- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegitossj7
addikt
válasz
kiezTe90 #20120 üzenetére
Mert ezek jobbak? [link]
Ebből napi 10-20 van.Tanuljátok már meg felfogni a kritikát, tiszta óvodások vagytok... Francért nem tudtok értelmesen viselkedni, nem vagytok képesek emberek módjára elviselni a másikat, nem látjátok át a helyzetét, a kommunikáció abban merül ki, hogy "sírsz itt". Hát ezzel kurvára előrébb vagyunk.
Leírtam régebben, bunfi és norti az egyetlen itt (talán még cain kolléga is, neki is vannak jó hsz-ei), akik tesznek is valami a fórumhoz, anyagot biztosítanak a kibeszéléshez, megbeszéléshez. Mindenki más mintha facebook lenne, még csak offba se rakva, teleszemeteli a fórumot, hogy "Ohh, hihi, az jó volt! XD" és társai.
Amíg képtelen vagytok elfogadni a társaitokat, addig marad ez a "sírás és logikus érvelés" a " jó a játék, 10000 órát toltam bele, talán 1x találkoztam buggal, se sírjál már, elrontod mások játékát vele" mentalitás-ütközés...
Valaki linkel valamit a játékkal kapcsolatban, le se fossa az emberek 80%-a itt. Ha meg valaki éppen kritizálja azt, arra meg ráugranak vagy 4-5-en.
Én is tudnék információval szolgálni a játékkal kapcsolatban, mert a német klán ahol vagyok, kapcsolatban áll 2-3 Massive fejlesztővel, és már jóval E3 előtt tudtuk mik lesznek a játékban. A következő Incursion csak mondom, hogy METRÓS incursion lesz, és lesz olyan is, ahol derékig ér a víz. A Survival DLC-re meg számít majd a ruha, amit viselsz.
Uff, majd visszanézek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Minden, ami hőszivattyú
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Spórolós topik
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db elérhető még)
- FÉLÁRON! Fujifilm Instax Mini 12 instant fényképezőgép + 2x10 mini film - Új, bontatlan!
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest