Új hozzászólás Aktív témák

• vegitossj7

addikt

válasz kiezTe90 #20120 üzenetére

Mert ezek jobbak? [link]
    Ebből napi 10-20 van.

Tanuljátok már meg felfogni a kritikát, tiszta óvodások vagytok... Francért nem tudtok értelmesen viselkedni, nem vagytok képesek emberek módjára elviselni a másikat, nem látjátok át a helyzetét, a kommunikáció abban merül ki, hogy "sírsz itt". Hát ezzel kurvára előrébb vagyunk.

Leírtam régebben, bunfi és norti az egyetlen itt (talán még cain kolléga is, neki is vannak jó hsz-ei), akik tesznek is valami a fórumhoz, anyagot biztosítanak a kibeszéléshez, megbeszéléshez. Mindenki más mintha facebook lenne, még csak offba se rakva, teleszemeteli a fórumot, hogy "Ohh, hihi, az jó volt! XD" és társai.

Amíg képtelen vagytok elfogadni a társaitokat, addig marad ez a "sírás és logikus érvelés" a " jó a játék, 10000 órát toltam bele, talán 1x találkoztam buggal, se sírjál már, elrontod mások játékát vele" mentalitás-ütközés...

Valaki linkel valamit a játékkal kapcsolatban, le se fossa az emberek 80%-a itt. Ha meg valaki éppen kritizálja azt, arra meg ráugranak vagy 4-5-en.

Én is tudnék információval szolgálni a játékkal kapcsolatban, mert a német klán ahol vagyok, kapcsolatban áll 2-3 Massive fejlesztővel, és már jóval E3 előtt tudtuk mik lesznek a játékban. A következő Incursion csak mondom, hogy METRÓS incursion lesz, és lesz olyan is, ahol derékig ér a víz. A Survival DLC-re meg számít majd a ruha, amit viselsz.

Uff, majd visszanézek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés