Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegitossj7
addikt
válasz
kiezTe90 #20120 üzenetére
Mert ezek jobbak? [link]
Ebből napi 10-20 van.Tanuljátok már meg felfogni a kritikát, tiszta óvodások vagytok... Francért nem tudtok értelmesen viselkedni, nem vagytok képesek emberek módjára elviselni a másikat, nem látjátok át a helyzetét, a kommunikáció abban merül ki, hogy "sírsz itt". Hát ezzel kurvára előrébb vagyunk.
Leírtam régebben, bunfi és norti az egyetlen itt (talán még cain kolléga is, neki is vannak jó hsz-ei), akik tesznek is valami a fórumhoz, anyagot biztosítanak a kibeszéléshez, megbeszéléshez. Mindenki más mintha facebook lenne, még csak offba se rakva, teleszemeteli a fórumot, hogy "Ohh, hihi, az jó volt! XD" és társai.
Amíg képtelen vagytok elfogadni a társaitokat, addig marad ez a "sírás és logikus érvelés" a " jó a játék, 10000 órát toltam bele, talán 1x találkoztam buggal, se sírjál már, elrontod mások játékát vele" mentalitás-ütközés...
Valaki linkel valamit a játékkal kapcsolatban, le se fossa az emberek 80%-a itt. Ha meg valaki éppen kritizálja azt, arra meg ráugranak vagy 4-5-en.
Én is tudnék információval szolgálni a játékkal kapcsolatban, mert a német klán ahol vagyok, kapcsolatban áll 2-3 Massive fejlesztővel, és már jóval E3 előtt tudtuk mik lesznek a játékban. A következő Incursion csak mondom, hogy METRÓS incursion lesz, és lesz olyan is, ahol derékig ér a víz. A Survival DLC-re meg számít majd a ruha, amit viselsz.
Uff, majd visszanézek.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpársportok
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Telekom mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó masszírozó fotel, 3 év garanciával, számlásan! ÚJ!
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G 128GB Mystic Silver
- iPhone 15 Pro - 128GB - Black Titanium - Jótállással
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest