Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
grHawk
aktív tag
Játszottam mindkét bétájával és szerintem állati jó ez a játék. Komolyan még a csalók ellen is élvezet volt játszani, mekkora élmény már mikor leszedsz egy csávót aki cheatel, na!
De ami fontos, hogy ennek a játéknak olyan atmoszférája van, amit még nem tapasztaltam. Egyszerűen ott állok és él, olyan érzés, mint ha tojna rám a világ csak létezik és engedi, hogy létezhessek benne, ennyi. Egyszer elkezdtem kajálni és benthagytam egy már átharcolt solorészen a karaktert, csak úgy állva. Az npck beszélgettek (sokat és meglepően mély témákról), kéregettek, a JTF kontaktolt a civilekkel és fordítva (nem csak tőlünk kérnek segítséget), egyik pillanatban több civil fut a JTF háta mögé, aki felveszi a fedezékben az állását közben meg egy random csapat megtámadja őket, ordibálás minden aztán visszaverik őket... én meg ott szürcsölöm a kis húslevesemet TÁTOTT SZÁJJAL. Képzeld el, hogyan lehetséges tátott szájjal szürcsölni... Komolyan ez a játék nekem simán megéri a 19 ezret, az meg a pláne, hogy a 2. sztoriküldetés rendesen letaglózott. Gondoljatok bele, hogy oké, hogy baromi megdőbbentő a képsor meg minden, de mivan azokkal akik ott laknak? Amerikai barátainknak micsoda élmény(vegyes) lehet látni szeretett városukat romokban, hullákkal tarkítva. A hypeját meg imádom, a trailerek nagyon megalapozzák a hangulatot. Ennek a játéknak én vagyok a célközönsége.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Ford topik
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest