Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• grHawk

aktív tag

Játszottam mindkét bétájával és szerintem állati jó ez a játék. Komolyan még a csalók ellen is élvezet volt játszani, mekkora élmény már mikor leszedsz egy csávót aki cheatel, na! :D De ami fontos, hogy ennek a játéknak olyan atmoszférája van, amit még nem tapasztaltam. Egyszerűen ott állok és él, olyan érzés, mint ha tojna rám a világ csak létezik és engedi, hogy létezhessek benne, ennyi. Egyszer elkezdtem kajálni és benthagytam egy már átharcolt solorészen a karaktert, csak úgy állva. Az npck beszélgettek (sokat és meglepően mély témákról), kéregettek, a JTF kontaktolt a civilekkel és fordítva (nem csak tőlünk kérnek segítséget), egyik pillanatban több civil fut a JTF háta mögé, aki felveszi a fedezékben az állását közben meg egy random csapat megtámadja őket, ordibálás minden aztán visszaverik őket... én meg ott szürcsölöm a kis húslevesemet TÁTOTT SZÁJJAL. Képzeld el, hogyan lehetséges tátott szájjal szürcsölni... Komolyan ez a játék nekem simán megéri a 19 ezret, az meg a pláne, hogy a 2. sztoriküldetés rendesen letaglózott. Gondoljatok bele, hogy oké, hogy baromi megdőbbentő a képsor meg minden, de mivan azokkal akik ott laknak? Amerikai barátainknak micsoda élmény(vegyes) lehet látni szeretett városukat romokban, hullákkal tarkítva. A hypeját meg imádom, a trailerek nagyon megalapozzák a hangulatot. Ennek a játéknak én vagyok a célközönsége.

Új hozzászólás Aktív témák