Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz VegyesTamás #51649 üzenetére
De tényleg lehidalok hogy tudtak ezek elverni egy barcat 2 góllal, most meg örüljenek ha ki nem kapnak.
A második félidőben mint ha ki se jöttek volna a pályára.
Esküszöm ha ez ma elmegy, rohadjak meg ha rakok egy darabig, mert elegem van már ebből a szar folyamatos "egyen úszok el" szériából.
Mind1 hogy 3 meccs, 5 meccs, 10 meccs....[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
VegyesTamás
senior tag
válasz Shkiz0 #51651 üzenetére
a fene ezért nem lehet manapság tippmixelni úgy mint régen. Olyan változó a csapatok teljesítménye, vagy bunda én már nem tudom, de a kamikon meg a bukszákon kívül szerencsejátékban nem sokat látok, sőt..
én ezért hagytam abba, mert a kis tét kevés meccs elment, nagy tét kevés meccs elment, kis tét sok meccs elment, és egy kettőn attól függ mennyi volt az esemény. Ha kombiba raktam elment...
Ez már csak szórakozás, pénzt nem nagyon lehet belőle kivenni.
[ Szerkesztve ]
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
nagyúr
Ez ennyi is volt gyász belepi az egész tippmixet....
De amúgy megbaszódhat a szrt is, hogy mióta behozták ezt a fosprót azóta szinte nulla lehetőség van 2.5 o/u-re rakni.
És lol, most nézem ez meg pont volt 1.50-ért. Na meg is érdemlem akkor amiért nem azt tettem.[ Szerkesztve ]
-
Regirck
senior tag
2-3
-
nagyúr
válasz PRO_KoRa #51658 üzenetére
Szerintem meg
Rayo Vallecano lövi a 6. gólt 4.75x-ért. Virtuális 5K megy rá.Mellesleg mennyit gondolkodtam a HV71-en így utólag sokkal jobb választás lett volna ehelyett a nyomoronc Sociedad helyett.
És lehet ezen lovaglok, de mindig nem bírom felfogni hogy verhet el egy Barcelonát vaj simán valaki, aztán meg képes egy 3x gyengébb csapat ellen is kikapni a jelenlegi állás szerint[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Zjunior #51660 üzenetére
Azért nehari ha most nem sajnállak mert nem hogy buktál még így is dupláztál.
Mellesleg most néztem csupán 41x pénz volt arra hogy HT/FT 1/2
És tipikusan megint az van, hogy amit nézegettem sokáig, bújtam a tabellát, formát, és nem mertem megtenni az persze jött minden, amit meg ráhúzok hogy simának kéne lenni, persze hogy elmegy.
[ Szerkesztve ]
-
PRO_KoRa
tag
Lefújva! 2-3 Rayo nyert!
-
nagyúr
válasz Zjunior #51663 üzenetére
Lassan már úgy vagyok vele, hogy mind1 lenne ha az utcán leszólítanák valakit, akitől kérnék egy számot egy eseményre, majd pénzfeldobással dönteném el hogy hazai vagy vendég, mert kb annyi lesz az esélye annak hogy úgy jön, mint ha egész nap bújja az ember a tabellát, meg a netet az infókért.
-
nagyúr
-
janos1988
addikt
-
pohár
félisten
válasz Shkiz0 #51670 üzenetére
én overt rakok a két BL-meccsre, meglátjuk... már ha sikerül eljutnom a lottózóig
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
GabN73
addikt
Na a Reál Szoci mennyen a ... -12k.
Sharapovát meg az ellenfelét elkapnám ...
-
GabN73
addikt
válasz MmDorian #51675 üzenetére
Még az 1/xen gondolkoztam nagyobb téttel, de még jó hogy nem raktam...
Megyek hallgatok egy kis Kenny Rogers-t, aztán megyek pókerezni
-
Vangelis
félisten
Fene kivan...
Pedig csak a fener kellett volna...
De ma sem látom a kínálatban... gondlom ma nem játszák le.
Mi történt a meccsen? Nem tudja valaki?
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Algotis
addikt
Ez a Vancouver Canucks konkretan mi a f*szt csinalt a harmadik periodban?????!!!!
Androidos Outlookból küldve
-
gery2123
őstag
De a Sociedad se az NHL nem jött. meg se lepődik. Ma vajon papír lesz a Bl?
-- PSN_ID: GerY2123
-
Vangelis
félisten
válasz Daniel Alves #51681 üzenetére
Ahhh---- bukás van foylton....
Most azt várom, hogy törölják a fener meccset... ha már nem ment végig.
Legalább a tippmix bukta visszajönne...nincs szerencsém mint kurvának a jámbor élethez....
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Zjunior
veterán
Ma Milanra megy 5.000 hungarian forint.
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
IreN!CuS
őstag
válasz Zjunior #51684 üzenetére
Ha most 0:1-re nyer a Milan akkor ugye hosszabbítás lesz , akkor ha azt rakod meg ,hogy a Milan nyer -nem továbbjut - akkor jön a szelvény , mert a hosszabbítást már nem nézni , vagy annak is jönnie kell ?
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
föccer
nagyúr
Akkor hajrá Leverkusen, hajrá Bay M - Arsenal GG. Ha ez megvan, akkor még pluszba lehetek.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Pepeninho
őstag
Na végre. A tegnap jól alalkult. 3000ből 9000 felett jött. Fürth meccsről kiszedtem a lóvét, nyuszi voltam. Egy ezres ott még csuroghatott volna. Anaheim meg bekaphatja! Ha Maritímo nem kapja be a gólt akkor még sokkal jobb lehetett volna. De úgy vagyok vele, hogy bár minden nap csak ilyen jó lenne!
Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
Mekkora makkersággal kezdődik a nap. Raktam, hogy Hiroshima szerez gólt mindkét félidőbe. 30 másodperc múlva gól! Most már csak a 2. félidő kell!
Ps4, Xiaomi 11T
-
4850 oc
aktív tag
Sziasztok
Szerintetek vállalható a Bayern és az Atletico hendivel?? -
zolynet
veterán
válasz Shkiz0 #51651 üzenetére
csak nem jött a kurva papírforma
maradt a betes számlán 200pezó, elkezdek allin-ezni, azaz amilyen a formám az elsőnél lenullázom és akkor helló 4k, januártól 1x volt egy jobb hullámom amivel 6k fölé tudtam menni, aztán huss, volt nincslehet beszórom ma a
derby-bolton H 1.85x meccsreLife is too short to stay stock!
-
anonymus89
addikt
Mára szemezgettél valamivel?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest