Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
Tom1939 #15828 üzenetére
Hangszigetelés tekintetében vannak érdekességek. Én is nézegetem a témát egy ideje, ha jön a jobb idő, akkor majd próbálok alkotni valamit. Egyrészt az ajtók belsejébe kell tenni, a hangszórók miatt, sokat jelent hangzásban és zajszigetelésben.
Rengeteget számít állítólag az ajtók alsó élére a gumi tömítés, állítólag rengeteg menetzajt elvesz (szélzajt és úttestről visszaverődő zajt). Camry-ben gyárilag ott is van, illetve minden felsőbb kategóriás autóban. Francia fórumon találtam leírásokat: [link]
Aztán további extra hatásért a doblemez, padlólemez, csomagtér padló és a kerék dobbetétek nagy sűrűségű hangszigetelő lappal való szigetelése. Padló és a dobbetét ami állítólag sokat számít.
De lehet mintát venni az S Maybach-ról, ami a leghalkabb belterű autó.
A kék a nagy sűrűségű zajszigetelő anyag. A képen a padlólemez is full kék, csak nagyon átlátszóra csinálták, hogy a többi látszódjon.
A sárga a habos/gyapjú szerű anyag
A zöld az csillapító anyag
A piros a karosszéria hab
Szürke a dobbetét filcek.
Forrás: [link]
Nálam gumicsíkok és ajtó+padló+dobbetét a cél, de hidegben nem bontogatok belső burkolatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Jura Ena 8
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest