- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
Na én pont ekkora összeget váltottam (HUF->EUR) igaz 3 lépésben: 1000+1000+500 EUR. Semmi gond nem volt, nem kértek jövedelemigazoltást, számlakivonatot... stb.
Egy dologra érdemes figyelni. Ha forint forrásból töltesz úgy, hogy közvetlen euro érkezzen az eurós TW számlára, akkor 150 000 forintnyi euro esetében nincs kezelési, váltási költség abban az esetben, ha meghívóval regisztráltál. Ez igaz a bankkártyás feltöltésre is. A 150 000 forintot meghaladó rész esetében viszont már nincs meg ez az ingyenesség.
Továbbá a váltás ideje is fontos, több ezer forintot megspórolhatsz, ha nem a mostani 335 forint körüli árfolyamon váltasz, hanem megvárod, míg 330 alá megy az árfolyam. Persze lehet, hogy már holnap be megy 330 alá, de lehet, hogy heteket kell várni. Van egy kis kockázat. -
-
-
gzbotii
nagyúr
Én többször fizettem OTP-s felületen, vitális kártyákkal, sose volt bajom. Most meg nem mondom, talán ELMŰ oldalán vannak ők, február óta fizetek ott havi rendszerességgel.
Ja, meg pont kedden kötöttem utasbiztosítás, a biztosító oldalán (OTP felület) simán ment a virtuális Revolut kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest