Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vmaxter
tag
Sziasztok!
Pár napja a küzdök egy problémával. Időnként megszakad a net és a weboldalak betöltésekor a következő hiba üzeneteket kapom:
err_connection_timed_out
dns_probe_finished_no_internetKésőbb kiderült, nemcsak a weboldalak betöltésével van gond, hanem egyáltalán nincs intenet a gépemen. A legnagyobb meglepetés akkor ért amikor a routerbe sem tudtam bejutni. Ugyanezekez a hibaüzeneteket kaptam.
Néha a restart, időnként a reset megoldotta a problémát - legalábbis én azt gondoltam. De az rájöttem, hogy valójában magától szünik meg a probléma 5-20 perc elteltével. Ha kiiktatom a routert (fizikailag, bedugom a gépbe a netet közvetlenül), akkor semmi gond.
Egyébként pedig a mobilomal (kettővel is próbáltam), illetve a Smart TV-el simán tudok csatlakozni a router-hez, illetve a netre. Sőt ezekkel az eszközökkel a számítógéppel is meg van a kapcsolat.
Egyedül a router és a számítógép között nem tudok kapcsolatott teremteni. Természetesen a kábeleket is cserélgettem.
Gyári FW van a TP-Link WDR3600-ason és WIN7 a gépemen. Netszolgáltatóm a Digi. Tűzfal és vírusirtó kikapcsolásásval is próbálkoztam. Rendszer visszaállítással is. Sajnos eredménytelenül. Már arra is gondoltam, hogy túlmelegszik. Most router nélkül vagyok a neten. Egyenlőre a rendszer újra telepítést hanyagolom.Mi lehet a gond? Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest