Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-03-18 14:44:30

LOGOUT.hu

A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10160) No.01 válasza Nikaré (#10157) üzenetére


No.01
őstag

Ahogy korabban is irtam ez az olajteme igenis az emberek 99%-nal pont olyan, mintha a forumban olvasta volna. Hitbeli meggyozodes nem tobb.
Ha a specifikacio alapjan megfelel akkor nincs problema. Annyi, h a kisebb markakkal azert nem erdemes annyira kiserletezni. Szerintem.
Sokkal inkabb a beszerzesi forras ami gazos. Volt tan 1 eve, lehet mar tobb is, h az Eneost a lemgyeleknel kevertek, cimkeztek, toltogettek... igaz az a szallitmany nem is a hivatalos magyar importoton keresztul kerult bele a magyar ertekesitesi lancba.

A margora azert meg ideirom, h szerintem meg a magyar markaszervizek sem latjak at, h bizonyos olajoknak milyen hatasa van egy adott autora. Gyari olajat hasznaltak vegig? Ugyan mar! Ha nem nezed meg siman lehet, h nem igazi Toyota olaj kerult bele.
En voltam olyan Toyota markaszervizben ahol valoban Toyota olajat hasznaltak (nyilvan a Toyota sem gyart olajata hanem veszi v.kitol) lattam ugyszinten markaszervizt ahol Eneos volt, de bizony ahonnan a P3 jott ott Mobil1 volt a szervizben es ez nem egy kis videki eldugott szervizecske volt, hanem Hollandia 2. legynagyobb Toyota markakereskedese.

Gergőke88
Azert a regi Yarist ne hasonlitsuk a legujabb modellel. Eltelt par ev + inflacio + EUR <--> HUF arfolyam...
A mi P2-k 2009-ben "jo" magyar forintban alulrol verdeste a 9M-t (nyilvan a holland es magyar arak kozott mar akkoris volt kulonbseg, de ha jol tudom otthon is belekerult 7-8M-ba)
tetszik vagy sem, de az utobbi par evben nagyon elszaladtak az arak... nemcsak Toyotaeknal.
En iden lattam VW megrendelot ahol igaz a mar kifuto, de akcios Golf7 kombi extrazva, de kedvezmennyel tobb mint 11M volt. Az egyik fonokom Passatja ~67e EUR.
Sajnos ez van es hidd el otthon sem rosszabb a helyzet, mint kulfoldon.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.