- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocko66
aktív tag
Sziasztok!
Adott a következő NAS: NSA 325V2
Szeretném ha működne a DYDNS,azaz mobilról 3g-s nettel is elérjem a transmission-t és hozzá tudjak adni torrentet.Regisztráltam a no-ip.com oldalon ami így néz ki:
(/IMG)[/L] [L:/dl/upc/2014-10/24/65939_j19tzmbpl2k04sbv_no-ip_com_2.jpg](IMG:/dl/upc/2014-10/24/65939_j19tzmbpl2k04sbv_no-ip_com_2.thumb.jpg)(/IMG)[/L]](//cdn.rios.hu/dl/upc/2014-10/24/65939_ny1pgsijaf9blm9g_no-ip_com.thumb.jpg/800)
Beálítottam a routeren a szükséges adatokat:
Majd a nas menüjében is beállítottam a következőket:

A hiba a következő:
Ha mobilról 3g-s nettel beírom ezt a böngészőbe: szekrenyeszsolt90.no-ip.biz:9091
bejön a transmission de nem látom amit a pc-n hozzá adtam torrenteket és nem is tudok újabbakat hozzáadni...A trasdroid app-al sem működik...
Ha csak ezt írom be a böngészőbe: szekrenyeszsolt90.no-ip.biz akkor semmi sem jön be

Tudsz nekem segíteni ebben?
A router amúgy egy WDR3600 vargalex firm-el.Mi lehet a probléma?
UI:
Amikor még nem volt NAS-on,és csak simán a routerre volt csatlakoztatva egy vinyó és a routert transmission-ját használtam a dydns ment gond nélkül...
Köszi előre is a ssegítséget!
Üdv: Rocko66
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- YouTube
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest