Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
qukesz
senior tag
válasz
p3l9uph
üzenetére
Nincs nagy arcom se csak úgy érzem/éreztem hogy ki akarsz minket kezdeni.
Van itt olyan aki szabályozza a HSZ-eket nyugodj meg.
Nekem semmi bajom azzal ha más is rak fel ilyet ide. Sőt. Örömmel veszem ha látom hogy más is tud boldogulni így vagy úgy ebben a játékban.
Csak ne sztároljunk egy ilyen embert mint a widdz.Téma lezárva.
-
válasz
p3l9uph
üzenetére
A gond azzal, hogy nem nagyon mutatja, hogy meghal csak annyi, hogy meglehetősen hamis képet tud festeni a tudásáról amit a rajongói készséggel benyelnek. Rögtön más lenne a helyzet ha látszódna, hogy hányszor csukták össze, azaz látni lehetne, hogy mekkora a különbség amikor éppen okosság nélkül lő és/vagy rosszul mérte föl a helyzetét.
Talán az se került bele a videóiba amikor régebben összeakadt Szatyorékkal akik lerakták őket (mert, hogy ráadásul akkor nem is volt egyedül) majd talán a 2-3. ilyen után amikor kijöttek úgy törölték ki Szatyorékat mintha ott se lettek volna.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Arc Raiders
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Formula-1
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bontatlan Google Pixel 10, 12GB ram 256GB rom frost/lila
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Samsung Galaxy Z Flip 7 12/512GB 2028.09.14-ig gari
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- Alienware AW3423DW QD-OLED monitor - 2028. 01. 24-ig tartó ALZA jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest