Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadEcho_
csendes tag
válasz pendre54 #28178 üzenetére
Fel lehet szedni a fenti lootot is. Újra kell kezdeni a küldetést, ahol a 2. JTF arcot kell kiszabadítani, aki az asztalon van lebilincselve. Abban a térben a távoli bal oldalsó sarokban konkrétan a falon keresztüllehet felszedni a cuccokat
Nekünk egyébként az jött be, hogy ha megöljük a két dagit, a színpad háta mögött fog kijönni Barret, gyorsan meg kell ölni és nem megy vissza fel.
Steam: zs0lt1 - Blizz id: deadecho69#2422 - Discord: deadecho_
-
BeLucZ
addikt
válasz velizare #28199 üzenetére
köszi a segítséget mindenkinek procilimites biztos nem leszek mert nézem azt is közben végig 99%-on teker a gpu, majd még szórakozok vele, kicsit nagy mellénnyel álltam neki játszani, mert eddig 1060 mindent vitt full hdban maxon 60+ fpssel simán, itt viszont kicsit megtorpant a kicsike cserébe mondjuk tényleg nagyon kidolgozott és elképesztő atmoszférát tud teremteni a játéknak ez a grafika
-
-
arnikusz
veterán
Survival próba, megvan a maszk DZ G36 és jön Delta majd Mike
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Ezt a survival részt, hol lehet elindítani?
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
arnikusz
veterán
válasz Htibimor #28208 üzenetére
Szia.
Terminál jobbra a kalibráló asztal előtt.
Vigyázz én ma 2 delta 1 mike, de megvan a feelingje.
Randomokkal ne menj, mert idióták, hiába mondom maradjunk együtt, de nem meghaltak mielőtt elértünk volna a DZ-be én még kimentése előtt, viszont a pontokért adott 2 ládát.Más érdemes a napi kihívásokat csinálni a mai dobott egy jó alpha térdvédő és a páncél 51% lett.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
üdv, vettem egy alfa holstert, kérdés, staminára mennék, azt toljam maxra, vagy az elite damage-et pörgessem át max-os armorra inkább?
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Anonymus23
veterán
Láttam ezt 1.4-hez az összefoglalóban.
Ez a te fájlod?De volt valamikor vagy itt linkelve egy külföldi srác fájlja, amire írtam, hogy a saját adatai vannak benne és nem szerkeszthető, de te mondtad, hogy ha lementem magamnak akkor fel lehet tölteni a saját adatokkal is
Ezt most nem találom most sehol...;) - The Power of the Light Side
-
veterán
-
RazoR
veterán
válasz Anonymus23 #28213 üzenetére
Ez a enyém igen, jó sok meló volt vele. Erre mondtam, hogy ha van rá igény megcsinálom 1.5-höz is.Nem tudom melyikre gondolsz, de van az összefoglalóban egy cheat sheet és abban van valamilyen kalkulátor is.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz szatyor1972 #28216 üzenetére
Specializált táskával több lehetne a skill powered is,és nem buknál staminát és firearmsot sem.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Anonymus23
veterán
Stim. Ami miatt azt a másikat is kérdeztem, hogy neki volt egy oldal, ahol fel voltak neki sorolva az éppen aktuális szettjei, részletesen. Ezt akartam megcsinálni.
Én mondjuk megköszönném az 1.5-öt is (tudom, hogy rohadt sok meló egyébként, az én első kezdetleges fájlom is elég sok evolúción esett át (1.3 ban vagy mikor csináltam még), mivel néha már nem tudja az ember, hogy mi is van a másik karakteren és mit lehetne még mellétenni.
;) - The Power of the Light Side
-
Rayner
őstag
válasz szatyor1972 #28216 üzenetére
Hi,
miért használ mindenki SMG-t?
1.4 óta nekem úgy tűnik az AR jobban bontja az életét az ellennek. -
DokiBaxxi
őstag
Azt tudja valaki, hogy a Famas harmadik talentjét (Uncomplicated) lehet-e rollolni másra? Tehát kizárólag Famas-talent vagy nem?
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
-
DokiBaxxi
őstag
válasz velizare #28224 üzenetére
Azt tudom, igen, de 1.5 patch notes-ban volt, hogy pár fegyver talentje már nem kizárólagos (G36-Focused, PP-19-Hurried amik most eszembe jutottak). Ezért gondoltam, hátha a Famas talentje is megy másra de akkor nem
[ Szerkesztve ]
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
Csoffadalom
tag
Nagy kérdés: survival-ban hogy lehet a helikopterekhez jutni? 2-nél is próbálkoztam, de csak az időt fecséreltem. Se a felüljárón lévőhöz nem sikerült felmászni, se a tetőn levöhöz.
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
Rayner
őstag
válasz Csoffadalom #28228 üzenetére
Nem is kell, a környéken lesznek szétszórva dobozok (a rakomány )
-
RazoR
veterán
válasz Csoffadalom #28228 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert én sem találtam ehhez a kettőhöz feljáratot.
-
törölt tag
Az új patch nem biztos, hogy változtatott az eredményen, de az új kártya meg az, hogy az i5 már 4,6 GHz-en fut egészen bizonyos, szóval csináltam egy sebességtesztet
https://logout.hu/bejegyzes/goodspeed/tom_clancy_s_the_division_intel_core_i5-6600k_4_6g.html
-
arnikusz
veterán
-
törölt tag
Tegnap halomra lőttünk mindenkit. Ma teszek fel ide egy rövid videót róla.
Tenap ha nem lőttünk le kb 100 játékost akkor egyet sem.[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz Garsza #28237 üzenetére
Köszönöm, akkor, még veszek egyet a ládába, hagy legyen.
Jó ez az MP5 és estére mielőtt bementünk a DZ-be sikerült a páncélt is 54.34%-ra feltolni, igaz, hogy vesztettem 10% critesélyt, de a kritsebzés még mindig 145%. 6300 tűzfegyver mellett 330 ezer a DPS-e az MP5-nek. A keménység 351 ezer 5600 életerő mellett.
Meg mégy egy ádáz talent kellene, de majd idővel.DZ supergut volt, minden játékosra aki nem HUN lőtt a team, így is, hogy jó párszor kerestem a lencsét lett egy szint, a Rambózásról még mindig nem tudok leszokni ez a fekvések oka.
Viszont így csalók nélkül rugózni és harcolni nagyon jó játékélmény volt.
A páncélosok idegesítenek ( nem a csapattag, mert az jó), gránáton és robbanó golyón kívül még mitől fekszenek hamar?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz Garsza #28239 üzenetére
9% páncélt nyertem.
Gonolkodtam rajta, de egy normális Alpha tatyó nem esett még, így beraktam egy Frontilne-t a kisebb páncélt adó Alpha helyett így hogy meglegyen a 4Alpha a sárga kesztyű helyett ami adott 6% critesélyt és 16% kritsebzést be kellett rakni az Alpha kesztyűt amin csak 14% kritsebzés van, meg szerintem a csőszájfék helyett a hangtompítót kell visszarakni.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
arnikusz
veterán
válasz RECSKA #28243 üzenetére
Ezért is váltottam, de majd esik jobb addig az marad.
Jó feelingje van a Survivalnak, egyedül nem próbáltam, de randomokkal se ajánlott, ahogy tegnap írtam a DZ előtt meghalt mindhárom, de úgy, hogy nem maradtak velem, hanem mindenki ment kalózkodni én meg nem megyek 1 km a hüleségük miatt. Le van írva mit kell csinálni a maszkhoz, jelzőpisztolyhoz ehelyett mit csináltak fegyvert, hogy leálljanak lövöldözni.
Én ott rontottam el, hogy DZ 4-be mentem a vírus cuccért ami meglett és volt maszk meg jelzőpisztoly, de a mentési pontnál át akartam szaladni a két kék páncélos között a menedékházba védekező pozicióba, de a másik oldalon két lángszórós és egy kék páncélos mérnök fogadott a két tűz között hamar kampec.
Hiába vártam ki a 4.58-at nem jött senki, mert max. 3-an maradtak, de lent DZ1-ben.Tanúság csak a saját csapatoddal menj be- de inkább DZ, mert adott 2 ládát, de semmi jó- ment eladásra.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Itt a know how- mit csinálj, ha Barett elmenekül a szobába meholni- ez az mit Jam Játékostárs is írt.
Azóta én mindig próbálom legyilkolni a karzaton.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
bigbadforty
tag
Sziasztok,
A véleményeteket kérném abban, hogy jelenlegi helyzetében megéri-e a játékot megvenni PC-re vagy esetleg PS4-re? (GTX 970 meg i5 4670K 16G ram a gép).
Olvastam pár hónapja, hogy a bugok meg cheaterek miatt sokan kiszálltak a játékból, javult azóta a helyzet?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz yozsee11 #28246 üzenetére
Ha már ki DZ-tük magunkat és meglett a 99 szint ennél az alt karinál 4-en megcsináljuk.
Hányszor ment még Frog -ék vadászata, vagy Pali úgy felidegelte őket, hogy beborultak?
Engem nem akartak kiengedni, pedig akkor már elváltam tőletek és betámadtak a kijáratnál- Frogot leszedtem vagy kétszer, de a pajzsos haverja elégetett ekkor kezdtem üldözni őket és jöttetek ti is.
-
arnikusz
veterán
válasz bigbadforty #28247 üzenetére
Én megjelenés óta játszom vele.
Maximálisan behozta az árát.
Csalók mindig is lesznek, a laggolás és bug is van még, de ha van rá kereted és jól akarsz szórakozni én nyugodt szívvel ajánlom.
Azt még megjegyzem mint már sokszor tettem, nálam a játékélmény a fontos és az itteni kis közösségből sikerült egy jó kis csapattal összeállni, de játszottam másokkal is.Tegnapi Játékostárs jelölését este fogadom elnézést, de Lexi és DZ láz volt.
[ Szerkesztve ]
-
XeeN
senior tag
válasz bigbadforty #28247 üzenetére
Béta óta játszunk vele (két cimbivel), mostanra sokkal kiforrottabb lett. Szerintem must have a season pass.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Háztartási gépek
- Politika
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Öregszem
- Macska topik
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest