- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dare2Live #20132 üzenetére
Hybrid volt vagy "sima" szívó benzines az a yaris cross? És ha hybrid 116 lovas moci volt vagy már a 130-as (egyikkel sem mentem még, csak 2,5-es hybrid tapasztalatom van)?
Én imádom a volvót, de nem mertem mert megbízhatósági adataik utóbbi pár évben a béka feneke alatt vannak (bár ha egy 5-6 éves vagy idősebb használt az akár szuper is lehet).
X1-X2-től nagyon eltanácsolnék mindenkit ha a 7 sebességes duplakuplungos automata van benne, abban én féltem múlt nyáron amiknál (bérautó volt, csili vili új). Valami borzalmasan lassan indul álló helyzetből (és nagy gáz nem segít, akkor ugyanúgy egy örökévalóság csak utána kilő), szabályosan hiányzott a rav4-em...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged