- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- MFM HDD beüzemelése 25 év után
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hány éves a kocsid?
-
LOGOUT.hu
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
HussarF #13942 üzenetére
Románia MO vonalon a nagyon durva, hogy huszonéve (akkor voltam több hetet kint) nem az volt, hogy a GDP/fő, egy főre jutó fogyasztásuk lejjebb volt, picit szegényebbek voltak hanem brutál lejjebb. Én a minimálbéres fizetésemmel ott "gazdag" voltam, teljesen igaznak hatottak a "Román" viccek:
- Mikor van a román család asztalán két kiló hús?
- ???
- Ha felugrik rá a kutyájuk!Három jóbarát sétál Romániában: a kenyér, a rántott hús és a paprika. Hirtelen feltűnik mögöttük egy szakadt román, mire a kenyér és a paprika eszeveszett futásba kezd.
A rántott hús azonban meg sem mozdul.
– Te megőrültél? – kiáltják a többiek.
– Rohanj, mert megesznek!
– Ugyan már! Engem itt nem ismernek.És ott a rántotthús akkor tényleg luxuscikk volt. kb olyan luxuscikk mint most MOon a bélszín! Vagy mégolyanabb!
Ehez képest az, hogy 2022ben megelőzték MOot GDP/főben, 2023ban fogyasztásban az hiperűrugrás dimenzióváltás. Ez az ami nagyon durva. Mire mentek ők 20év alatt és mire mi. Elöttünk vannak és nagyon mélyről.
Kiváncsi vagyok, hogy 2024ben a legcsorobb, kodisabb Bulgáriaban is lelépi e az egy főre jutó fogyasztás Magyarországét.
Tényleg MO lesz az EU szegényháza???
Mi leszünk a legcsorobbak, legkodisabbak???
Tényleg???
És ezt elsősorban a NER és a FIDESZ hozta össze. És a működésképtelen kulturkampf oktatás, leépült infra... hatásait még nem is látjuk.
(És itt el lehetne menni, hogy miből lett a becsődölt gázszerelő, Tiborcz... az ország leggazdagabb embere miből hozta össze a vagyonát. De az itt nagyon off lenne.)[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce GTX 1080 Ti 11G GAMING X Bronze Edition
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED! i9-11900H/32GB/RTX 3080/1tb ssd/Dupla Touch Kijelző/4k Oled Kijelző
- Samsung Galaxy S24 ULTRA 12/256 (NEM szolgáltatótól és NEM részletre vásárolt) -BESZÁMÍTOK!-
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest