- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vmaxter
tag
Sziasztok!
Pár napja a küzdök egy problémával. Időnként megszakad a net és a weboldalak betöltésekor a következő hiba üzeneteket kapom:
err_connection_timed_out
dns_probe_finished_no_internetKésőbb kiderült, nemcsak a weboldalak betöltésével van gond, hanem egyáltalán nincs intenet a gépemen. A legnagyobb meglepetés akkor ért amikor a routerbe sem tudtam bejutni. Ugyanezekez a hibaüzeneteket kaptam.
Néha a restart, időnként a reset megoldotta a problémát - legalábbis én azt gondoltam. De az rájöttem, hogy valójában magától szünik meg a probléma 5-20 perc elteltével. Ha kiiktatom a routert (fizikailag, bedugom a gépbe a netet közvetlenül), akkor semmi gond.
Egyébként pedig a mobilomal (kettővel is próbáltam), illetve a Smart TV-el simán tudok csatlakozni a router-hez, illetve a netre. Sőt ezekkel az eszközökkel a számítógéppel is meg van a kapcsolat.
Egyedül a router és a számítógép között nem tudok kapcsolatott teremteni. Természetesen a kábeleket is cserélgettem.
Gyári FW van a TP-Link WDR3600-ason és WIN7 a gépemen. Netszolgáltatóm a Digi. Tűzfal és vírusirtó kikapcsolásásval is próbálkoztam. Rendszer visszaállítással is. Sajnos eredménytelenül. Már arra is gondoltam, hogy túlmelegszik. Most router nélkül vagyok a neten. Egyenlőre a rendszer újra telepítést hanyagolom.Mi lehet a gond? Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motoros topic
- Windows Insider Program
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- További aktív témák...
- MSI GTX1660 super 6gb új állapot OEM 2db.
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- GAMER PC! i7 12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE - OLED 240HZ
- Belépő GAMER PC! i5-12400F / RX 6600 XT / 16GB 3200MHz / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 32GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest