- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
duji666
tag
válasz
steindani #4134 üzenetére
Igen digis és a leírtakon kívül semmi nincs vele. Transmission folyamatosan megy szakadásom még sosem volt. Azért is csodálkozom, mert amikor én először brikkeltem a routert és bénáztam a debriknél, nekem rögtön cserélték. Annyit nem kérdeztek, hogy mikk-makk.
Mondjuk mondtam egy villámcsapásos kamu dumát , de azt én sem gondoltam komolyan :-)
Én már használtam minden félét :-) jelenleg a lengyel srác 10.3 gui-s firm-je van fenn külső boot, külső swap. Plusz transmission.Esetleg nem tudod kipróbálni máshol, illetve próbáltál csatornát váltani??? sok wifi hálózat van ott, mert az még esetleg nagyon bezavarhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest