- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
Köszi a válaszokat!
Ezek szerint, ha nem aktiválom a számlát, akkor a pénzfogadó csak a közlemény alapján tudja beazonosítani, hogy én lennék a pénzküldő.
Viszont, ha aktiválom az eurószámlám a TW-nél, ahogy írtátok, és lesz egy német eurós számlaszámom, akkor azt feltölteni pénzzel ugyanolyan költségekkel jár, mintha nem lenne ilyen számlaszámom? Mint amikor simán elutalom a Ft-összeget a TW-nek?
Illetve van-e egyéb előnye, ha aktiválom az eurós számlámat azon kívül, hogy a pénz fogadója látja, hogy én voltam a küldő? Ha nincsen, akkor kihagyom, mert a közlemény alapján úgy is be tud azonosítani. Egyébként a közleménybe a TW automatikusan beilleszti a nevem? Én ezt kihagytam és csupán a vásárolt áru számlájának a számát írtam be.Bocs a sok kérdésért, de mindig feljön valami újabb!

Egyébként nem gondolkoztam a bankkártyán, mert Revolutom van, az egyelőre jónak tűnik minden vásárlásra, nem látom értelmét egy TW-kártyának, viszont utalásban a TW a nyerő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs