Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
macy
addikt
válasz
cocobanana
üzenetére
Uplayen olcsóbb ha van 100TP.
-
PETEE78
senior tag
válasz
cocobanana
üzenetére
Én is így voltam vele....
Minél többet játszol+napi szinten olvasgatsz itt, akkor hamar megérted a kínai dolgokat

-
morfondőr
addikt
válasz
cocobanana
üzenetére
Vegyél fel uplay-en (nevem az aláírásomban)! Hasonló szinten vagyok én is, Falcon Lost és Clear Sky nekem sincs még meg, és egyelőre DZ1-2, amiben szívesen mozognék!
-
Spancho
senior tag
válasz
cocobanana
üzenetére
Az a Sólyom nem száll le

Amúgy az első hozuaszólásban van játèkos lista.
Vegyèl fel akit csak tudsz ismerősnek a uplayen keresztűl.
Aztán itt a keresőbe keress rá a discordra ,oda is regelj be.
Egyedül mèg jó ,hogy nem mennek le az incursionok
180-as gs-sel amúgy hard Falconról nem fognak kirúgni.
De itteni csapattal ezerszer egyszerűbb lenne mint idegenekkel.
Úgy a legkönyebb fejlődni ,hogy összekell haverkodnod pár emberrel ès azokkal mèsz ahová csak tudsz.A Blue izè az blueprint/recept stb.. ebből tudsz itemeket kreálni magadnak. A bázison úgy vegyèl valamit ,hogy legalább a 2-es szett bónusz meglegyen.
Striker a csapásmèrő ,predátor meg a ragadozó item-ek neve.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
cocobanana
üzenetére
Üdv,
1. Próbáld meg a gear egyes elemeit (mellény,térdvédő,stb.) olyanra átkalibrálni ami plusz xp-t ad.
2. Amit dz árusnál megvettél azt nem kell kimenteni,az a megvételtől már a tiéd.
3. Tervrajzot phoenix creditből szerintem már felesleges venni,dz-ben több jó cucc eshet. Viszont dz-s terveket megéri megvenni,igaz craftolgatni kell,és lehet hogy csak sokadjára adja meg az igazán jót.
4. 200GS felett a DZ201+os bracket-be kerülsz ahol dz1-ben lv32,dz6-ban pedig lv34-es mobokkal fogsz találkozni. Játékosok szempontjából elég vegyes lesz mivel a játék GS alapján sorol be,és nem dps/szívosság/elektronika szerint,tehát találkozni lehet gyenge és erős playerekkel is.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Motoros topic
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest