Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
leikomessi
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #7500 üzenetére
Kár ennyit kihozni az egészből. Visszanézve az esetet így utólag is, szerintem nem látható rendesen, hogy eltalálta volna. Normális kameraállásból, lassítva nem találtam meg youtube-on. Csak azok vannak amiket meccsen lejátszottak. Nem tükrözi hűen a valóságot, nem megállapítható tényszerűen.
(Mellesleg Gabi megmozdulása volt először szabálytalan.) De mondom, ez csak az én véleményem. Nem számít semmit, de én szerintem nem találta el. Ettől nem fog megváltozni sem a meccs kimenetele, se a világ, semmi. Ha nem értesz egyet, írd le normálisan, nem kell egyből így leosztani az embert, mert véletlenül nem úgy látta, mint Te. Az utolsó mondatodnak elég lett volna csak a második része. Hadd döntsem el én mennyire értek hozzá.Én ebből a videóból csak azt látom, hogy kicsit megjátszott. Ronaldo lába jobbról érkezik Gabi arca felé. Semmi reflex, hogy elhúzza, hanem abba az irányba fordul, ahonnan a láb jött. Ha valakit megütnek, nem teszi vissza a fejét egy újabbért, hanem elhúzza onnan. Meg az a hatalmas ugrás, hogy látványos legyen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Le Mans Ultimate
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest