Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz cyberkind #29250 üzenetére
Igen. Jöhet bossoktól, lezárt csomagoktól (Amiket árusoknál is vehetsz) a terminálban a fegyverárusnál zöld csomagból, bossok melletti mobokból, igazából bárhonnan, ahonnan loot esik. Játékosokból is
A teljes szettet elég nehéz összeszedni, most valami megint csináltak szerintem a loot-tal, mert mindenki panaszkodik, hogy semmi normálisat nem dob a játék. Én úgy vettem észre, hogy vannak napok, mikor 2-3 jó cuccot is dob, és vannak napok amikor az ég világon semmit.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
PETEE78
senior tag
válasz Anonymus23 #29235 üzenetére
Alphat rakom össze én is, csak mp7-el és Bliss ezredes fegyvertokkal, 50 páncélértékkel:
Úgy gondolom, ahogy VTom is írta, hogy elég lenne kevesebb skill is, nem?
You are being revived
-
freddirty
senior tag
tegnap újra benéztem és szerintem jobb lett a loot mint az új patch kezdetén. Most két este elég könnyen összejött a hiányzó set cucc. heti és napi hvt-k szépen dobáltak, de a sima piros mobokból is esett a zöld. Most azzal szembesültem, hogy a pxc maximált. Nézem 2000 van, milyen szép kerek érték... Lenyomtam egy 95-ös hvt-t és maradt 2000. Ejnye. Mindegy, vettem pár blueprintet, hátha jó lesz még valamire
fred
-
arnikusz
veterán
-
-
-
aktív tag
válasz freddirty #29255 üzenetére
Neked lehet jobb, de ez közel sem garantált mivel teljesen véletlenszerű a drop -elméletileg- (bár már sokakban felmerült már a gyanú, hogy az első pár nap után visszaveszik a drop rate-et). Nekem pl. napok óta alig esik valami, többnyire lila vagy valami HE hulladék, ha gear set akkor az is többnyire tacticians/deadeye/firecrest/sentry, már ha egyáltalán esik valami. A kinyitott basic sealed cache-ekből meg tömegével hullanak a rosszabbnál rosszabb modok (volt, hogy 10 egymás után kinyitott példányból 6 mod esett).
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz PETEE78 #29253 üzenetére
Ezzel így szerintem több gond is van:
A táskán nincs elegendő páncélod.
A kesztyűből jobb a savage, persze farmolni kell mire olyan esik ami fullos. (a páncél sem sok rajta igazából)
A fegyvertokon is elég kevés a páncélod, meg annak a nevesítettnek túl sok haszna nincs, max PvP-ben lenne gyakorlati haszna, de igazából ott sem.Ahogy érzem az elég elektronika nem itt kezdődik, ahhoz jóval több kell. Inkább a csapatban legyen egy support.
Akkor már sokkal inkább egy olyan szett összeállítás, amit Sniper berakott, de nekem igazán normális reckless nem esett még, de nem vagyok benne biztos, hogy nálam működni fog
;) - The Power of the Light Side
-
PETEE78
senior tag
válasz Anonymus23 #29264 üzenetére
Ja nekem is eddig ez a max amit ki tudtam hozzni. A fegyvertokom jobb igy mint az Alpha szóval ez még nagyon az elején van. Savage már van. Elektronikabol en meg vennék vissza.
[ Szerkesztve ]
You are being revived
-
Snip3r_HUN
addikt
Greetings Agents,
The servers will shut down for maintenance on Thursday, December 8th at 09:30 AM CET / 03:30 AM EST / 00:30 AM PST. Estimated downtime is approximately 3 hours.
During this maintenance we will be a fix. Changelog.
Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.
Thank you,
The Division Team[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
TTomax
félisten
válasz Snip3r_HUN #29266 üzenetére
Az igen... van ám javitás,nehogy megszakadjanak... [link]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
arnikusz
veterán
válasz TTomax #29267 üzenetére
Na hát ne legyünk telhetetlenek .
Tegnap este valakinek még sikerült visszajutni?MG5 - próba volt tegnap, PVE terület és UG szerintem használható (páncélromboló, kérlelhetetlen, aprólékos), 4 Nomád van a 4. alton most Virgonc mellény és Operátor maszkot raktam hozzá.
Viszont azon gondolkozok kéne egy kettes bónusz pl. Sentry, vagy Frontline.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
sith7
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #29261 üzenetére
Nagyon szép
-
arnikusz
veterán
válasz Snip3r_HUN #29271 üzenetére
Grat, ilyen ez a HVT.
Kipróbálod a Savage helyett?[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz Snip3r_HUN #29273 üzenetére
Igen tudom.
Ez is egy nesze semmi, így ez az új 6 szett item együtt megmarad baljós hatosnak bohóckodni.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #29273 üzenetére
Nekem is van ilyen kesztyűm és nálam sokat ér,mert nincs szettem (ki tudja mikor lesz).
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz arnikusz #29276 üzenetére
Ja tényleg,volt egy 3-as szett.
Sztem már eladtam.Kb 1 hete jött egy alpha holster,673 páncéllal,életre tekertem 1265-t,a többi is 1200 felett van.
Sztem ennél jobb sosem lesz.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
arnikusz
veterán
válasz Snip3r_HUN #29278 üzenetére
Nem is tudom hol kéne vadászni az Alphát, mert hiába esik csak kevés páncél+ elektronika.
Nálam egy jó hátizsák kellene, most is az első héten megvett alacsony páncélú van.De nincs mese növelni kell a játékidőt.
-
Madoc
veterán
válasz arnikusz #29279 üzenetére
Mert igaza lett annak aki azt mondta hogy a patch után az első napokban kell farmolni. Nekem az első napon esett összes cucc nagyobb páncél értékű volt de a második naptol már csak lof.sz páncélos esik. Tehát most csak 1 nap volt karácsony.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
arnikusz
veterán
Ment is a farmolás, az Alpha mellett a Nomádok is akkor estek.
A szombati vendor váltásra kíváncsi leszek- jól jönne az M4 rajz, mert a fegyver tervrajzokból azért lehetett csinálni jót, viszont a módosítoknál nálam siralmas a helyzet - 100- ból ha egy ami jó és ugyanez igaz a fegyver kiegekre is.
Kellesz csinálni egy heti beosztást melyik nap mit farmol az ember, mert az hogy ahol a legtöbbet játszik ott eshetnek jó dolgok megdőlni látszik.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
4900 tűzfegyver mellett hogyan van ekkora DPS ?
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz ZsyfKo #29284 üzenetére
Persze de nálad nem minden talent ad a sebzéshez a másodlagos famas legyen a nem komplikált talent miatt,itt mind a 6 talent sebzés/crit esély növelésen van: Fogékony - Halálos - Ádáz - Pusztító - Gonosz - Nem komplikált. Fő fegyverre mehet még 3. talentnek a kompetens és minden képzettség használatkor +10% sebzés 10mp-ig.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
sith7
nagyúr
válasz RECSKA #29283 üzenetére
Nekem is az van ..., de csak 350/398/81 a stat ... szerintem a talentekben van a kutya elásva, bár ádáz, gonosz nekem is van, meg Famas is ... inkább az M4 az, ami nagyot dob rajta, 229 -es volt nekem is, a patch után sokáig használtam is, mert nem volt olyan, ami nagyobb sebzést produkált.
szerk
ha a nem komplikált a famas 3. talentje, akkor a fogékonyon kívül a többi stimmel ... fáking M4szerk2
400dps gond nelkul oszerakhato 450 szivossaggal.Este átküldöm pm. - ben a jelszavamat, belépési nevemet, majd szólj ha kész vagy vele
[ Szerkesztve ]
-
DokiBaxxi
őstag
válasz arnikusz #29274 üzenetére
Mondjuk gondolkodok egy ideje egy ilyen builden:
-Larae mellény
-Skulls MC gloves
-Specialized táska
-G36Na most ugye a G36 focused talentjét ha kombináljuk Larae mellényével akkor +10% sebzés ha nincs egy skill se CD-n és akkor is ha 1 van CD-n. Ehhez még hozzá jön a kesztyű +16%-a. Aztán ott a Larae mellény + táska, elég sok SP-t lehet nyerni. A többi cucc meg valami random szett item / sárga tárgy. Egyszer ki kéne próbálnom na de ehhez kellene, hogy essen jó rollos Skull kesztyű meg Larae mellény
Annyi kérdés, hogy ti hol szerzitek ezeket a jó Könnyű M4-eket? Nekem ha dob akkor se jót (bár most van egy használható darab). Tegnap Lexiből jött vagy 3, máshol esetleg nagyobb a drop esély?
[ Szerkesztve ]
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
duvi
nagyúr
Az elsődleges fegyveren is figyelemebe vetted a Famas Nem komplikált talentjét? Erre se tettél pontosság és stabilitásnövelő kiegészítőket? Ebben az esetben nem romlik drasztikusan a találati pontosság? Vagy smg stílusban - csak közelről - használod a gépkarabélyt?
-
Snip3r_HUN
addikt
Nem raktam az M4-re sem semmi olyat ami csökkentené a talentből kapott plusz sebzést,minden kiegészítőn crit sebzés,crit esély,fejlövés sebzés,az M4 meg eleve elég pontos,korrigálni meg nem nehéz a szórást.
-
renoirba
csendes tag
Üdv.
Bocsi a lámáskodásért, de tegnap megvettem a G2A a cd key a játékhoz, a uplayen megadtam, letöltötte ma reggel játszanék, a játék indul betölt, de nem enged be a szerverre.
Valaki segítene plz. -
duvi
nagyúr
válasz RECSKA #29292 üzenetére
Pont ezért kérdezem, hogy ha nem teszi rá ezeket a módosítókat, akkor drasztikusan lecsökken a találati arány. Ebben az esetben pedig nem sokat ér a csillagászati dps és valós sebzés (max. nagyon közelről). A nagy kérdés, hogy melyik éri meg jobban? Nagy sebzés kevesebb találattal, vagy kisebb sebzés több találattal?
(#29293) Snip3r_HUN
Köszi a választ! Ezek szerint elég az M4 alapértelmezett pontossága és stabilitása egy "kis ellentartással". Már csak egy jóféle M4 kéne a kipróbáláshoz[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
válasz renoirba #29294 üzenetére
Greetings Agents,
The servers will shut down for maintenance on Thursday, December 8th at 09:30 AM CET / 03:30 AM EST / 00:30 AM PST. Estimated downtime is approximately 3 hours.
During this maintenance we will be a fix. Changelog.
Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.
Thank you,
The Division Team -
arnikusz
veterán
válasz DokiBaxxi #29290 üzenetére
Könnyű M4 nálam Lexingtonon kívül esett Hudson táborban vásárolt ládából és Survivalból kihozott fegyverládából.
Sith a 3. alton én is meghagytam egy 229-es M4-et (gonosz-kérlelhetelen-ádáz) és Famassal használtam, míg nem esett LovaC.
Azonban M4/Famas ad 39% critesélyt és 102% critsebzést, míg Lovac/M4 27% és 86%.
Így tényleg kellene egy M4 tervrajz.A Kerman stationban lévő M4 nekem nem lenne jó mert 2 talent is magas elektronikát kíván.
A Terminálban lévő Liberatorral szemeztem a viszonylag magas sebzés miatt, de még egyenlőre nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Politika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hisense LCD és LED TV-k
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs