Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
válasz
Zjunior #5367 üzenetére
Ha újonnan akarod akkor csak a színre meg a felszereltségre
Több mint egy hónapja keresek Auris Hybridet és végre szombaton találtam egy jó példányt amit meg is vettem. Arra kell nagyon odafigyelni, hogy az itthoni kínálat nagy része olasz és francia. Nagyon sokat megnéztem de olyan 70-120e km között futott autókat találtam amik mintha min. kétszer ennyit mentek volna. Oda kell figyelni, mert sok a tákolt festett példány itthon. Tapasztalatom majd később lesz a kocsiról
Annyit tudok, hogy a ráncfelvarott verzió minden szempontból szebb és csöndesebb.
Csak és kizárólag kombit néztem, nagyon jó a hátulja és a nagy csomagtartó. De ez tényleg egyéni ízlés, hogy kinek mire kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Yettel topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest