- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
miky0979
újonc
Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni pár kérdésben,nagyon nem vagyok otthon a routerekben, sőt egyáltalán nem! Egy ilyen routert vennék én is.Jelenleg egy T-hom által kapott modemes wifi routerem van, huawei azt hiszem,optikai kábelen jön minden egybe.Csakhogy a készülék nem adja le a maximális sávszélességet wifin keresztül ami 30 mbit/s ,nekem csak 15 mbit/s jön, a szerelő szerint ez így ok,azt mondta venni kell egy wifi routert és minden ok lesz.Szóval kérdésem, ha összekötöm a modemes routerel jól fog működni? külön tárcsázza magát a routerem vagy a modem csinál mindent, és az én routerem csak switch féle lesz, jó lenne ha külön tárcsázná magát mert észre vettem ha megy a torrent és nézem a tévét is akkor csatorna váltáskor beszaggat egy pillanatra az adás.Illetve akinek van már ilyen készüléke érdemes megvenni ezt, jól megy a torrent nem szaggat, nem dobja le a netet? Olvastam 2.5 és 5 Ghz is megy, a készülék saját maga vált a szükséges Ghz-re vagy nekem kell állítgatni rajta?Elsőre így ennyi előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Okos Otthon / Smart Home
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest