- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorZoli
senior tag
Szerintem ez azért nem ennyire fekete-fehér, abból indultam ki a véleményformálásnál hogy egy átlagos befektető egy all world ETF-et tart (pl vwce) és ott azért volt egy tizenegy néhány százalék hozam év elejétől euroban, aki ráadásul egész évben tette be a pénzt, az az évközi hullám, völgyek miatt mégjobban járt. Utóbbi okból, továbbá az egyes elemek közti rebalanszból egyébként az én hozamom is közelebb van a 10-hez mint az általad számolt 5-höz.
Egyébként abszolút nincs okom a szomorkodásra, ha több éves távon nézem meg hogy mennyire volt jó az a portfolio amit kialakítottam, továbbra is azt mondom, elégedett vagyok: (fekete az enyém, a másik kettő az s&p és a vwce)A piaci átlagot (all world) felülteljesítem és az s&p 500 hozamát is tudom, ráadásul kisebb volatilitásal.
Ezen az ábrán is egyébként nagyon szépen látszik, hogy az idei éves hozamom azért alacsonyabb, mert az én portfoliom nem szakadt be 2022 4. negyedévében, így az idei évet magasabb bázisról kezdte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HP szerverek áron alul
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest