- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
mszl
aktív tag
SZIASZTOK!
A napokban üzemeltem be egy ilyen kis fincsi routert, minden rendben vele.
A gyári firmware-ből hiányzott a print server funkció, és az időzített wifi kikapcsolás-bekapcsolás.
A DD-vel megoldódott az első problémám,de a másodikra nem találtam benne megoldást
,pedig a help-ben van utalás rá, de a GUI-n nem találtam meg a lehetőséget.
Esetleg valaki tudna segíteni hogy tudnám megoldani, hogy a wifi-t ki-be kapcsoljam autamitice, amikor nem használjuk.
Ezt találtam róla a help-benRadio Times Restrictions
The Radio Times Restriction facility constitutes a time switch for the radio. By default, the time switch is not active and the WLAN is permanently on. Enable the time switch, if you want to turn off the WLAN during some hours of the day. Hours during which the WLAN is on are marked in green, while red indicates that the radio is off. Clicking on the respective hour toggles between on and off.De ezt az állítási lehetőséget nem találom a menüben. Pedig így órában megjelölve lehetne a használati időmet beállítani.
Segítséget előre is köszönöm!
Üdv.
Laci
(Ja, az Open-hez még nem éreztem elegendő energiát magamban!)
A firmware verzióm Firmware: DD-WRT v24-sp2 (08/07/10) std
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Kés topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Synology NAS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest