- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumtaz
senior tag
válasz
zambozoli #53653 üzenetére
Azért win ossza a netet, mert itt nálunk gyakorlatilag a net is wifi-n érkezik, csak mindenkinek más a belépési jelszava. Én meg épp a hatótáv szélén vagyok és a gépemben lévő D-Link DWA-547 kártya úgy vettem észre, hogy erősebb, mint a router. Elég erős a jel. Meg eddig egy WA901ND-m volt, amiben sehogyan sem tudtam megoldani, hogy az "vegye" a netet is, és ossza tovább a lakásban.
Ennél a WR1043-nál sem tudom, hogyan tudnám beállítani. Ehhez mondjuk egy "referencia" config fájl jó lenne.Ha ez a router elég erős és megoldható, hogy kliensként felcsatlakozzon wifi netre, de ugyanakkor kezelne egy külön helyi hálózatot szintén wifin és kábelen, akkor az lenne a leg jobb.
Az nem megoldható, hogy az itthoni eszközeim külön-külön csatlakozzanak fel a wifi netre, mert egyrész egy jelszóval csak egy eszköz csatlakozhat, másrészt a net wifijét pl. a telefonom és a többi gép már nem is látja. Meg persze az itthoni helyi hálózat kell, hogy a gépek között tudjak fájlokat mozgatni.
Openwrt van.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen SSD-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promotálja X3D-s CPU-it az AMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Asztrofotózás
- Autós topik
- További aktív témák...
- Roidmi X20S+SELF CLEANING KIT
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest