- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzol
tag
Sziasztok!
A routerre kötöttem egy winchestert, amit korábban egy raspberry pi-on keresztül osztottam meg a hálózaton, majd ezt Luci-ban megosztottam sambán keresztül. Ext4-es fájlrendszer volt rajta, már eleve sok adattal.
A probléma a következő: fel tudom mountolni, de nem tudok írni rá, és nagyon sok könyvtárat nem tudok olvasni sem. ls: reading directory <könyvtárnév>: Permission denied De az is érdekes, hogy van olyan könyvtár amit tudok olvasni, de írni ezekbe sem tudok.
Próbálkoztam
-guest-tel
-Openwrt-s felhasználó nevekkel az "Allow users" mezőben LuCIban
-különböző username, password beállításokkal a mount parancsban
de nem jutottam semmire. Mondjuk az is igaz, hogy nagyjából sötétben tapogatózom, nem értem, hogy mi okozza a problémát.Tudnátok ötleteket adni, hogy mit ellenőrizzek le? Azt is írjátok meg, ha valamit kihagytam volna, vagy homályosan fogalmaztam valahol. Debian és Ubuntu van az otthoni gépeken.
Köszönöm!
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Újszerű, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
- i7-13700k
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest