- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
woodworm #3496 üzenetére
De.
Kihagytam a sample és a többi lényegtelen cuccot.Ezt jó tudni, köszönöm, akkor legközelebb nem hagyok ki semmit.
Vagy amúgy nem probléma?suste: alapvetően a mediaplayerben egy n-es mini pci wifi adapter van, amire csak egy fix antenna van csatlakoztatva.
Mivel nincs itthon ilyen csatlakozós antennám, ezért a kindle olvasó antennáját kötöttem rá (az úgyis éppen szét volt szedve más szerelés miatt), és úgy próbáltam.
Bd25 ment rendesen (most úgysem megy töltés, csak seedelés), viszont nagyobb filmek már akadoztak, szóval remélhetőleg egy normális antennával már menni fog minden.
Rendeltem egy ilyen antennát, amihez már eleve dupla csatlakozó van, meg tesztelés céljából egy ilyen sima csatlakozót.Amúgy is jobb, hogy a routert arrébb raktam, mert a macska mindig rajta feküdt, ott meg ahol most van nem fog tudni ráfeküdni.
Amúgy az 1 méteres elmozgatás 3 órányi átkábelezésembe került a fix kábelrendezés miatt.Viszont azt vettem észre, hogy a transmission mindig meghasal, ha új torrentet adok hozzá, ilyenkor leállítom és vissza, aztán megy rendesen.
Ez mitől lehet?
Talán attól, hogy az előre lefoglalást teljesre állítottam?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- MSI RTX 3080Ti Ventus 3X 12G OC + vízhűtés
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Gyári dobozos Apple iphone SE (A1723) fillérekért!!!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest