TW-n kapott számla egy önálló bankszámla.És 1 miilió €-ig is csak 63 cent az utalás másik számlára, nagyon sokat "veszítesz" ha nem Revolutot használsz.
Nem csak én mondom hogy két eltérő konstrukció a kettő.

[ Szerkesztve ]

(#1159) spe88 válasza V/ (#1158) üzenetére


spe88
senior tag

Most összezavarodtam, mindenki azt írta, amit eddig olvastam, hogy bankkártyás vásárlásra a Revolut a jobb, devizautalásra meg a TW. Ezért van nekem mindkettő. Most mégiscsak a Revolut jobb devizautalásra is? Nemrég utaltam el Transferwise-zal kb 25000 Ft-ot, amit euróban kap meg a német cég és 210 Ft volt az összes terhelésem. Ennél olcsóbb lenne a Revolut?

Visszatérve az anonim utalásra, én éppen hogy nem akarok anonim utalni. A nevem látszódna, ha aktiválnám, ez egy pozitívum. Csak emiatt lehet, hogy aktiválom azok alapján, amit mondtatok, hogy ugyanolyan egyszerű pakolgatni ide-oda a devizát. Azt hittem, hogyha úgy több költsége lesz. (Egy Ft-feltöltés után átváltani EUR-ba, majd azt elutalni. Azt hittem az átváltás és az utalás itt nem úgy működik, mint a direkt utalásnál, de ezek szerint igen, szóval uo. olcsó.)

Köszi

Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!

(#1160) V/ válasza spe88 (#1159) üzenetére


V/
titán

Én nem azt írtam hogy a Revolut jobb, nem véletlenül nem használom a külföldi utalásokra és a külföldről jövő pénzek fogadására, mert arra csak korlátozottan jó. Pontosabban nekem nem felel meg, az a 0,63 € költsége az utalásnak (amire hivatkoznak hogy itt pénzbe kerül) nem annyi ami lemeríti a bankszámláimat, az hogy amott nem kerülne pénzbe az nem számít semmit, a kártyás vásárlás meg itt is meg van oldva.
Itt a TW-n mint írtam, külön bankszámláim vannak, nem pedig egy angol számla zsebekkel..

[ Szerkesztve ]

(#1161) xy.zsolt válasza V/ (#1158) üzenetére


xy.zsolt
őstag

szerintem is félreérthetően fogalmaztál..... A lényeg szerintem is az, hogy a revolutos zárolásra esélyes összeghatár felett csakis TW.....kár, hogy ez a limit teljesen kiszámíthatatlan....szóval inkább bármilyen utalás, vásárlás TW-n, de a kisebb költésekhez a revo is oké.

[ Szerkesztve ]

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#1162) V/ válasza xy.zsolt (#1161) üzenetére


V/
titán

A veszítesz nem véletlenül volt karmok közt, irónia volt, erre: és amúgy utalásnál szerintem olcsóbb is, mint a TW.

(#1163) vnorbi válasza spe88 (#1159) üzenetére


vnorbi
aktív tag

Azt tudom mondani, hogy hétköznap egy adott időpillanatban (amennyire ez lehetséges) hasonlítsd össze, hogy a TW és a Revolut kalkulátora mit ajánl ugyanarra a tranzakcióra. A Revolutnál várhatóan egy nagyon kicsit rosszabb árfolyamot kapsz, de ingyen van a váltás és utána az utalás is.

TW-ban egyébként jobban bízom, mint a Revolutban úgy általánosságban, ha csak kicsit van nyerőben a Revolut, akkor inkább a TW-t választom.

(#1164) kadabra


kadabra
csendes tag

Sziasztok, regisztráltam borderless számlát, és váltottam forintot euróra. Eddig minden ok.
Most az átváltott eurót szeretném az államkincstár eurós gyűjtőszámlájára átutalni. Ehhez meg kellene adnom az átutalás [közleményében] az azonosítómat. De nem találom, hogy hol lehet közleményt megadni. Ha most itt megnyomom az OK gombot, akkor utána még megadhatok közleményt, vagy inkább pórul járok?

(#1165) V/ válasza kadabra (#1164) üzenetére


V/
titán

Van egy következő oldal, a Ellenőrizd az utalás adatait, majd ott alul.

[ Szerkesztve ]

(#1166) kadabra válasza V/ (#1165) üzenetére


kadabra
csendes tag

Oh, ok köszönöm!

(#1167) tsilver


tsilver
aktív tag

van biztosítás a TW számlán? Ti tartanátok néhány ezer dodo-t rajta?

AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D

(#1168) V/ válasza tsilver (#1167) üzenetére


V/
titán

A TransferWise az Egyesült Királyságban működő Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (FCA) által szabályozott elektronikuspénz-kibocsátó intézmény.
Törvény által szabályozva vagyunk, hogy a pénzedet biztonságban, alacsony kockázatú pénzügyi intézményben tároljuk (Európában ezek az egyesült királyságbeli Barclays bank számláink).
Abban a valószínűtlen esetben, ha a TransferWise fizetésképtelenné válna, biztosítunk arról, hogy ez a pénzedet nem érinti, és azt teljes összegben visszatérítjük neked. Az FCA által szabályozott intézményként ez kötelességünk.
Szigorú szabályozási előírásoknak felelünk meg az Egyesült Királyságban, Európában, az Amerikai Egyesült Államokban és minden országban, ahol működünk.
Ügyfelek milliói bízzák a pénzüket a TransferWise-ra. Több, mint 3 milliárd angol fontnak megfelelő összeget mozgatunk a világ körül minden egyes hónapban, a pénzed biztonságát pedig nagyon komolyan vesszük.

(#1169) agroman válasza tsilver (#1167) üzenetére


agroman
senior tag

nem

------

(#1170) agroman válasza V/ (#1168) üzenetére


agroman
senior tag

ezt a bekezdest miert hagytad ki?

"Ha a hivatalos bank partnerintézményünk (Európában ez a Barclays-t jelentené) fizetésképtelenné válna, a pénzed visszatérítése nem lenne garantálva, minthogy a számla nem rendelkezik a Financial Services Compensation Scheme (FSCS - Pénzügyi Szolgáltatások Kompenzációs Programja) garanciájával."

------

(#1171) V/ válasza agroman (#1170) üzenetére


V/
titán

Nem hagytam ki semmit.
De esetleg azért, mert én nem láttam ezt ott, ahonnan a szöveget szedtem, ami nincs ott, azt nem tudom idézni.
Itt az oldal és a szöveg:

Esetleg megosztanád a linket, aztán rájuk kérdezek, hogy mi ez az ellentmondás.

De egyébként változni fog a dolog a BREXIT miatt, mert az EU-ra kell továbbra is engedély és ahhoz más feltételek vonatkozhatnak, gondolom lesz majd tájékoztatás.

[ Szerkesztve ]

(#1172) agroman válasza V/ (#1171) üzenetére


agroman
senior tag

https://transferwise.com/hu/help/11/elso-lepesek/2949821/fedezi-a-penzem-valamilyen-penzugyi-vedelmi-program

------

(#1173) V/ válasza agroman (#1172) üzenetére


V/
titán

De akkor látod hogy nem szándékosan hagytam le?
Ha Barclays tönkremegy az már elég nagy probléma lesz az Egyesült Királyságnak is, de annak azért csekély a valószínűsége.

(#1174) kraftxld


kraftxld
nagyúr

Transferwise borderless:
Konvertáltam némi forintot, majd vettem a kártyával valamit 14e Ft értékben. Tranzakció gond nélkül lement, jóváhagyta, kártyáról levonta a pénzt online megjelent a tranzakció. Visszaigazoló emailt megkaptam, pár óra mulva a megvásárolt jegyeket is megkaptam.
Néhány nap mulva megint megnéztem az account-ot, a tranzakció most "declined" státuszban van, a pénz visszajött a borderless account-ra de a szolgáltatótól nem jött semmi, hogy gond lenne.

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#1175) VeryByte


VeryByte
őstag

Talán beterhelik újra. Revolut--nál volt már ilyen.

"What is the most important thing in a woman?" - "The soul."

(#1176) kraftxld válasza VeryByte (#1175) üzenetére


kraftxld
nagyúr

Másfél hete volt, akkor várok és rajta hagyom a pénzt :)

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#1177) Maramiri


Maramiri
csendes tag

Sziasztok!
Lakásvásárlás miatt egy nagyobb összeget (25k euró) szeretnék az itthoni, forint alapú számlámra utalni az osztrák bankszámlámról. Szerintetek ez teljesen rendben menne a Transferwise-al? Még sosem használtam a TW-t.
No, szóval ez így biztonságos lenne? Ilyen összegnél már kérnek valamiféle igazolásokat?
Köszi!

(#1178) V/ válasza Maramiri (#1177) üzenetére


V/
titán

Az osztrák bankszámládról lehet direkt utalni a magyar számládra is. Lehet hogy a bankod több forintot ad érte mint a TW. A személyazonosságodat igazolni kell, aztán ha ez megüti azt az összeget amit jelezniük kell a hatóságok felé, akkor azt is megteszik.

[ Szerkesztve ]

(#1179) Maramiri válasza V/ (#1178) üzenetére


Maramiri
csendes tag

Köszi! Nem ad többet a bankom, sőt, ezért nézegetem a TW-t.

(#1180) KTU válasza V/ (#1178) üzenetére


KTU
addikt

" Lehet hogy a bankod több forintot ad érte mint a TW."

Ez egy fintech topikba elég erős. :U
:)

"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G

(#1181) V/ válasza KTU (#1180) üzenetére


V/
titán

Csak feltételes mód volt, köze nincs ahhoz hogy ez milyen topik.
De igazad van, itt mindig jobbnak tartják az árfolyamot, az OTP 71000 Ft-al kevesebbet ad érte ma.

(#1182) RPeter77


RPeter77
friss újonc

Én már sajnos használtam.
Rendkívül megbízhatatlan cég, senkinek nem ajánlom! November 6.-án küldtem pénzt Hollandiába, utolsó levelükben 8.-ára ígérték, hogy odaér. Ma 11.-e van, pénz sehol, akiknek kellett volna, azok bajban, újabb levél nincs, nyomonkövetés nem működik, belépni nem lehet, számlát deaktiválták, jelenleg úgy tűnik, több mint negyedmillió forint eltűnt az éterben. Csak az használja, akinek mindegy, hogy a pénze megérkezik-e vagy sem!

(#1183) V/ válasza RPeter77 (#1182) üzenetére


V/
titán

Több mint 4 éve használom, de ilyennel soha nem találkoztam. Az egyik legmegbízhatóbb cég, a magyar bankom sokkal rosszabb.
Több utalás után azt mondanám hogy nem igaz amit írsz róluk.
Biztos vagy benne hogy nem te hibáztál? Mi az hogy deaktiválták, minden okmányt, igazolást amit kértek eljuttattál hozzájuk?
Miről küldted a pénzt és onnan rendben elment? Ugye nem érintett benn a Revolut? Vagy akinek küldted az milyen időközönként ellenőrzi a bankjánál a pénzmozgást?
A képernyőre is kiírja hogy mikor várható, de mi van ha ők tényleg elküldték csak a címzett nem fogadta még be?

De segítségül:

Tudjuk, hogy csalódást okozhat, ha a fiókod le lett zárva. Mindig fellebbezhetsz a döntésünk ellen, és mi kivizsgáljuk ügyedet arra az esetre, ha újraaktiválhatjuk a fiókodat.

A fellebbezést itt teheted meg. Ehhez az alábbiakat kérjük tőled:
Tölts fel egy jó minőségű fotót vagy egy színes, szkennelt másolatot fényképes személyazonosító okmányodról. Itt találsz segítséget arról, hogy mit kell látnunk ezen a fotón vagy szkennelt másolaton, illetve hogy milyen dokumentumokat fogadunk el Tölts fel egy fényképet magadról (szelfi), melyen a személyazonosító okmányoddal szerepelsz. Itt van néhány utasítás, hogyan készíts magadról szelfit, illetve hogy mit kell látnunk a fotón Oszd meg velünk utalásaid okát. Tudnunk kell, hogy korábbi vagy jövőbeli utalások kapcsán miért küldesz pénzt
Miután ezeket elküldted nekünk, felülvizsgáljuk a válaszaidat és értesítünk a fiókoddal kapcsolatban.

De gyorsabb ha felhívod őket és tisztázod hogy mi a probléma.

[ Szerkesztve ]

(#1184) ledgeri


ledgeri
nagyúr

Ez a szolgáltatás alkalmas 100%-ban helyettesíteni egy magyar bankot?
Gondolok itt olyanra, hogy pl csoportos beszedési megbízás magyar szolgáltató felé vezethető rajta, értelmesebb munkáltatók elfogadhatják, ha van valami NAV-os vizsgálat, akkor kompatibilisek, stb dolgok...

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#1185) kraftxld válasza ledgeri (#1184) üzenetére


kraftxld
nagyúr

Nem

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#1186) ledgeri válasza kraftxld (#1185) üzenetére


ledgeri
nagyúr

:R

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#1187) zichie


zichie
senior tag

A paypal fiókómhoz hozzárandeltem a TW kártyát pont egy hete, sikeres volt a 400 HUF próbaterhelés, beírtam a 4 jegyű kódot is, elfogadta. Úgy tűnik, hogy a 400 forintot a paypal lenyúlta, nem tette rá a HUF egyenlegemre, a TW kártyámra sem került vissza a pénz. A tranzakció státusza "Teljesített" lett. Ha "Függőben" maradt volna, akkor lett volna esélyem arra, hogy visszakapom a pénz, de így sajnos a paypal "elvitte". Tudom nem nagy összeg a 400 forint, de akkor is bosszantó. Kénytelen voltam paypal alá betenni a TW kártyát, mert csak paypallal lehetett fizetni angol fontban. Amennyit a TW konverzión spóroltam, annyit buktam is a kártya verifikáción. Hosszú távon viszont megéri, mert többször fogok paypallal fizetni úgy, hogy TW van alatta, nem pedig magyar bank kártyája.

[ Szerkesztve ]

(#1188) V/ válasza zichie (#1187) üzenetére


V/
titán

Mindig visszakerül a pénz. Több éve használjuk többen és mindig vissza megy.
De akkor itt egy példa és nem hiszem hogy nálad más lett volna, 8,5 óra múlva visszakönyvelték:

Egyébként meg lehet nekik írni és rákérdezni hogy nem látod a visszaírt összeget. Nemm kell gyanúsítgatni senkit.

A TW kártyával is lehet angol fontban fizetni, nem kell hozzá PayPal.

[ Szerkesztve ]

(#1189) Tuomas válasza V/ (#1188) üzenetére


Tuomas
addikt

Így van, nálam is mindig visszajött és nem egy kártyát hitelesítettem már náluk. Köztük épp TW kártyát is.

[ Szerkesztve ]

We were here

(#1190) zichie válasza V/ (#1188) üzenetére


zichie
senior tag

Nekem nincs visszakönyvelés. Közben rájöttem, hogy miért. Alapból tiltva van az online vásárlás, csak addig és arra a rövid időre engedélyezem, amikor valóban online vásárolok, fizetek. Amikor jött volna a visszatérítés, akkor tiltva volt az online vásárlás. Ebből is tanultam, 400 forintomba került. Ha lejár majd évek múlva a mostani kártyám és újat regisztrálok, akkor addig nem tiltom az online vásárlást, amíg nem jön meg a visszatérítés.

TW kártyával fizettem paypalon keresztül angol fontban, közvetlen bankkártyával nem lehetett. A fizetéssel nem volt gond, a TW mobilalkalmazással csináltam EUR->GBP konverziót, majd GBP-ben fizettem, elkerültem a paypal "lehúzós" GBP->HUF konverzióját.

[ Szerkesztve ]

(#1191) zichie válasza zichie (#1190) üzenetére


zichie
senior tag

Közben meglett. A tevékenységek között nem látom, de a letöltött számlaegyenlegen rajta van a visszatérítés.

(#1192) Laox válasza RPeter77 (#1182) üzenetére


Laox
aktív tag

Egyik közeli barátom évente több, mint 100 millió forint forgalmat bonyolít le TW-n keresztül és eddig nem volt hiba benne, nagyon dicséri, magyar bankszámlája csak azért van, mert egyelőre ez utóbbi elhagyhatatlan.

(#1193) Quinine911


Quinine911
aktív tag

Sziasztok! Hogy tudom törölni/negszüntetni a Transferwise accountom? Egyszerűen sehol se találom.

Csináltam fiókot de mégsem kell, megoldottuk máshogy, így felesleges.

a neten csak olyant találok hogy valami borderless cuccot hogy törölhetek, de én az egész kocerájt szeretném bezárni, megszüntetni.

köszi!

I was born for a storm, and a calm does not suit me.

(#1194) qqzs


qqzs
őstag

Sziasztok. Ceges es magan tw felhasznalo vagyok mar evek ota uk hu viszonylatban csak nemzetkozi utalasra. Most allitanam be fitbiten a walletet ahol csak tw es revolut kartya hasznalhato huban. Minden ismerosomnek huban revolut van. Mindennapi fizetesre az a jobb vagy a tw kartyaval is ugyanugy jarok kb? Uk accountom van nem tudom ez szamit e.

Eladó: GTS450

(#1195) V/ válasza Quinine911 (#1193) üzenetére


V/
titán

Olyan egyszerűen le van írva:
Ahhoz, hogy bezárd a többpénznemű számládat, egyenként el kell távolítanod az egyenlegeidet. Mielőtt ezt megteszed, meg kell bizonyosodnod arról, hogy ezeken az egyenlegeken nincs pénz. Az egyenlegen lévő pénz eltávolításához:
Menj az Egyenlegek fülre a fiókodon belül Kattints arra a pénznemre, amelyben tárolsz pénzt Válaszd a Küldés opciót Válaszd ki a bankszámlát, amelyre a pénzt szeretnéd küldeni Amikor megkérdezzük, hogy mennyit szeretnél küldeni, kattints erre: Az összes küldése Erősítsd meg a fizetést, hogy kiürítsd az egyenlegedet
Amint mindegyik egyenleg üres, egyesével el tudod őket távolítani.
Menj az Egyenlegek fülre a fiókodon belül Válaszd ki az egyenleget, amit el szeretnél távolítani Kattints arra, hogy Továbbiak, majd az Egyenleg törlése opcióra
Amint az összes egyenleget eltávolítottad, a többpénznemű számlád is megszűnik.

(#1196) Quinine911 válasza V/ (#1195) üzenetére


Quinine911
aktív tag

Ahogy irtam is. Nem a többpénznemű számlát (borderless account) akarom megszüntetni, hanem az egész kocerájt.

nincs a számlán egy peták sem, mégsem szűnt meg semmi.

I was born for a storm, and a calm does not suit me.

(#1197) Quinine911 válasza V/ (#1195) üzenetére


Quinine911
aktív tag

Magyarul azt akarom elérni, hogy be se tudjak lépni a user name/password kombóval az egészbe, mert ne legyek regisztrálva. Fullra megszüntetni.

I was born for a storm, and a calm does not suit me.

(#1198) V/ válasza Quinine911 (#1197) üzenetére


V/
titán

Értem, törölted az összes egyenleget? Azután ne lépj be és megszűnik.
De ha biztosra akarsz menni akkor ezt írják:
You may close your TransferWise Account at any time. You may end this Agreement and close your TransferWise Account at any time by contacting our Customer Support.
Írsz a linknél az e-mailt választva vagy felhívod őket +36 1 4088659 számon
Hétfő - Péntek 11:00am - 6:00pm CET

[ Szerkesztve ]

(#1199) Quinine911 válasza V/ (#1198) üzenetére


Quinine911
aktív tag

Na, ez kellett nekem, ezt nem találtam! Köszi szépen, holnap fel is hívom őket!

köszi hogy segitettél!

I was born for a storm, and a calm does not suit me.

(#1200) wwhy


wwhy
veterán

Srácok, van vkinek tapasztalata nagyobb összegű HUF-->EUR váltása kapcsán? azaz nem sok az, kb. 2500 EUR, de ehhez ugyebár félmillió HUF-ot kell feltölteni.

Revolutom (is) van, ha ott beragad, akkor nagyon megszívom, viszont HUF számláról sem szeretnék külföldi EUR számlára utalni a kismillió díj miatt ...

ELADÓ <<narancs Honor Magic5 Ultimate>> <<Újszerű, doboz, minden kellék>>

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.