Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
leikomessi
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #7500 üzenetére
Kár ennyit kihozni az egészből. Visszanézve az esetet így utólag is, szerintem nem látható rendesen, hogy eltalálta volna. Normális kameraállásból, lassítva nem találtam meg youtube-on. Csak azok vannak amiket meccsen lejátszottak. Nem tükrözi hűen a valóságot, nem megállapítható tényszerűen.
(Mellesleg Gabi megmozdulása volt először szabálytalan.) De mondom, ez csak az én véleményem. Nem számít semmit, de én szerintem nem találta el. Ettől nem fog megváltozni sem a meccs kimenetele, se a világ, semmi. Ha nem értesz egyet, írd le normálisan, nem kell egyből így leosztani az embert, mert véletlenül nem úgy látta, mint Te. Az utolsó mondatodnak elég lett volna csak a második része. Hadd döntsem el én mennyire értek hozzá.Én ebből a videóból csak azt látom, hogy kicsit megjátszott. Ronaldo lába jobbról érkezik Gabi arca felé. Semmi reflex, hogy elhúzza, hanem abba az irányba fordul, ahonnan a láb jött. Ha valakit megütnek, nem teszi vissza a fejét egy újabbért, hanem elhúzza onnan. Meg az a hatalmas ugrás, hogy látványos legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- DOOM - The Dark Ages
- Projektor topic
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest