- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
zolee3000 #5854 üzenetére
Szerintem egy IX20/Venga lábtérben, fejtérben akkora vagy nagyobb mint egy Auris, csomagtartóban meg nagyobb. Meg tologatni is tudsz és ha mindent beXelsz kivéve elektromosan nyitható panorámatetőt befér 5.5 alá. Alkuval talán az elektromosan nyitható panorámatetővel is. És akkor mindent beXeltél. És vszeg rövidebb ami áldás városban.
[link]Mondjuk én inkább lehet egy SX4re szavaznék az 1.4 turboval. Az is extrázva 1.4el bőven megáll 5.5 alatt és az 1.4es turbot azért nagy élmény vezetni. És abba tudtommal még nincs részecskeszürő. [link]
De egy Ford C-Max Titanium is befér 5.5 alá az meg már elég fulos és 470+literes alapból a csomagtartója, nem 360 mint egy Aurisé. És a toloajtó gyerek mellett áldás.
De annyira nem vagyok tisztába a piaccal körbe kell nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Házimozi haladó szinten
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest