Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Malachi

veterán

válasz Malachi #8159 üzenetére

semmi javulás és kezdem elveszteni a fonalat. :( az a baj, hogy nagyon amatőr vagyok ehhez, eddig általában csak bekapcsoltam és ment.

szóval egyik percről a másikra meghülyült a wifi és egyszerűen bármit csinálok - reset, új fw, új beállítások, újratelepítés - nem kapcsolódik, vagy csak percekre.

a jelerősség kiváló, a titkosítás stimmel, a router néha látja is a gépet, pedig az azt írja nincs kapcsolat, meg találtam egy szabad wifit, arra simán csatlakozik. csak az itthonira nem. a laptop látja a hálózatot, felismeri, de nem kapcsolódik, vagy ha mégis, le is dobja hamarosan.

olvastam itt ezt az inSSider programot, feltettem és a közelben van vagy 15 más hálózat, de viszonylag gyenge jelerősséggel. a legerősebb -80 dB. a channel és a width AUTO-ra van állítva és azt látom, hogy 1 és 3, 1 és 7 között váltakozik, az erőssége -27 dB.

miközben ezt írtam, automatikusan csatlakozott és 10 perce megy, de nagyon lassú. nem értem. :(

és le is dobta megint. garancia lesz? vagy én rontok el valamit? ja igen, kábelen repeszt, hibátlan, tökéletesen működik. csak a wifi nem megy.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés