Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Brownage
üzenetére
Tegnap bementem kicsit a dps karimmal, már rég játszottam vele.
Vagy én fejlődtem sokat a régihez képest, vagy passz, de egyedül is tök jól bírtam a harcot.Igazából csak végig akartam futni a vendorokon, ebből lett 2,5 óra rugó kergetés.
Kezdésnek 3 srác levert mikor DZ2 saferoomból a DZ3-asba mentem volna, mindegy, respawn, pont arra a checkpointra jöttek, ott álltak, kijöttem, volt shock turret, sticky, használtak 1 ultit és tüzes golyókat, nekem csak heal + pulse, de így is leszedtem kettőt közülük, a harmadikkal harcoltam mikor jött 2 másik srác és abba már belesegítettek.Aztán ahogy azokkal végeztünk, a 2 srác szólt hogy bocsi, de ők igazából rosszfiúk és egy stickyvel ki is nyírtak.
Ok, kijöttem, utánuk mentem, azt a kettőt is lelőttem míg rugó volt, mondtam is a hullájának, hogy bocsi, de én is az vagyok. Folyton rugók lettek mikor kijöttek, megöltek mégegyszer, utána én is megöltem őket 1x és a haverja visszajött azt is megint egyszer. Aztán 2 vs 1-ben lövöldöztünk mikor az egyik szólt hogy oké állj mindenki, inkább lépjek be hozzájuk, de most nem volt kedvem rugózni, inkább futkároztam körülöttük mikor rugók voltak, így aki lőtt rájuk gyakran rugó lett és utána azt lelőttem.
A végefele volt egy kemény gyerek, amikor már csak egyedül kóboroltam bent, egyedül volt ő is, folyton manhuntban, mondjuk ott DZ 1-2-ben akkor csak gyenge szóló játékosok voltak bent, volt egy akármiHUN nevű, azt követtem és néztem mit csinál. Ezzel a manhuntossal harcoltam 1 vs 1-ben többször, kb 1-2x megölt és másodjára - harmadjára tudtam lelőni ultival tüzes golyókkal, nagyon kemény volt. Nem tudom hogy hozza össze, mert volt DPS-e, 350k szívósságomat úgy le tudta kapni ha nem figyeltem, hogy 1-2 sec és hulla vagyok, közben van szívóssága mert nekem egy tár kb felére lőtte le az életét, és skill powere is volt, mert a healje azonnal maxra töltötte.
Te mikor leszel, utóbbi pár napban csak Rumple volt, téged nem nagyon láttalak.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hyundai, Kia topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Tesla topik
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Asus ExpertBook B1403 Core i7 notebook bontatlan dobozában eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB SSD/Súly 0.966,5kg
- iPhone 16 Pro Max 1 TB Black Titanium
- Karácsonyi akció - MacBook Pro 13" CTO (Early 2015, i7 / 16GB / 512GB)
- Bomba ár! i7-12700 + Msi B660 alaplap!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest