Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
Sziasztok!
Nagyjából megvan, hogy működik a TW.
Olyan kérdésem volna viszont, hogy az eladó mit lát, amikor megkapja a pénzem a TW-től?
Én elutaltam az adott forintösszeget a TW magyar számlájára, ő egy külföldi számláról elutalja az eladónak euróban. Ezt értem.
Az eladó mit lát, amikor megérkezik a pénz? Az én nevemet vagy a TW-ét, ha előbbi, akkor milyen számlaszámot lát, hisz tudtommal nekem nem jár külön számlaszám, míg nincs TW-bankkártyám, márpedig nincsen. Azt sejtettem, hogy minden devizanem, amit használok arra nyit egy abban a devizában lévő számlát, de sehol a beállításaim közt nem találom, hogy lenne ilyen.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest