Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karima
őstag
Köszöntem az infokat!
Más: Tudtok olyan androidos alkalmazást, ami úgy kezeli a router ftp-jét, mintha pl DropBox lenne? Azaz pl csinálok egy fotót mobillal, és akkor ugyanúgy, ahogy felajánlja a megosztási lehetőségek között, hogy feltölthetem dropboxra, vagy facebookra, vagy twitterre, hozzáadná ennek az alkalmazásnak is az ikonját, hogy közvetlen ftpre is feltölthetem egy gombnyomással. (remélem érthető volt
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest